Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

valla canım zevk meselesi tabi herkes beyenmeyebilir ..

mesela benim kocamın tatlıyla arası yktur ama bunu çok sevdi :))))

eşim börek istedi bu akşam ben börek yapıcam ptates ve tulum peynir karışımlı

bizdede börek var patlıcan böreğiymiş kardeşim yapacak umarım güzeldir.birde sulu köfte konyanın et topalağı ebrar bilirsindir sen canım tatlı olarakta eşim sütlaç istedi onuda annem yaptı:roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar anlayacağınız ben yemek yapmıyorum annemler ne yaparsa onu yiyoruzz

valla canım zevk meselesi tabi herkes beyenmeyebilir ..

mesela benim kocamın tatlıyla arası yktur ama bunu çok sevdi :))))

ya benim eşimde sevmedi sakızlı muhallebiyi ama ben çok seviyorum damla sakızı kokusuna bayılıyorum pakette olanlardan bende yaparım ama çoktandır yapmıyorum aklıma düştü yapayım bariiiiii

en güzeli canım hazır mıs gibi anne yemeği bu arada canın çekmiyo demi yazıyoruz ama :?

kızlar bir tarif buldum mesela iftar sofrasında renk olur harıka gözküyo resmide

peynir topları
250 g beyaz peynir
100 g krem peynir
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı çörekotu
1 yemek kaşığı pul biber

beyaz peyniri çatalla ezin. krem peyniri ilave edin karıştırın 20 dk buzdolabında bekletin
peynirden ceaviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın. penir toplarını kekik, çörekotu, pul bibere ayrı ayrı topları bulayın ve dondurma kasesi servis
harika olmuş görüntü

evet bunu biliyorum bide havuç ve patates toplarını yapıtolar çok şık ve değişik oluyo kolay hemde :))))))

ben yaparım bunu canım evet çok renkli oluyo :1ninca:

biliyorum canım benim kayınvaldemde güzel yapar

canın çektiyse hemen konuyu değiştirelim canım nihal hatırlatmış ben unuttum yavff bide resim filan ekledim özür dilerim :kedi:
evet az kaldı 3 saat kadar :)))

toplam oruç saatinden çıkarırsak elde ettiğimiz sonuçtaz az olduğuna göre az kalımıştır...kaydirigubbakcemile3
wayyyyy buseme bak börekler açarmış kocasına bayanssulusmile

ya benim eşimde sevmedi sakızlı muhallebiyi ama ben çok seviyorum damla sakızı kokusuna bayılıyorum pakette olanlardan bende yaparım ama çoktandır yapmıyorum aklıma düştü yapayım bariiiiii

eşin konyalımı canım ?

en güzeli canım hazır mıs gibi anne yemeği bu arada canın çekmiyo demi yazıyoruz ama :?
yok canım oruç olmayınca çekmiyor.tavuğun hiç bir türlüsünü yiyemiyorum ben zaten.alinazik hoş görünüyordu onuda eşimle kardeşimle konuşuyorduk bir ara yapacağız.
ben bunu yemekteyiz proğramından hatırlıyorum canım çokhoş görünüyorlardı
yap bariii :)))))))
oyy dahada acıkır oldum yazdıkça :))))))))

bugün olmaş ama evde sütlaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…