:)))))))))) bak liste yap bence her gune ayrı ayrı hepsini yapmış olursun aklında kalmaz kaydirigubbakcemile3
acıktınızmı gene sizz kaydirigubbakcemile3
oyyyy acıktımmm haaaaaa :))))))))))))))))))))
evet bende yapıyorum onu ama eşim beğenmedi nedense çok yoğun bi kokusu var diyo bence güzel oluyo a.s
eet benimde canım çekti ama tavuk değişti şinitzel oldu eve gidene kadar ben yemek sitelerine baktıkça değişiyor menüü :lepi:
eşim börek istedi bu akşam ben börek yapıcam ptates ve tulum peynir karışımlı
olabilir yemekhane usulü yerimseniben
çokmu belli oldu cokacimcoook
yerimseniben az kaldııı
eşim börek istedi bu akşam ben börek yapıcam ptates ve tulum peynir karışımlı
valla canım zevk meselesi tabi herkes beyenmeyebilir ..
mesela benim kocamın tatlıyla arası yktur ama bunu çok sevdi :))))
en güzeli canım hazır mıs gibi anne yemeği bu arada canın çekmiyo demi yazıyoruz ama :?bizdede börek var patlıcan böreğiymiş kardeşim yapacak umarım güzeldir.birde sulu köfte konyanın et topalağı ebrar bilirsindir sen canım tatlı olarakta eşim sütlaç istedi onuda annem yaptı:roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar anlayacağınız ben yemek yapmıyorum annemler ne yaparsa onu yiyoruzz
ya benim eşimde sevmedi sakızlı muhallebiyi ama ben çok seviyorum damla sakızı kokusuna bayılıyorum pakette olanlardan bende yaparım ama çoktandır yapmıyorum aklıma düştü yapayım bariiiiii
amannnn canın mı çekti canım aaaaaaa yazmayalımya benim eşimde sevmedi sakızlı muhallebiyi ama ben çok seviyorum damla sakızı kokusuna bayılıyorum pakette olanlardan bende yaparım ama çoktandır yapmıyorum aklıma düştü yapayım bariiiiii
kızlar bir tarif buldum mesela iftar sofrasında renk olur harıka gözküyo resmide
peynir topları
250 g beyaz peynir
100 g krem peynir
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı çörekotu
1 yemek kaşığı pul biber
beyaz peyniri çatalla ezin. krem peyniri ilave edin karıştırın 20 dk buzdolabında bekletin
peynirden ceaviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın. penir toplarını kekik, çörekotu, pul bibere ayrı ayrı topları bulayın ve dondurma kasesi servis
harika olmuş görüntü
kızlar bir tarif buldum mesela iftar sofrasında renk olur harıka gözküyo resmide
peynir topları
250 g beyaz peynir
100 g krem peynir
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı çörekotu
1 yemek kaşığı pul biber
beyaz peyniri çatalla ezin. krem peyniri ilave edin karıştırın 20 dk buzdolabında bekletin
peynirden ceaviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın. penir toplarını kekik, çörekotu, pul bibere ayrı ayrı topları bulayın ve dondurma kasesi servis
harika olmuş görüntü
bizdede börek var patlıcan böreğiymiş kardeşim yapacak umarım güzeldir.birde sulu köfte konyanın et topalağı ebrar bilirsindir sen canım tatlı olarakta eşim sütlaç istedi onuda annem yaptı:roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar anlayacağınız ben yemek yapmıyorum annemler ne yaparsa onu yiyoruzz
evet az kaldı 3 saat kadar :)))
wayyyyy buseme bak börekler açarmış kocasına bayanssulusmile
ya benim eşimde sevmedi sakızlı muhallebiyi ama ben çok seviyorum damla sakızı kokusuna bayılıyorum pakette olanlardan bende yaparım ama çoktandır yapmıyorum aklıma düştü yapayım bariiiiii
wayyyyy buseme bak börekler açarmış kocasına bayanssulusmile
canı ne isterse yapayım dimi ama nihalcim kaydirigubbakcemile3
yok canım oruç olmayınca çekmiyor.tavuğun hiç bir türlüsünü yiyemiyorum ben zaten.alinazik hoş görünüyordu onuda eşimle kardeşimle konuşuyorduk bir ara yapacağız.en güzeli canım hazır mıs gibi anne yemeği bu arada canın çekmiyo demi yazıyoruz ama :?
ben bunu yemekteyiz proğramından hatırlıyorum canım çokhoş görünüyorlardıkızlar bir tarif buldum mesela iftar sofrasında renk olur harıka gözküyo resmide
peynir topları
250 g beyaz peynir
100 g krem peynir
1 yemek kaşığı kekik
1 yemek kaşığı çörekotu
1 yemek kaşığı pul biber
harika olmuş görüntü
yap bariii :)))))))
oyy dahada acıkır oldum yazdıkça :))))))))
ben yaparım bunu canım evet çok renkli oluyo :1ninca:
canı ne isterse yapayım dimi ama nihalcim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?