ewt biliyomuydunuzzz bende yapayım ne güzel
havuç ve patates haşlayıp mı top yapıyolar cimcime ??
kaydirigubbakcemile3 tabi tabi önce miğdesini sonra gönlünü hoş tut sempatiksalakcinni
buarada 7 kocalı hurmuzu seyrettiniz mi nurgul yeşilçayın oynadığı şimdi buseye yazarken kendimi hürmüz gibi hissettim :kedi:
ewt biliyomuydunuzzz bende yapayım ne güzel
havuç ve patates haşlayıp mı top yapıyolar cimcime ??
ben söyliyim mi patasesi haşlayıp eziyosun istersen soğan ve şalça ile kavur top yapıyosunevet öleydi sanırım tam hatırlamıyorum bi bakım da bulum :))))
ben söyliyim mi patasesi haşlayıp eziyosun istersen soğan ve şalça ile kavur top yapıyosun
havuçlerıda rendeleyip kavurduktan sonra top yapıyosun
canlarımmmmmmmmm ben geldimm
buda değişik evet benim bulduğum tarifler farklı denemek lazım :))))
buarada evet havucu rendeleyip patates toplarına buluyosun :))))
hoşgeldinnnn nerdeysdinnn sennn
yok canım evde var yaparım sorun değil muhabbete devam ne güzel tarifler falan veriliyoramannnn canın mı çekti canım aaaaaaa yazmayalım
biliyorum canım benim kayınvaldemde güzel yapar
canın çektiyse hemen konuyu değiştirelim canım nihal hatırlatmış ben unuttum yavff bide resim filan ekledim özür dilerim :kedi:
toplam oruç saatinden çıkarırsak elde ettiğimiz sonuçtaz az olduğuna göre az kalımıştır...kaydirigubbakcemile3
eşin konyalımı canım ?
buda topiğimizin hamarat hanımı Mısranın konuları orda bi çok yemek ve dekorasyon tairif var ben geçen gün gördüm çok güzel şeyler paylaşmış :1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/salatalar/313713-patatesten-sirin-civcivler-havuclar.html
kız kocamla buluştuk adamı gördüğüm yoktu kaçmış gelmiş
maşallah hamarat mısracık yaa ne şirin yapmış bende bayıldımharka ya bayıldımm mısra ne hamaratsın çok hoşş bizimde bebeğimiz olursa yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?