Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

entersan esas sorun o zaten ya bu kafalar nasıl boşalır anlaömış değilim bende bir boşalıyor hemen aniden tekarar doluyor ya bu nasıl iş anlamış değilim belki tatilde kafamız boş olur yanii eğer ondadda dolarsa bu iş sakattır demektir bu kafayla nahhhhhhhhhh hamile kalırız ama kalanlarda var bilmiyorumkismile

ya aslinda ben oglumda ne gun sayardim ne ates,gun asiri ilski okadar,,,simdide su kafalari bosaltabilsek oluvercek sanki,,,

aa ne güzel oğlunmu var ayy allah bağışlasın
bizde bu ay gün aşırı yapıyoruz inş bakalım testide garanti olsun diye aldım valla silik çıkarsa ertesi günü tekrarla demiş de ben yapsammı yoksa 11. günümü beklesem

ay serpil :roflol::roflol:

[

ben gecen bi yerde okudum,adetiniz gelcek diye strese girmeyin ,bebeginiz karninizdaymis gibi sevinin ve mutlu olun,o zaman hormonlar olumlu etkileniyormus...aslinda guzel bisey,ama adet gelince yikilmamak kaydiyla

ben gecen bi yerde okudum,adetiniz gelcek diye strese girmeyin ,bebeginiz karninizdaymis gibi sevinin ve mutlu olun,o zaman hormonlar olumlu etkileniyormus...aslinda guzel bisey,ama adet gelince yikilmamak kaydiyla

ewt ben her ay dikkat ediyorum aman ağır kaldırmıyorum sankı hamıle olabilirim gibi ama fos kaydirigubbakcemile3 allah inş bizlerinde yüzünü güldürsünnn

evet canim dunya tatlisi 5 yasinda,,,sen atesine gorede test yapabilirsin,yumurtlama gunun ne zamandi canim..gun asiri calistiktan sonra diger sseyler onemli degil acikcasi,,.

aman ben 19 aydır foooosssssssssssss her ay fossssssssssss fosluklardanda bıktım ya Alalhım hamile kaldığımız günü bize göstrerirmi inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet canim dunya tatlisi 5 yasinda,,,sen atesine gorede test yapabilirsin,yumurtlama gunun ne zamandi canim..gun asiri calistiktan sonra diger sseyler onemli degil acikcasi,,.

inş cnm ateşim genelde 16. gün bi kere 13. gün dü ama belli olmuyo işte her ay farklı
ateşim düşüşle geçti bakalım ayrın nasıl olcak test yaptım işte dün hareketlenme başladı biri net biri silik çıktı ondan diyorum acaba düşüşde olunca ateşde

yok serpilcim kapalı msn in

bende çıkıyorum hepinizi öptüm yarın görürşürzzz

ewt ben her ay dikkat ediyorum aman ağır kaldırmıyorum sankı hamıle olabilirim gibi ama fos kaydirigubbakcemile3 allah inş bizlerinde yüzünü güldürsünnn

bide varya benim hatirladigim kadariyla,hamile kalinca icine bi mutlulluk giriyor,boyle sebebsiz mutlu oluyosun,,insallah bigun bebeklerimizi kucagimiza alip uyku uyumak icin icimizi cekerek yataga bakariz..merak etmeyin kizlar olacak,,

harka ya bayıldımm mısra ne hamaratsın çok hoşş bizimde bebeğimiz olursa yapalım :)

Ayyy busecim teşekkür ederim ama o gördükleriniz o günün en alelacele ve şekilsiz yapılmış sunumlarıydı.Çünkü çokkk yorulmuştum tek başıma yeğenime doğum günü partisi düzenlemiş 30 kişiyi evimde ağırlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…