ya aslinda ben oglumda ne gun sayardim ne ates,gun asiri ilski okadar,,,simdide su kafalari bosaltabilsek oluvercek sanki,,,
entersan esas sorun o zaten ya bu kafalar nasıl boşalır anlaömış değilim bende bir boşalıyor hemen aniden tekarar doluyor ya bu nasıl iş anlamış değilim belki tatilde kafamız boş olur yanii eğer ondadda dolarsa bu iş sakattır demektir bu kafayla nahhhhhhhhhh hamile kalırız ama kalanlarda var bilmiyorumkismile
entersan esas sorun o zaten ya bu kafalar nasıl boşalır anlaömış değilim bende bir boşalıyor hemen aniden tekarar doluyor ya bu nasıl iş anlamış değilim belki tatilde kafamız boş olur yanii eğer ondadda dolarsa bu iş sakattır demektir bu kafayla nahhhhhhhhhh hamile kalırız ama kalanlarda var bilmiyorumkismile
ben gecen bi yerde okudum,adetiniz gelcek diye strese girmeyin ,bebeginiz karninizdaymis gibi sevinin ve mutlu olun,o zaman hormonlar olumlu etkileniyormus...aslinda guzel bisey,ama adet gelince yikilmamak kaydiyla
aa ne güzel oğlunmu var ayy allah bağışlasın
bizde bu ay gün aşırı yapıyoruz inş bakalım testide garanti olsun diye aldım valla silik çıkarsa ertesi günü tekrarla demiş de ben yapsammı yoksa 11. günümü beklesem
ay serpil :roflol::roflol:
[
evet canim dunya tatlisi 5 yasinda,,,sen atesine gorede test yapabilirsin,yumurtlama gunun ne zamandi canim..gun asiri calistiktan sonra diger sseyler onemli degil acikcasi,,.
ewt ben her ay dikkat ediyorum aman ağır kaldırmıyorum sankı hamıle olabilirim gibi ama fos kaydirigubbakcemile3 allah inş bizlerinde yüzünü güldürsünnn
evet canim dunya tatlisi 5 yasinda,,,sen atesine gorede test yapabilirsin,yumurtlama gunun ne zamandi canim..gun asiri calistiktan sonra diger sseyler onemli degil acikcasi,,.
allah bağışlasın canım gamyoncuiremsu[/QUOT
harka ya bayıldımm mısra ne hamaratsın çok hoşş bizimde bebeğimiz olursa yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?