kızlar ben diyorum ya mısra çok donanımlı bir bayan hayran olmamak elde değil
Esmeralda güzel prensesimiz gel artık yanımıza seni çokkkkkkkk kocaman özledikk:teselli:
cnm bişey sorcam bende dün ikinci çizgi silik ama belli iğeri net çıktı bugün tekrarlıyımmı sence ???
canım sana eşinin morfoloji değerini sorsam ?
günaydınn canımmm ne haber tatalım ya ben bugün adetimin 10 gnündeymişim biraz erken başlamışız teste ama esmeraldayı okudum bu ay deneme yanılma uygulayacağız
günaydın kızlar naber nasılsınızzz
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5
ewt bende erken yaptım 11. gün başlamalıydım yarın yapcam yda 12. gün başlamalıydım olsun silik çıktı ya bende demekki başlamış demekki 18-23 aralığı hani en son gün olayıda bu olsa gerek 18 ve 23 üne kadar silik bence en son gün artış olcak bana öyle geldi
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden seninle aynı gündeyiz busecan ben ateş ölçmüyorum seenden takip ederimm artık
nasıl oldu bu regl aynı gün olduk dimi doğru
ay sinir etti adam beni akşam ya yorulmuş muş resmen sıfır performans ay uyuz ya ne biçim erkek bu ya delirdimmm çalışma günü yanı delirdim gitim başka odaya yattım valla
ay böylede erkek duymadım ben bna denk geldi alsanaalsanasmile
busecan evet aynı gün olduk günlerimiz aynı benimki ölü gibitydii ama performans fena değildi :))))) sıcaklarda zor oluyor ama derdimiz bebebk ne yapalım tabii bendekii konu bu aya hamile kalırmıyım bayramda adet olurmuyum ne gün adet olucam vs vs vsv adamm böye bakıyor bana:1ninca::1ninca::1ninca::bbo::bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZUCADIARZU
sıcak sorun değilki içinde isteksizlik varsa yorgunum vs. başım ağrıyo karı gibi dersin ulen sen adamsın kaydirigubbakcemile3 delirtiyo beni yaa
bu arada güldürdün ya serpil böyle bakıyo diyosun ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yapayım adamla 1 aydır görüşemmeiş ilk çalışmada bendeki soru yağmuru oda aynen böyle bakınıyor:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:CADIARZUCADIARZU
kumsalım canım benim biz çıtayı yükselttik ovolosyon testine geçtik anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?