Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Esmeralda güzel prensesimiz gel artık yanımıza seni çokkkkkkkk kocaman özledikk:teselli:

Bende özledim sizi güzel anne bende özledim ama öyle kötüyüm ki anlatamam yinede Allah bu günümüzü aratmasın... Sende dua et bizim için tatlım hamilelerin duası makbuldür derler... mucks...
cnm bişey sorcam bende dün ikinci çizgi silik ama belli iğeri net çıktı bugün tekrarlıyımmı sence ???

Bence tekrarla canım silik çıktıysa yarın koyulaşır... haa içinden çıkan prospektüse göre başladıysan geçerli bu dediğim rastgele bir günde başlayıp silik çıktıysa bu bitmek üzere olduğunuda gösterebilir... yani sistem şöyle işliyor önce yapmaya başlıyosun hiçbişey yok diyelim sonra ertesi günlerde bir yapıyorsun silik çizgi ertesi gün yapıyorsun koyu çizgi ertesi gün gene silik çizgi böyle yaniii bu riskli günlerde gün aşırı ilişki.. ilk yaptığın ay sistemin oturması için çok beklenti içine girme öğrenme ayı olarak düşün ama ertesi ay alışıyorsun ve saat gibi tık tık işliyor...
canım sana eşinin morfoloji değerini sorsam ?

Canım 4 ay önce %2 idi şimdi %1 oldu normalde %4 olması lazım kriter bu ve morfoloji en zor düzelen durum şimdi PROXEED PLUS Diye bir ilaca başlattı doktor hatta KK de bu ilaçla ilgili topijte var bazılarına yarıyor bazılarında durum aynı kalıyor Allahın taktiri işte... Eşi azospermi olan bir bayan benim eşimde bu ilaç sayesinde sperm bulundu diye yazmış

ben bu ay gene yakalım çift çizgiyi hatta ben artık tahmin ediyorum yumurtamın olgunlaştığını ve bir kere yapıyorum pat çift çizgi hemde net ama bizde eşimde sorun olduğu için bi numara olmuyor... Çift çizgiyi bulduğum uvulasyon testlerini tam koyusu hafif açığı olmak üzere inci gibi diziyorum ama netice yok...

Arkadaşlar yumurlama olmaması yada olup da çatlamaması çok nadir görülen bir durumdur ve tedavisi de çok kolaydır durduk yere ben yumurtlamıyorum diye sterese girmeyin zaten ovulasyon kullanınca bunu anlayacaksınız sizde.. Baktınız ilk ay hiç çift çizgi göremediniz o zman ertesi ay 28 adet test alıp hergün yapın ve yumurtlama gününzü böyle tespit edin çünkü çok enteresan ben 25-26 günde bir regl olmama rağmen iki aydır yumurtlamam 14. gün oluyor.. biraz meşekatlı bir durum ama başka çaresi yok ya doktora gidip yumurtlasma takibi yaptıracaksınız ya da biraz para gidecek ama ovulasyon testini biraz çok alıp kendiniz tespit edeceksiniz... Ben gittigidiyordan coreteks marka stick olanlardan aldım enson hani bu idrara batırılanlardan.. ondan önce aynı birebir..gebelik testi gibi olanlardan vardı ama adamn elinde kalmamış.. ikiside iyi ama..

Sayın Üyeler,

Sitemizde açılan tüm topikler her üyeye açıktır,her üye bütün topiklere girme,okuma ve yorum yazma hakkına sahiptir.

Yalnız belli başlı kurallarımız vardır,yorumlarda hakaret,saygısızlık,ikili tartışma yapılamaz.
Genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.
Bu tür yorumlar yasaktır ve uyarı alma sebebidir.

Bu sebeple lütfen başka kullanıcılarla ilgili olumsuz yazılar yazmayınız,topiğinizi açılış amacına yönelik olarak kullanınız.

Saygılarımla,
Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
günaydın kızlar naber nasılsınızzz

10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5

günaydınn canımmm ne haber tatalım ya ben bugün adetimin 10 gnündeymişim biraz erken başlamışız teste ama esmeraldayı okudum bu ay deneme yanılma uygulayacağız

günaydınn canımmm ne haber tatalım ya ben bugün adetimin 10 gnündeymişim biraz erken başlamışız teste ama esmeraldayı okudum bu ay deneme yanılma uygulayacağız

ewt bende erken yaptım 11. gün başlamalıydım yarın yapcam yda 12. gün başlamalıydım olsun silik çıktı ya bende demekki başlamış demekki 18-23 aralığı hani en son gün olayıda bu olsa gerek 18 ve 23 üne kadar silik bence en son gün artış olcak bana öyle geldi

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden seninle aynı gündeyiz busecan ben ateş ölçmüyorum seenden takip ederimm artık

canım benim bana özelden msn tekarra yazarmısın sevgili kocam mahvettimiş msnimi canım ya sen bugün tekararla tesi ben yine yapıcam bazan biliyorsun 12 ci günde çatlıyor eşimle konuştuk ben adetimi 28 güne göre hesaplamalıymışım

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden seninle aynı gündeyiz busecan ben ateş ölçmüyorum seenden takip ederimm artık

nasıl oldu bu regl aynı gün olduk dimi doğru
ay sinir etti adam beni akşam ya yorulmuş muş resmen sıfır performans ay uyuz ya ne biçim erkek bu ya delirdimmm çalışma günü yanı delirdim gitim başka odaya yattım valla
ay böylede erkek duymadım ben bna denk geldi alsanaalsanasmile

busecan evet aynı gün olduk günlerimiz aynı benimki ölü gibitydii ama performans fena değildi :))))) sıcaklarda zor oluyor ama derdimiz bebebk ne yapalım tabii bendekii konu bu aya hamile kalırmıyım bayramda adet olurmuyum ne gün adet olucam vs vs vsv adamm böye bakıyor bana:1ninca::1ninca::1ninca::bbo::bbo::bbo::bbo:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZUCADIARZU

sıcak sorun değilki içinde isteksizlik varsa yorgunum vs. başım ağrıyo karı gibi dersin ulen sen adamsın kaydirigubbakcemile3 delirtiyo beni yaa
bu arada güldürdün ya serpil böyle bakıyo diyosun ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne yapayım adamla 1 aydır görüşemmeiş ilk çalışmada bendeki soru yağmuru oda aynen böyle bakınıyor:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…