busecim günaydın canım nasılsın
iyiyim canım ya ne olsun aynı işte takılıyoruzgünaydın cnm iyiyim sen nasılsınnn
kumsalcım eczaneden biraz pahalı ama deniyoruz medsmart diye bir test aldım 5 tane kit var yumurtlama gününü tespit ediyorcanım
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeeee mucuxxxxxxxxx
günaydın kızlarrr....
iyiyim canım ya ne olsun aynı işte takılıyoruz
hımm ne kadar peki 5 tane yetiyormu nasıl uygulanıyor çatlama olduğunu anlıyormusunuz bu yöntemle
valla daha yeni çözüyoruzzz ateşi çözdük sıra onda :roflol::roflol::roflol:
ateşle beraber garanti olsun dedim ben serpilde daha önce kullanmış tekrar aldı bakalım inş faydası olur
inş canım en kısa zamanda faydasını görürsünüz ...
14 ağustos 1.gün 36,6 regl
15 ağustos 2.gün 36,6 regl
16 ağustos 3.gün 36,7 regl
17 ağustos 4.gün 36,4 leke
18 ağustos 5.gün 36,1 çalışma :))
19 ağustos 6.gün 36,3 ...
tamam canım güle güle bende öpüyorummmserpil02507+, busecan35+, cimcimes53, kumsal+ canlarım çıkmak zorundayım öğlene gelirim öpüldünüz
valla daha yeni çözüyoruzzz ateşi çözdük sıra onda :roflol::roflol::roflol:
ateşle beraber garanti olsun dedim ben serpilde daha önce kullanmış tekrar aldı bakalım inş faydası olur
tamam canım güle güle bende öpüyorummm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne uçan nede kaçan diyorsun yanii ee hadi bakalım çözünde benide aydınlatın busecim
ay bu sıpalar çok nazlı yaaabenim adetim bitti gibi birşey annem belime bardak yapıcak bu ay bakalım ne zamandır ısrarla söylüyorr inşallah güzel şeylere vesile olur
şu mübarek ayların hürmetine inşallah kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:
cimcişme kızmıyosun dimi bana böyle konuşuyorum diye espirili olsun diye yanlış anlamıyosun dimi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?