Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalcım eczaneden biraz pahalı ama deniyoruz medsmart diye bir test aldım 5 tane kit var yumurtlama gününü tespit ediyorcanım

14 ağustos 1.gün 36,6 regl
15 ağustos 2.gün 36,6 regl
16 ağustos 3.gün 36,7 regl
17 ağustos 4.gün 36,4 leke
18 ağustos 5.gün 36,1 çalışma :))
19 ağustos 6.gün 36,3 ...

iyiyim canım ya ne olsun aynı işte takılıyoruz

hımm ne kadar peki 5 tane yetiyormu nasıl uygulanıyor çatlama olduğunu anlıyormusunuz bu yöntemle

valla daha yeni çözüyoruzzz ateşi çözdük sıra onda :roflol::roflol::roflol:
ateşle beraber garanti olsun dedim ben serpilde daha önce kullanmış tekrar aldı bakalım inş faydası olur

inş canım en kısa zamanda faydasını görürsünüz ...

inş cnm hep beraberrr inşşş

14 ağustos 1.gün 36,6 regl
15 ağustos 2.gün 36,6 regl
16 ağustos 3.gün 36,7 regl
17 ağustos 4.gün 36,4 leke
18 ağustos 5.gün 36,1 çalışma :))
19 ağustos 6.gün 36,3 ...

daha çok erken ama gün aşırı çalış böyle istekli koca bulmuşken kaçırma soğutma adamı kaydirigubbakcemile3

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, kumsal+ canlarım çıkmak zorundayım öğlene gelirim öpüldünüz
tamam canım güle güle bende öpüyorummm
valla daha yeni çözüyoruzzz ateşi çözdük sıra onda :roflol::roflol::roflol:
ateşle beraber garanti olsun dedim ben serpilde daha önce kullanmış tekrar aldı bakalım inş faydası olur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne uçan nede kaçan diyorsun yanii ee hadi bakalım çözünde benide aydınlatın busecim
ay bu sıpalar çok nazlı yaaa benim adetim bitti gibi birşey annem belime bardak yapıcak bu ay bakalım ne zamandır ısrarla söylüyorr inşallah güzel şeylere vesile olur
şu mübarek ayların hürmetine inşallah kavuşuruz bebişlerimize :Saruboceq:

inş cnm evet yaptır yaptır bencede yakı olayı var işte onun gibi bişey valla denemedik şey kalmadı ne kültür sahıbı oldum bu konuda bir bilsen

cimcişme kızmıyosun dimi bana böyle konuşuyorum diye espirili olsun diye yanlış anlamıyosun dimi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…