yok canım nie kızıyım :))))
valla koca istekli ama bende tık yok :)))) hem sıcak hem ne bilim işte ya zorla morla yapıyoz işte :)))
günaydınlarrrrr herkese güzelll bi gün diliyorummmm opuyorumnanaktan
günaydınlarrrrr herkese güzelll bi gün diliyorummmm opuyorumnanaktan
ah ah benim adam da karı gibi isteksizzz yaaaa şansa bakk alsanaalsanasmile
:))))))) ay kıs diyorum ya önceden daha farklıydım şurda nerdeyse bi senedir böle oldum anlamadım valla ama gayret gösteriyorum herşey bebek için :)))))))
ah ah benim adam da karı gibi isteksizzz yaaaa şansa bakk alsanaalsanasmile
:))))))) ay kıs diyorum ya önceden daha farklıydım şurda nerdeyse bi senedir böle oldum anlamadım valla ama gayret gösteriyorum herşey bebek için :)))))))
sen değil benim adam karı gibi ayyy valla anlamadım bu adamı ben hemen yoruluyo bitiyo bıktım be bebek içinde çalışma aksatırsan bebek olmazz benim adfam için diyorum motıvemi bozdu gene yaaa böyle erkek duymadım ben daha 19 aylık evliyiz düşün 33 yaşında benim babam 61 yaşında hala adamda istek varmış bu 40 yaşına gelemden pert olcak anladım alsanaalsanasmile
sen değil benim adam karı gibi ayyy valla anlamadım bu adamı ben hemen yoruluyo bitiyo bıktım be bebek içinde çalışma aksatırsan bebek olmazz benim adfam için diyorum motıvemi bozdu gene yaaa böyle erkek duymadım ben daha 19 aylık evliyiz düşün 33 yaşında benim babam 61 yaşında hala adamda istek varmış bu 40 yaşına gelemden pert olcak anladım alsanaalsanasmile
kıs dünki listeyi kocana uygula sende o zamn tarçındı kekikti vs :)))))
kıs dünki listeyi kocana uygula sende o zamn tarçındı kekikti vs :)))))
bizde karışım varkı kışın almıştım bağışıklığı zayıf sürekli hastayı kışın hep ama yaz gelen kadar ayyyyy deliriyorum karı resmen yaaa karı ben hastalanmadım biliyomusun cüssesine bakan adam sancak
yedi bi kaç kere onda spr güçlendirici herşeye ii geliyo tamam iyileşti yok gerisi adama keçiboynuzu aldım yok bıktırdı beni uğraşmıyodum 1 haftadır kendine geldi dün gene performans iptal bi iş yapsın iptal adam yaa ben ondan daha dayanıklıyım ben o kadar ev işi yapıyorum yoruldum demiyorum bide üstüne hayır demiyorum hiçbi zaman rolleri değiştik
ay ne şansızımmm yaa valla şaşırıyorum ben şüpheleniyorum artık
tahlıle bile bundan gitmiyo bence bişey çıkcak performans düşük kesin bişey çıkcak alsanaalsanasmile
bizde karışım varkı kışın almıştım bağışıklığı zayıf sürekli hastayı kışın hep ama yaz gelen kadar ayyyyy deliriyorum karı resmen yaaa karı ben hastalanmadım biliyomusun cüssesine bakan adam sancak
yedi bi kaç kere onda spr güçlendirici herşeye ii geliyo tamam iyileşti yok gerisi adama keçiboynuzu aldım yok bıktırdı beni uğraşmıyodum 1 haftadır kendine geldi dün gene performans iptal bi iş yapsın iptal adam yaa ben ondan daha dayanıklıyım ben o kadar ev işi yapıyorum yoruldum demiyorum bide üstüne hayır demiyorum hiçbi zaman rolleri değiştik
ay ne şansızımmm yaa valla şaşırıyorum ben şüpheleniyorum artık
tahlıle bile bundan gitmiyo bence bişey çıkcak performans düşük kesin bişey çıkcak alsanaalsanasmile
moralini bozma canım öle kötü de düşünme herşey yoluna girer ama onunda dr a gitmesi gerek bencede neyin ne olduğu bilinmez sonuçta allah yardımcın olsun canımmm
komedi hanı adam karısına kızar ya olmuyo diye kavga eder küser bizde tam tersi ben adama trip atıyorum şu bebek işi olmayack ben yapacağımı biliyorumda ah ah bebek istiyorum diyeklava:
moralini bozma canım öle kötü de düşünme herşey yoluna girer ama onunda dr a gitmesi gerek bencede neyin ne olduğu bilinmez sonuçta allah yardımcın olsun canımmm
valla zor yanı admın böyle olması
bi iş yapınca yorulup performans düşermi duyanda taş kaldırdı km yol yaptı o taşla zannetcek
ne adamlar var sanayılerde çalışıyo vs. ağır iş
kötü düşünmede bı kadın olarak garibime gidiyo :dilcikar:
benimde motivemi bozuyo ne güzel adapte oldum gün aşırıya adam gaydurugubbak cemile guclubacismile
bebek olduktan sonra al bebeğini koynuna yat canım benim o da baksın kendi haline :))))))
aynen oyle olcak bu sefer tam tersini yapcam ama bunun zaten işine gelir bence kız yeni evli 10 gün yapmadık biz tatoldeyiz diye kaydirigubbakcemile3 aman banane bebek olsunda ama bu adamla sanırım zor olcak bu iş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asıl balayında yapılır allah onu napsın emi :)))))))
hayırlısı canım olur inş n kısa zamanda ...
ama vardır onunda bi derdi bu kadarda ne bilim tuhaf dediğin gibi adam yani ...
yok kız balayı değil evlendikten 8 ay sonra felan kayınvalidem bayram tatılınde örnek verdim 10 gün yapmadığımız oldu dayanıyo yanı kaydirigubbakcemile3 mesela ilk çalışmaya başladığımızda bir hafta ok di ikinci hafta boş geçiriyordu yanı şöyle hergün istese adam bence tutar da çünki annem diyo benim adam tepemden inmediğinden sürekli doğurdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ebrar sesin niye çıkmıyooo
hımmm anladım ama yinede olsun yani dediğin gibi 10 gün dayanmış herkes dayanmaz valla ne bilim hakkında hayırlısı canım benim :)))
buarada babanında maşallahı varmış yani
evwtt maşşlalllahhh valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim diye demiyorum çok iradesi kuvvetlidirrr
aslında düşünürsen ii de :):)
evet iradesinin kuvvetli olması ii ama bu konuda değil :)))
evet başka kadınlara iredesi kuvvetli olsunda bana değil dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?