Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok canım nie kızıyım :))))

valla koca istekli ama bende tık yok :)))) hem sıcak hem ne bilim işte ya zorla morla yapıyoz işte :)))

ah ah benim adam da karı gibi isteksizzz yaaaa şansa bakk alsanaalsanasmile

günaydınlarrrrr herkese güzelll bi gün diliyorummmm opuyorumnanaktan

güanydınnnnnnnnnnnnn cnm nbrropuyorumnanaktan

komedi hanı adam karısına kızar ya olmuyo diye kavga eder küser bizde tam tersi ben adama trip atıyorum şu bebek işi olmayack ben yapacağımı biliyorumda ah ah bebek istiyorum diye klava:

bebek olduktan sonra al bebeğini koynuna yat canım benim o da baksın kendi haline :))))))

aynen oyle olcak bu sefer tam tersini yapcam ama bunun zaten işine gelir bence kız yeni evli 10 gün yapmadık biz tatoldeyiz diye kaydirigubbakcemile3 aman banane bebek olsunda ama bu adamla sanırım zor olcak bu iş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asıl balayında yapılır allah onu napsın emi :)))))))

hayırlısı canım olur inş n kısa zamanda ...
ama vardır onunda bi derdi bu kadarda ne bilim tuhaf dediğin gibi adam yani ...

asıl balayında yapılır allah onu napsın emi :)))))))

hayırlısı canım olur inş n kısa zamanda ...
ama vardır onunda bi derdi bu kadarda ne bilim tuhaf dediğin gibi adam yani ...

yok kız balayı değil evlendikten 8 ay sonra felan kayınvalidem bayram tatılınde örnek verdim 10 gün yapmadığımız oldu dayanıyo yanı kaydirigubbakcemile3 mesela ilk çalışmaya başladığımızda bir hafta ok di ikinci hafta boş geçiriyordu yanı şöyle hergün istese adam bence tutar da çünki annem diyo benim adam tepemden inmediğinden sürekli doğurdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ebrar sesin niye çıkmıyooo

hımmm anladım ama yinede olsun yani dediğin gibi 10 gün dayanmış herkes dayanmaz valla ne bilim hakkında hayırlısı canım benim :)))

buarada babanında maşallahı varmış yani

hımmm anladım ama yinede olsun yani dediğin gibi 10 gün dayanmış herkes dayanmaz valla ne bilim hakkında hayırlısı canım benim :)))

buarada babanında maşallahı varmış yani

evwtt maşşlalllahhh valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşim diye demiyorum çok iradesi kuvvetlidirrr
aslında düşünürsen ii de :):)

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
busecan35, ahsen_81, cimcimes53, ebrar42+

KIZLAR KAL MI GELDİ kaydirigubbakcemile3
İŞLERİNİZ Mİ VAR
OO MİSAFİRİMİZ DE VARMIŞ ŞU GOOGLE YAZIPTA BİZİ MERAK EDİPTE BİZE GİZLİ GİZLİ GİRMEKTEN BIKMADINIZZZZZZ BIKMADINIZZZ

busecim,,,demek bazi adamlar oyle oluyor,,,biz ilk evlendigimizde nefes aldirmazdi bizimki,simdi 7 senemizi doldurduk,cok yogun ve kafa yorucu bi isi var o yuzden son seneler bizde arayi uzatiyoruz,ama cilve milve yapinca eskisi gibi yine,,,sende oyle yapsan adamin basini dondur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…