inşallah inşallah güzel bir kızçen olur ebrarımyok gerçek ismim değil canım bende çok severim bi kızım olursa onun ismi olacak ,nş. :asigim:
canım beni ben ne testler yaptım bilsen ama hep hüsran yaşadım o yüzden beklicemkumsal canım iyiyiz sen nasılsın.niye test yaptırmıyorsun merak etmiyormusun ay ben çoktan yaptırmıştım ben gecikmenin ikinci günü yapmıştım silik çıkmıştı.ya birde kız hemen çıkıyor derler bende hemen çıkmıştı acep kızım mı olacak :)))))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:ebrar42 inşallh rabbim sen kadar huuzrlu sen kadar güzel bir kız evledı versin
kumsalım umutluyum rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın
ua27 geldin giitiin
nahalimmm özledim seni bebeğim yağmurgözlümm
fatözelim listenin şimdikilk son haşlli bu okumak isteyn arkadşlar ekeriz kendi sayılarımızdan düşerekk
ahesnimm dualarımızn hurmetine sana sezenime zeytinime loveli ye tılsım2 ye neşemeşey hayırlı doğumlar nasip etsin
inşallah allahım serpile ve burdaki tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et:Saruboceq:amin canım inş. bu güzel dularına yürekten amin sen bize dua ettiğinde meleklerde misliyle sana dua ediyor inş.
rabbim sanada senin kadar güzel yürekli güzel yüzlü iyi huylu sağlıklı hayırlı bi evlat versin :Saruboceq:
tecrübe canım tecrübe çok hayal kırıklığı yaşadım ben canım sabredip beklicem sonucu ne olursa olsunahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))
aminnn inşallahh canımallah razı olsun serpilim bu güzel ayların hürmetine inşallah en yakın zamanda sizinde bebecikleriniz gelir canı gönülden dua ediyorum
canlarım size bol muhabbetler ben biraz işlerime bakayım ara ara gelirim yine 200. sayfa filan olur artık çok öptüm görüşürüz
maşallah buyusun buyusun cinsiyet belli mi sezen
birtanem benim ben o kiviyiyi yiyip yip bitireceğim perşembe kandil aaa ne güzel bol bol dua edelim birbirimize kulun kula yaptığı duaalr makbuldür canım şimdiiden kandiimiz mübarek olsun :Saruboceq:
canım bugun doktora gittim ne var ne ypk bi baksın dedim.herşey çok normal şimdiden 12,5mm yumurtan olmuş bile dedi:))çok stres yapıyorsun biraz rahat ol kendiliğinden gelecek bebeişin dedi:)D ahh bir başarabilsem zaten..neyse ben aşılama düşünüyorum dedim.daha çok erken dedi.yaz bi geçsin eylül gibi gelirsin dedi.rahim filmi çektiririz dedi.filmden sonrada 3-4 ay denersin sonra aşılamaya geçeriz dedi.Ama önce stresi bırakman lazım bu stresle aşılamada tutma zaten kendi haline bıraksan gelecek bebeişin dedi.ben bu ay çok az adet oldum 2.gün bitti prolaktinden şüphelendim benim arada yükseliyor.yarında prolaktin için kan vereceğim canım..hayırlısı bakalım...benden bu kadar..sende ne var ne yok:))
kızlar ben rahim flmi çektirdim çok baist birşey ama sakın topiclerde okumayın ben onları okuduğumd a korkmuştum çok basit bir işlem benim kannallar açık sağ kanalım diğerine göre olmasından birazcık darmış oda o kadar sorun değilmiş ilaç rahime çok iyi giitii bu film oldukça önemlil
günaydın canlarım
kahve kahve lekelenme geliyordu uya dün az az kesildi akşama doğru sabah baktım yoktu biraz önce gene leke leke geliyor anlamadım sanırım sökmeye çalışıyo regl müjdeli haberim yok yanı :1hug:
ahsnimm aminnnnnnnnnn amin müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş hele hamişlerin duası daha makbul ahada sezenim uğurlu hamişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
sezenim uğurlu hamişim seni okurken tüylerim diken diken oldu çok etkilendim bebeğim oğluşunl hemen gel onu havuzda bıcı bıcı yaptıralım seninle olamyı ne çok isterim sezenim canım dualarımızla varız ve ben hep maa hep dua edeceğim sezenim ben rahim flmini geçen yıl çektirmiştim maaalesef hamile kalamadım :)))
birgün tabbiki kalırız inşallhh yolumuz uuzun 50 ye kadar var
sezenim vallhi gel antlayayya misafirimö ol mısranın apsta böreklerini yeriz benims ekreterimde süper kısır yapıyor alalahhhhh yer içer aşk sarhoşu oluruz .))))
ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))
amin canım inşallah benim yine sezeryan olurda inşallah kolay olur ilkinde çok çektim valla.:CüvCüv:
gunaydın kızlarrr nasılsınızzz..:dance:
busecan canım bencede sen bir test yap için rahat olsun regli ile çoktan sökülmesi gerekmezmiydi.hamile isen doktora gidersin ilaç falan veriyorlar lekelenmelerde.ihmal etme tetlım
fatosözel sen nasılsın canım bi sıkıntın yok dimi? herşey yolunda inş opuyorumnanaktan
herşey yolunca ebrarcığım. yok herhangi bir sıkıntım allaha şükürler olsun. ebrar ismini bizim binada bir komşumun geçen yıl kızı oldu onlar ebrar koydular. ilk defa duymuştum ve çok hoşuma gitti. güzel isim. bende bir kızım olursa elif yada zehra yada sanem ismini isterim koymayı. bu 3 ismide çok severim. :Saruboceq: inşalah görürümde o güzel günleri
ahsen_81 minik kuşa teyzesinden kocaman öpücükler opuyorumnanaktan
evet bir enstruman çalmak tabbiki kola değil hele ney üflemeli bir aygıt oldukça emek ister sen başaracaksın ve biz konyayya geldiğimizde alattinin tepesinde bize resital vereceksin :) bizde resmen huzurdan mest olacağız antalya konya 3 saat şekerim :))))
şimd,i ilginç bir durum var soğan kürü uyguladım o ay adetim 25 günde oldu ve her ay 1 gün ileri giiti
ilk ay........25
ikinci ay.....26
üçüncü ay..27
dördüncay 28 olacak
yani bakrmısınız duruma her ay birgün uzamış yani bu ay ben kesin hamile değilim bu hesaba göre sıfırr şansımm
fatoözelim ben bu ay bal çörek tarçın kürü uygulasammı ne dersin ? yumurta kalitesi açısndan içiden onu uygulamak geçiyor ama nedense yine soğan kürüde aklımdan geçiyor
kızlar patron geldi müsait olunca gelicem bakamıyorum öptüm sizi:sinifsinif:
serpilcim şimdiden hesap yapma canım ne olucağı hiç belli olmaz allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?