Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsnimm aminnnnnnnnnn amin müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş hele hamişlerin duası daha makbul ahada sezenim uğurlu hamişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

canlarım size bol muhabbetler ben biraz işlerime bakayım ara ara gelirim yine 200. sayfa filan olur artık çok öptüm görüşürüz

belenay yarın fetih okuacağız sayfayı süüsleme işi sana kaldı okuyabilrsen sende adet belirt şimidlk 41 tammaladık okuyan arkadşları ekleyecğiz biizm adetlerden düşeceğiz canımetih duası için liste
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......6
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5

yok gerçek ismim değil canım bende çok severim bi kızım olursa onun ismi olacak ,nş. :asigim:
inşallah inşallah güzel bir kızçen olur ebrarım
canım beni ben ne testler yaptım bilsen ama hep hüsran yaşadım o yüzden beklicem
senin oğluşun vardı dimi inşallah buseferki kız olur canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
inşallah allahım serpile ve burdaki tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et:Saruboceq:
ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))
tecrübe canım tecrübe çok hayal kırıklığı yaşadım ben canım sabredip beklicem sonucu ne olursa olsun
allah razı olsun serpilim bu güzel ayların hürmetine inşallah en yakın zamanda sizinde bebecikleriniz gelir canı gönülden dua ediyorum
aminnn inşallahh canım
canlarım size bol muhabbetler ben biraz işlerime bakayım ara ara gelirim yine 200. sayfa filan olur artık çok öptüm görüşürüz

tamam canım sana kolay gelsin

maşallah buyusun buyusun cinsiyet belli mi sezen

canım aslında şimdi koşup gitsem doktora belli ama kontrolumuz 28 haziranda onu bekliyoruz heyecanla belli olur olmaz yazacağım size..

birtanem benim ben o kiviyiyi yiyip yip bitireceğim perşembe kandil aaa ne güzel bol bol dua edelim birbirimize kulun kula yaptığı duaalr makbuldür canım şimdiiden kandiimiz mübarek olsun :Saruboceq:

aynen serpilim çok doğru kulun kula yaptığı dualar..hepberaber birbirimiz için dua edelim.

ben de yazdıklarını yaşadım..aynen gitmiştim ve doktor takma kendiliğinden gelecek herşey süper demişti..takmamak mümkün değil hatta benim aklımdan hiç çıkmıyordu ama şükür rabbime gerçekten de kendiliğinden oldu o nedenle doktorun herşey iyi dediyse dinle onu canım içini ferah tut..

canım ne güzel bak aklından en azından acaba kanallarım açık mı sorusu gitti..maşallah sana serpilim kraliçem..film çektirenler hemen hamile kalıyor inşallahhhh

canım ona aldanma ben de leke olmuştum hah söküyor geliyor derken kesilmişti meğer hamileymişim..lekeler yanıltıcı olabiliyor..

ahsnimm aminnnnnnnnnn amin müslümanın müslümana yaptığı dua makbulmüş hele hamişlerin duası daha makbul ahada sezenim uğurlu hamişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmm antalyaya gelip seni göresim var zaten bi doğsun bebiş seneye tatile gidersek onunla beraber gelicez elini öpmeye..inşallah

sezenim uğurlu hamişim seni okurken tüylerim diken diken oldu çok etkilendim bebeğim oğluşunl hemen gel onu havuzda bıcı bıcı yaptıralım seninle olamyı ne çok isterim sezenim canım dualarımızla varız ve ben hep maa hep dua edeceğim sezenim ben rahim flmini geçen yıl çektirmiştim maaalesef hamile kalamadım :)))

birgün tabbiki kalırız inşallhh yolumuz uuzun 50 ye kadar var

sezenim vallhi gel antlayayya misafirimö ol mısranın apsta böreklerini yeriz benims ekreterimde süper kısır yapıyor alalahhhhh yer içer aşk sarhoşu oluruz .))))

fatoözelim ben bu ay bal çörek tarçın kürü uygulasammı ne dersin ? yumurta kalitesi açısndan içiden onu uygulamak geçiyor ama nedense yine soğan kürüde aklımdan geçiyor

şimd,i ilginç bir durum var soğan kürü uyguladım o ay adetim 25 günde oldu ve her ay 1 gün ileri giiti

ilk ay........25
ikinci ay.....26

üçüncü ay..27
dördüncay 28 olacak

yani bakrmısınız duruma her ay birgün uzamış yani bu ay ben kesin hamile değilim bu hesaba göre sıfırr şansımm

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................90
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............184

bende rahim filmi çektirdiğimde çok umutlanmıştım ama malesef olmadı fakat duyduğum o kadar çok hamile kalan varki rahim filminden sonra. bizde bir söz vardır. ecel gelmiş cihana baş ağrısı bahane derler. rabbim o isteyenlere bebiş verecekmiş rahim filmi bahane olmuş diye düşünüyorum şimdide.

kısssss bana kısır deme yaaaff bak yine canım çekti klava:. haftalar önce senle yinekısır muhabbeti yapmıştık ya ben daha yiyemedim kısır
cokacimcoook

ahsen kumsala allah evliye sabrı vermiş ben resmen çatlardım inan şimdiye 50 kere test yapmıştım :))))

wallahada kumsal sanada busecanada helal olsun kız ben ölmüştüm şimdiye kadar.lmaz:

amin canım inşallah benim yine sezeryan olurda inşallah kolay olur ilkinde çok çektim valla.:CüvCüv:

ahsenciğim bu senin ikinci bebeğinmi olacak canım anlayamadım ben. ayrıca bir gün hamile kalırsam kesinlikle sezeryan ile doğururum herhalde normal doğum aman allahım hiç bana göre değil.

gunaydın kızlarrr nasılsınızzz..:dance:

selam ua27 nerelerdesin canım uğramadın epeydir. seni daha sık görmek istiyoruz aramızda olumunekankayizsmile

busecan canım bencede sen bir test yap için rahat olsun regli ile çoktan sökülmesi gerekmezmiydi.hamile isen doktora gidersin ilaç falan veriyorlar lekelenmelerde.ihmal etme tetlım

busecim kızlar haklı artık lütfeeeeeeeeeeeeen bir test yaptır.eyvahedigeldismile kendinde kurtul bizde kurtulalım. sositososito. bu kadar sürermi ki regl sökülmesi nerden geliyor bu kadar zorlaya zorlaya

antalya istanbul kaç saat şekerim hazır yola çıkmışken bizede uğramazsan küseriz hemde kızarız lmaz:

daha zamanın var neden hemen kendini hapsediyorsun karanlıklara.lmaz: dur bakalım allahtan ümit kesilmez tatlım. ayrıca bu ay hamile dewğilsende normal adam evde değildi yani. lmaz:önümüzdeki ay inşallah sürekli yanında olur aklinialirimsmile

fatoözelim ben bu ay bal çörek tarçın kürü uygulasammı ne dersin ? yumurta kalitesi açısndan içiden onu uygulamak geçiyor ama nedense yine soğan kürüde aklımdan geçiyor

o zaman bu ay bal çörek tarçın kürüne başla. zaten soğan kürünü yapmıştın. reglin yolunda değilmi senin.

kızlar patron geldi müsait olunca gelicem bakamıyorum öptüm sizi:sinifsinif:

buse öldürdün bizi buse :gitme:

nihaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın bebeğim :dance:

fatoözelim bizim yaşlarda normal hamile kalamk %10 normal yaşlaradkiler %25 yani bzi zaten %15 eksikle giidyoruz canım o yüzden rahim flmi bize etki etmedi ne yapalım ederse eder etmesede canı cehennemee gerçketne ben çok ciididi sıkıldım zaten yaşamda 1 = O geriyim birde bu gebelik muhabetinde geriyizm yani çokda artık tınlamıyorumm ne yapayımm

serpilcim şimdiden hesap yapma canım ne olucağı hiç belli olmaz allah büyük

kumsalım amenanhh rabbim büyük ama be gülüm ciidid sıkıldım ne bileyim işte ama kumsalım tıbbi açıdan kanıtlanmış bunlar yani adet düzenl hormonlar düzenl, kannaler açık herşey yolunda spremler iyi yani ama yok işte nasip evet yapacak birşey yok tüp bile garanti değil kaç arkadşım kaçarkere tüp denesdiler yani tüp bile çoğu zaman fasa fisoobilmiyorumkismile

kızlarrrrrr günaydın mubabbet kuşları sabah sabah maşallah size
neyseki okudum bitti
kumsal eyvahedigeldismile ateşin çıkmış çokkk sevindim hadi hayırlı haberlerle inşallah
busecim senin karışmış işler bekle bakalım sende cumaya kadar daha net olur

serpilcimmmmmmm dun gece 10 tane yasin okudum eklermisin

ay çokk özlemişim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…