cimcime valalhii oda işe yaramz 7 tane nekii ya şu ucuz olanlardan alalım 50 atne varmış ya iç.inde
:roflol: :roflol: :roflol:ayyy allah iyiliğini versin emiii
onu tam araştır bakalım canım yani yakında pazarlama uzmanı olacağız yada ürün araştırma uzmanı bir uzmanlık alanımız daha gelişiyor farkında olmadansırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:
ay kızlr süperdi akşam akşam ama çıkmam gerekiyor offfff
:roflol::roflol::roflol::roflol: atalim valla fenalik geldi yaaa,,,,,,,
en ciddi cimcime valla baksanıza :roflol::roflol::roflol:işte onu dedim bende pek anlamıyorum ama o 50 tane olan hangisi bilmiyom kk da bi topicde okumuştum gittigidiyor sitesinden laboquick diye olan almışlar hep pozitif gösteriyomuş işe yaramıyomuş yani işte oyuzden dikkat etmek lazım ama hangisi işe yarıyo bilmiyoruz ki ben şu coretest mantıklı geldi ama bilmiyorum yinede
sorma kovalamaca oynuyoruz kedi fare :roflol::roflol::roflol:7 tane nekii aklımıza estikçe test yapan tipleriz :)) yetmez bize busecan bu ay bu işi çözmeliyiz denem e yanılma ve rahat ederiz en azından yumurtladımı yumurtlamadımıı kaçırdımmı kaçırmadımmıı kocamı yakalyabildimi yakalayamdımmıı ayyyyyyyyyyy hayatımız garip bir yarış içinde
:roflol::roflol::roflol::roflol:cimcime seni bu konuda görevlendirdik sen araştır canım karar verdiğini ürünü toplu olarak satın alalımm kurtuallaım şu adamların şeylerindenn
tamam canım hadi güle güle önce test sonra :hulya: yada alsanaalsanasmile artık
hayırlısı olsunnn opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy öldüm gülmekten allah sizi güldürsün
ama çıkmalıyım iyi akşamlar hayırlı iftarlar :1hug:
Ne diyonuz yavs Türkçe konuşun anlamıyom.
Yumurtlama testinin digitalimi varmış?
sorma buse teknolojik hatunlarız canımmm bir hamile kalalım gerisi kolay ne kültür ne teknolşojii maşallhh oturduğumuz yerde dünyayayı döndürüyoruz ama bir spremleri döndüremedikk
çıkan fıstıklara iyi akşamalar yine cimcimeyle ben en son kapatırız araştırmalarımızı yaparız vatana milletet uğraş verelim değilmi cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?