Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime valalhii oda işe yaramz 7 tane nekii ya şu ucuz olanlardan alalım 50 atne varmış ya iç.inde

işte onu dedim bende pek anlamıyorum ama o 50 tane olan hangisi bilmiyom kk da bi topicde okumuştum gittigidiyor sitesinden laboquick diye olan almışlar hep pozitif gösteriyomuş işe yaramıyomuş yani işte oyuzden dikkat etmek lazım ama hangisi işe yarıyo bilmiyoruz ki ben şu coretest mantıklı geldi ama bilmiyorum yinede

7 tane nekii aklımıza estikçe test yapan tipleriz :)) yetmez bize busecan bu ay bu işi çözmeliyiz denem e yanılma ve rahat ederiz en azından yumurtladımı yumurtlamadımıı kaçırdımmı kaçırmadımmıı kocamı yakalyabildimi yakalayamdımmıı ayyyyyyyyyyy hayatımız garip bir yarış içinde

:roflol: :roflol: :roflol:ayyy allah iyiliğini versin emiii

amin cnm hepimizin :roflol:

onu tam araştır bakalım canım yani yakında pazarlama uzmanı olacağız yada ürün araştırma uzmanı bir uzmanlık alanımız daha gelişiyor farkında olmadansırnaşık şey

kız valla süperdi prof olduk çıktık her kpnuda bbek bi doğsun annem ne küğltürlü kadın diycek :smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cimcime seni bu konuda görevlendirdik sen araştır canım karar verdiğini ürünü toplu olarak satın alalımm kurtuallaım şu adamların şeylerindenn

:roflol::roflol::roflol::roflol: atalim valla fenalik geldi yaaa,,,,,,,

entersanda gelcek tamam :roflol::roflol::roflol:

en ciddi cimcime valla baksanıza :roflol::roflol::roflol:
kızcağız araştırmaya daldı sayende serpil :roflol:

sorma kovalamaca oynuyoruz kedi fare :roflol::roflol::roflol:

sorma buse teknolojik hatunlarız canımmm bir hamile kalalım gerisi kolay ne kültür ne teknolşojii maşallhh oturduğumuz yerde dünyayayı döndürüyoruz ama bir spremleri döndüremedikk

valla kızlar bakınıyorum nette dıgıtalle alakalı ama bişey yazmıyo tam olarak bulamadım araştırmaya devam bide hangi markanın sağlıklı olduğunu bize biri dese ne ii olacak

cimcime seni bu konuda görevlendirdik sen araştır canım karar verdiğini ürünü toplu olarak satın alalımm kurtuallaım şu adamların şeylerindenn
:roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam canım hadi güle güle önce test sonra :hulya: yada alsanaalsanasmile artık
hayırlısı olsunnn opuyorumnanaktan

evet ya :hulya: ya alsanaalsanasmile ninja kıyafetlerimi giyerim :1ninca::roflol::roflol:
yada adam karışım almış gece nanay ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy öldüm gülmekten allah sizi güldürsün

ama çıkmalıyım iyi akşamlar hayırlı iftarlar :1hug:

sormayın kızlar araştırmaya daldım valla tamam ben bi bakınıyım ama daha bilgili biri karar verse daha ii olur ben pek bişey bilmiyorum biliyosunuz bende yeni başlayacam :)))

çıkan fıstıklara iyi akşamalar yine cimcimeyle ben en son kapatırız araştırmalarımızı yaparız vatana milletet uğraş verelim değilmi cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…