Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

entersan güle güle Alalh emeklerini boşa çıkartmasın canım bu ay çalışkan öğreniydin inşallhh karnenen güzel olur canım

Maalesef bu ürün sadece 7 kullanımlıktır. daha sonradan tekrar almanız gerekecektir. Bu ürün yerine size ClearBlue Kolay Hamilelik Mönitörünü önerebiliriz. ClearBlue Kolay Hamilelik Mönitörününde test çubukları ayrı satılmaktadır (20 adet). İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

dıgıtal ovulasyon testi için diyor bunu tek kullanımlıkmış galiba çok saçma CADIARZU

kk da bi topicden aldım ...

benim kullandığımda hamilelik testi gibi olanlardan.çok güvenilir.15.günde ben çift çizgiyi yakaladım.10.günden itibaren yapmaya başladım.ilk gün hiç çizgi çıkmadı daha sonra gün geçtikçe koyulaştı.herkeze tavsiye ediyorum.bu test ile hamile kaldım..core marka ovulasyon testi gerçekci sonuçlar Coretests Türkiye den daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

ateş topiğne giitim biozard mutsuz .( onayazdım bu ara iyi olmadığını msn farketmiştim ama bu kadar kötü olduğunu bilmiyordumm üüzldüm ama atlatacak

canım birde bunu araştır bakalım kuzu sonra değerlendiririz :)

Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.

bide bu var canım offf kafamkarıştı valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…