:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayy öldüm gülmekten allah sizi güldürsün
ama çıkmalıyım iyi akşamlar hayırlı iftarlar :1hug:
bu topik sizinle gurur duyuyorrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çıkan fıstıklara iyi akşamalar yine cimcimeyle ben en son kapatırız araştırmalarımızı yaparız vatana milletet uğraş verelim değilmi cimcime
aynen canım öle napalım bi hayrımız dokunursa ne ala bize :)))
entersan güle güle Alalh emeklerini boşa çıkartmasın canım bu ay çalışkan öğreniydin inşallhh karnenen güzel olur canım
Maalesef bu ürün sadece 7 kullanımlıktır. daha sonradan tekrar almanız gerekecektir. Bu ürün yerine size ClearBlue Kolay Hamilelik Mönitörünü önerebiliriz. ClearBlue Kolay Hamilelik Mönitörününde test çubukları ayrı satılmaktadır (20 adet). İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
dıgıtal ovulasyon testi için diyor bunu tek kullanımlıkmış galiba çok saçma CADIARZU
kk da bi topicden aldım ...
benim kullandığımda hamilelik testi gibi olanlardan.çok güvenilir.15.günde ben çift çizgiyi yakaladım.10.günden itibaren yapmaya başladım.ilk gün hiç çizgi çıkmadı daha sonra gün geçtikçe koyulaştı.herkeze tavsiye ediyorum.bu test ile hamile kaldım..core marka ovulasyon testi gerçekci sonuçlar Coretests Türkiye den daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
o kadar para verilmez o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?