Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.
bide bu var canım offf kafamkarıştı valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
eğer çizgilerden biri silikse negatifdir canım
akraban test yapmayı bıraktığında yumurtlamış olabilir
yada test yapmadan önce, sonuçda ben yıllardır yapıyorum bu testleri
aynı zamanda ultrasonla teyitde ediyorum
zaten bunların kullanma içeriğinde yazıyor
yanlış bilgi olmasın dimi ama :))))))))))
evet silkde çıksa yumurtlama oluyor bunu ben araştırken öğrendim bu iyi oldu cimcime birde canım kıpkırmıız olursa daha iyi yani ben çalışmama devam edeyim bugün çalışma yok yarına 1 dolu 1 boş düşünüyorum:umursamaz:
günaydın kızlar günaydın mısra
nasılsın canım erkencisin herzamanki gibi:))
kız az kaldı cinsiyetinin belli olmasına
benim 13. haftada demişti erkek diye
kontrole ne zaman gideceksin
kızlar fazla giremez oldum işler iyice
yoğunlaştı kaldı 1 ay denetime
çalışmalar son hız devam
hepinizi çok özledim öptm kocaman
Bende ovulasyon testleri hakkinda bi seyler yazmak istiyorum. Testlerdeki koyuluk aciklik meselesine pek takmayin ayni gebelik testi gibi silik bile ciksa pozitif yani yumurtlama oluyor demektir.Akrabamla konustum gecen gun birkac yildir cocuk icin ugrasiyordu ilk defa ovulasyon testi almis ama birkac gun cook silik bir cizgi cikmis belirgin cizgiyi hic gorememis buna ragmen calismalari aksatmamis veeeee sonuc simdi hamile. Yani diyecegim su ki bu ay silik cizgi cikti yumurtlama olmuyor diye hemen uzulup umidinizi kaybetmeyin calismalara da ara vermeyin devam edin arkadaslar.
bide bu var canım offf kafamkarıştı valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
zate gün aşırı diyo heryerde spermlerin kalitesi düşüyomuş hergün çalışınca :))))))))
günaydın kızlar günaydın mısra
nasılsın canım erkencisin herzamanki gibi:))
kız az kaldı cinsiyetinin belli olmasına
benim 13. haftada demişti erkek diye
kontrole ne zaman gideceksin
kızlar fazla giremez oldum işler iyice
yoğunlaştı kaldı 1 ay denetime
çalışmalar son hız devam
hepinizi çok özledim öptm kocaman
günaydın kızlar
günaydın cimcimecimmm nasılsınn
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
14 ağustos 5. Gün 36,5 çalışma
15 ağustos 6. Gün 36,4
16 ağustos 7. Gün 36,4 çalışma
17 ağustos 8. Gün 36,5
18 ağustos 9. Gün 36,3
19 ağustos 10. Gün 36,5çalışma +yakı
20 ağustos 11. Gün 36,6
kızlar siiz okuyorum ama ofiste müşteri var yazamıyorum bebbeğim busecan testin silkmi çıktı :) ben bugün yapmamamyımmıı ama sağ ve sol kasıklarım çok ağrıyor
cnm günaydınnn
evet silik çıktı gene ya alah allah kaydirigubbakcemile3
acaba 11. gün bugün şimdi yanımnda sabah 10 da yapın diyo saat 10 da tekrarlıycam
yakı yaptım dün çalışma oldu da aklinialirimsmile aman yakıyo ama o kadar da değil mışıl mışıl uyudum valla
banyo yaptım sabah tekrar taktık aynısını şu an gene takılı yakıyo ama olsun değer inş faydası olur 2 tane daha alcam 2 sefer daha yapıyım kaydirigubbakcemile3
:))))))) evet çalışma olmuş naptın kocana bakım :)))))))
gittim saat 7 ye kadar aramadı kral faruk
otobüste mahvoldum her zaman alır benide arabayı sattı yeni alcak neyse
otobüste aradı açmadım kaydirigubbakcemile3
eve geldim surat on kantar bende hiç tın yattım geldi yanıma kedi gibi sıranışıyo
ben yüz vermedim
kalk yemeğe dışarı gidelim dedi gitmedim evde ne bulduysa yedi bende öyle kaydirigubbakcemile3:umursamaz:
sonra dayanamadı geldi bende balkonda ağladım ağlıycam kaydirigubbakcemile3
sonra çekti içeri aklinialirimsmile çalışma aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?