Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

İnanın hepiniz sürekli aklımda ve dualarımdasınız.Bebişi göbişimden severken bile dua et tamam mı kızım tüm doatlarımın bebişleri olsun diyorum

kızlar busecan bugün yada yarın yumurtlayacakmış onun için çalışma yapması lazımmış ateş ölçme işine takılı kalammalıymışız tafi diye bir arakadş öyle yazmış busecana ovolosyon testi bölümünde hormonlar yanılmaz diyor haklıda:sinifsinif:

çok cici olur canım tarifini verinde bende yapayım bari :))))

mısarcım sağol rabim sana ve diğer tüm hamilleere kolaylık versin sağ salim kucağına nasip etsin bizde size duacıyız canım rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın birgün benim bunları yazacağımı hiç düşünmedim ama hiçç ve yazıyorum işte mucuxxxxxxx minik mısrama

İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:

3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip servis edin.
Afiyet bal şeker olsun.

mısra sna a binkere maşallhhhhhhhhhhhhhhhhh vallhii hayaranınım bravoo harikasın tek kelimeyle

ebrara mısranın masındaki gibi koyabilrsin canım ama kürdanda olabilir

İnanın hepiniz sürekli aklımda ve dualarımdasınız.Bebişi göbişimden severken bile dua et tamam mı kızım tüm doatlarımın bebişleri olsun diyorum

ne güzel tşk ederizzz mısra sana ve bebeğine opuyorumnanaktan

Ayyy Serpil sanırsam kızım olacak ve sen yine yanılmayacaksın:))
İkili testte bir değer var 50 nin altıysa erkekmiş,üstü kız benimki 106:)))

aaa öylemi inşşş ne güzellll

bak sen enişteye lmaz:
aman oda ne yapıyoruz burda bak ne güzel paylaşımlarımız oluyo opuyorumnanaktan

sağolasınnn canımmm inş.. dualarımıza icabet edecek rabbbim :Saruboceq::1hug:

çok cici olur canım tarifini verinde bende yapayım bari :))))

1.5 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
100 gr. eritilmiş margarin
3 yemek kaşığı pudraşekeri
1 su bardağı süt
1 çay bardağı iri çekilmiş fındık
üzeri için:
renkli pasta süsü yada hindistan cevizi
yapılışı: Bisküvileri rondoda un haline getirin içine, kakao, vanilya, margarin, pudra şekeri, fındığı katıp yoğurun, cıvık olursa bisküvi ekleyin. Ele yapımayacak hale gelince ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp top yapın pasta süsü veya hindistan cevizine bulayıp servis tabağına dizin.

sen malzemeyi dilediğin gibi ayarla canım ben çok az yapmayı düşünüyorummm 10 tanelik filan

buda mısranın tarifi onuda deneyebilirsin minim çok lezzetli olur benimki azcık tembel işi kaydirigubbakcemile3tencersiz tavasız kat karıştır yuvarla gitsin :roflol:

Son düzenleme:

hemen yazdım mısracım teşekkurler mucksssssssssssss

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serpil02507+, ahsen_81+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, Mısra+, nhlkpr
ahsenimm tatalıları gördünmüü hepsi hafif ve çok şık

kızlar ne çok şey öğrendim ben burada hepiniz benden gençsiniz ama ben sizlerden çok şey öğrendim iyiki sizleri tanıdım agresif moddan çıktım sayenizde size kocaöamn güller gönderiyorummm kalbimdenn

bende sizlerde çok şey öğrendimmm canımm benimmm iyiki sende varsınn bunca yiyeceğin içeceğin arasında agresiflik filan kalmıyor direk miden geliyor aklına kaydirigubbakcemile3

bende sana kocamannnn gülll göndereyim yerimseniben

mısra canım naşallah sana ya ne kadar marifetlisin sende tam kız annesi becerileri var valla.bende yok o yüzden kız annesi olamayacağım galiba KIZLAAAAAAAAAAR BEBEĞİMMMMM ERKEKMİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ

ebrara herzaman zarif bir hanımsın ahhh ben anlasam şu pc den çok şey sayfaya koyacağımda ( yok anlamıyorum ama öğreneceğim midenin ağrıısnın geçtiğine sevindim galiba biz birbirimizn ilacıyız

kız bu sene erkek sensii amannnnnnnnnnnn maşalh maiallhhh bir mısra kzı neyse hayırlısı olsun yerim onun cin biberini ondanmı saklıyordu pipisinii oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sağ salim olsun kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…