Cumartsi bende yaptığımın resmini çekerim eklerim inş. bu kadar güzel görünür.. yerimseniben
yaa kızlar bi fikir alayım sizden şimdi bn iftarlıklarımı şöyle 5 bölmeli cam tabağıma koyucam ortasına şöyle resimdeki gibi şekerli toplardan yapsam 5-10 tane kürdan koysam üstüne filan şık dururmu ??
yoksa yenmezmi ?boshayallersmile gerek yokmu karar veremedim
canımsınnnnnn allahım duysun bizleri küçük mısrayı inşallahİnanın hepiniz sürekli aklımda ve dualarımdasınız.Bebişi göbişimden severken bile dua et tamam mı kızım tüm doatlarımın bebişleri olsun diyorum
kızlar busecan bugün yada yarın yumurtlayacakmış onun için çalışma yapması lazımmış ateş ölçme işine takılı kalammalıymışız tafi diye bir arakadş öyle yazmış busecana ovolosyon testi bölümünde hormonlar yanılmaz diyor haklıda:sinifsinif:
İnanın hepiniz sürekli aklımda ve dualarımdasınız.Bebişi göbişimden severken bile dua et tamam mı kızım tüm doatlarımın bebişleri olsun diyorum
Ayyy Serpil sanırsam kızım olacak ve sen yine yanılmayacaksın:))
İkili testte bir değer var 50 nin altıysa erkekmiş,üstü kız benimki 106:)))
busecan benim eşim tam bir bilgisayar uzmanıı yanii işyerinden giriyor bilgisayraımın anasını ağlatıyor nereye girip çıktığımı biliyor evde neti iptal ettirmiştii bana sen kk da otur dedikodu yap dedi bende nerden biliyorsun dedim vallhii kurcalıyor heryeri tabii kötü birşey yapmıyoruz ama özelime girem diyorum ona o benim dünyam diyorum oda pis pis gülüyor
İnanın hepiniz sürekli aklımda ve dualarımdasınız.Bebişi göbişimden severken bile dua et tamam mı kızım tüm doatlarımın bebişleri olsun diyorum
çok cici olur canım tarifini verinde bende yapayım bari :))))
İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip servis edin.
Afiyet bal şeker olsun.
İRMİKLİ LOKUM
Malzemeler:
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip servis edin.
Afiyet bal şeker olsun.
kızlar ne çok şey öğrendim ben burada hepiniz benden gençsiniz ama ben sizlerden çok şey öğrendim iyiki sizleri tanıdım agresif moddan çıktım sayenizde size kocaöamn güller gönderiyorummm kalbimdenn
mısra canım naşallah sana ya ne kadar marifetlisin sende tam kız annesi becerileri var valla.bende yok o yüzden kız annesi olamayacağım galiba KIZLAAAAAAAAAAR BEBEĞİMMMMM ERKEKMİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?