Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrar şu etimekli tatlının tarıfini yazsana canım

Malzemeler:
1 Paket tuzsuz etimek
Şerbeti İçin:
2 Su bardağı toz şeker
2 Su bardağı kaynar su
Muhallebisi için:
5 Su bardağı süt
1 Çay bardağı toz şeker
1 Tutam tuz
1 Kahve fincanı su
3 Çorba kaşığı buğday nişastası
Krem Şanti İçin:
1 Paket krem şanti
1 Buçuk su bardağı süt

netyten detaylarıyla buldum canım ben kremşanti kullanmayabilirim yada böyle değilde torbasıyla şekilli sıkabilirim birer parça a.sa.s

Bak Serpil ebrarın verdiği tarifte çok kolay ve de lezzetlidir.
Ya kızlar benim uyumam lazım bir türlü kapatamıyorum pc yi:)))))))

Cimcime revaniyi önce oda sıcaklığına getir,sonra üstünü streçle buzdolabının normal bölümüne koy.
Bunu dondurmayla servis edebilirsiniz

ewt cnm çzöüyoruz yavaş yavaşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben neler yazdım neler aman manan eyvahh aayevahhhhhhhhhh eyvahhh

ya benim adam bilmiyo zaten bi duysa beni ne yapar bilmem kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/206829-revaniresimli.html

Muhteşemmmmmmmmmmmm o kadar tatlı çeşidi bilirim misafirlerimin çoğu bunu isterler
bende hep yaparım şu anda bile bi tepsi dolapta dondurmalı revanı süper opuyorumnanaktan

ayyy valla keseriz balkondan atarız falan baya bi kaptımıştık yani bilmiyorum artık benim eşim bakmazda buseca dikkat et seninkide bakmasın sakın :)))))))

ay kız bilmiyo bilse kavga ederiz çok fena
gizlice evde girmem zaten
ne yapayım deşarj oluyorum burda akıl fikir alışverişi çok güzel ne yapıyoruz ki allah aşkıan kaydirigubbakcemile3

Ayyy Serpil sanırsam kızım olacak ve sen yine yanılmayacaksın:))
İkili testte bir değer var 50 nin altıysa erkekmiş,üstü kız benimki 106:)))

görüntü süperrr çok merci ebrarcim

Ayyy pardon cnm,böreğide dolabın normal kısmında tutacaksınız.Yine üstünü kapatmayı unutmayın ki üstü kurumasın sütünüde iyice çeksin su böreği gibi olsun
Ben üzerine hem susam hem de çörekotu serpiştiriyorum çok güzel oluyor

görüntü süperrr çok merci ebrarcim

Cumartsi bende yaptığımın resmini çekerim eklerim inş. bu kadar güzel görünür.. yerimseniben

yaa kızlar bi fikir alayım sizden şimdi bn iftarlıklarımı şöyle 5 bölmeli cam tabağıma koyucam ortasına şöyle resimdeki gibi şekerli toplardan yapsam 5-10 tane kürdan koysam üstüne filan şık dururmu ??

yoksa yenmezmi ?boshayallersmile gerek yokmu karar veremedim

busecan benim eşim tam bir bilgisayar uzmanıı yanii işyerinden giriyor bilgisayraımın anasını ağlatıyor nereye girip çıktığımı biliyor evde neti iptal ettirmiştii bana sen kk da otur dedikodu yap dedi bende nerden biliyorsun dedim vallhii kurcalıyor heryeri tabii kötü birşey yapmıyoruz ama özelime girem diyorum ona o benim dünyam diyorum oda pis pis gülüyor

ebarra olar ne tataı bayıldım onlara ben böyle tatalıları seviyorum işte

iftarlık olarak olurmu olmazmı sence tabağın en ortasında 2-3 tanesi bu renkte 2-3 tanesi hindistanceviznie bulanmış 2-3 taneside fındıklı sankim şık durud gibi sofrayada renk katar gibi geldi bana ama karar veremedim

Ayyy Serpil sanırsam kızım olacak ve sen yine yanılmayacaksın:))
İkili testte bir değer var 50 nin altıysa erkekmiş,üstü kız benimki 106:)))

inşalahhhhhhhhhhhhhhh inşalhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhh canımm çok şükür ne olur dua et bizde hamiş olalım bugün krizlerdeyim ben 8 güya bebek fikrini atmıştımm

Ebrarcım hindistan cevizli olan lokumlar var çok daha hafif oluyor onu tercih et derim tatlım

ana malzemesi aynı demi bisküvi süt şeker (isteğe göre muz) v.s

sadece en son aşamada hindistan cevizine batırıyosun ...farklıysa alabilirim tarfini canım

ben karışık yapayım diyorujm zaten 7 kişi olucaz 10 tane filan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…