Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsen çok utangaçtı kuzu saklıyordu pipisini anam anam anam zeytinin seseznin lovelinin hep erkek aha ahseninkide erkek mısra seninki pek kıymetli olacak tek kız :)))))))

oooo maşaallah canımm sağlıkla kucağına alırsın inş. :1hug: bi erkeğimiz daha oldu :teytey: canımcım sende iyi bi kayınvalde olursun gelinler yapar sende keyfini çıkarırsın olur biter sırnaşık şey

teşekkür ederim canım sende öylesinn :1hug: ben öğretirim sana istediğin zman yerimseniben aslında geçmedi midemde bulanıyor ama dediğin gibi birbirimize ilaç oluyoruz sanırım a.s

bizde sana gönderiyoruzzz opuyorumnanaktan

ahsen sağlıkla kucağına almak nasıp olsun cnmm

kız öle valla hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz valla bunun yaşla alakası yok valla bende bi çok yeni şey öğrendim burdan herekse teşekkürler...

mısracımm doğumunda başında olmayı çok istiyorum ya doğrudur şubat annelerinde vardır ama bizim topicde erekek ağırlıklı :))))) yanii hani aşağı mahlle yukarı mahllele tamamda en güzel benim mahllemmi ne .))))))))))))))))))))))

a.s.a.s.a.s.
kız öle valla hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz valla bunun yaşla alakası yok valla bende bi çok yeni şey öğrendim burdan herekse teşekkürler...

cimcime evet yaşal alaklı değil burda ne güzel paylaşımlar var ne güzel şeyler öğredik ve öğreniyoruz harika ya inan sinirim ve her ay yumurtlam sendurumum geçtii kr,zlerdeydim pskopata bağlanmıştım ama sayenizde bittii şuan tebbesüm ediyorum muhteşem güzelsiniz

Serpil cim bakmıştı Çin takvimine.
Kaç yaşında hamile kaldığımı halen çözemedim 33 mü 34 mü?
Eylül 1976 doğumluyum bir de siz bakın bakalım

Serpil cim bakmıştı Çin takvimine.
Kaç yaşında hamile kaldığımı halen çözemedim 33 mü 34 mü?
Eylül 1976 doğumluyum bir de siz bakın bakalım

34 dolu dolu 34 eylül 2010 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…