mısra canım naşallah sana ya ne kadar marifetlisin sende tam kız annesi becerileri var valla.bende yok o yüzden kız annesi olamayacağım galiba KIZLAAAAAAAAAAR BEBEĞİMMMMM ERKEKMİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ebrara herzaman zarif bir hanımsın ahhh ben anlasam şu pc den çok şey sayfaya koyacağımda( yok anlamıyorum ama öğreneceğim midenin ağrıısnın geçtiğine sevindim galiba biz birbirimizn ilacıyız
kızlar ne çok şey öğrendim ben burada hepiniz benden gençsiniz ama ben sizlerden çok şey öğrendim iyiki sizleri tanıdım agresif moddan çıktım sayenizde size kocaöamn güller gönderiyorummm kalbimdenn
mısra canım naşallah sana ya ne kadar marifetlisin sende tam kız annesi becerileri var valla.bende yok o yüzden kız annesi olamayacağım galiba KIZLAAAAAAAAAAR BEBEĞİMMMMM ERKEKMİİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ
kızlar ne çok şey öğrendim ben burada hepiniz benden gençsiniz ama ben sizlerden çok şey öğrendim iyiki sizleri tanıdım agresif moddan çıktım sayenizde size kocaöamn güller gönderiyorummm kalbimdenn
kız öle valla hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz valla bunun yaşla alakası yok valla bende bi çok yeni şey öğrendim burdan herekse teşekkürler...
Serpil cim ben Şubat ta doğum yapacağım ya,Şubat bebişlerinde kız var epeyce :))))
mısra çin takvimine baktınmı hiç???
mısracımm doğumunda başında olmayı çok istiyorum ya doğrudur şubat annelerinde vardır ama bizim topicde erekek ağırlıklı :))))) yanii hani aşağı mahlle yukarı mahllele tamamda en güzel benim mahllemmi ne .))))))))))))))))))))))
Serpil cim bakmıştı Çin takvimine.
Kaç yaşında hamile kaldığımı halen çözemedim 33 mü 34 mü?
Eylül 1976 doğumluyum bir de siz bakın bakalım
34 dolu dolu 34 eylül 2010 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?