Ben çıktım canlarım hepinizi öpüyorum
ben buay hamiş kalırsam erkek önümüzdeki ay kız
bu kadar emin olma canım rabbim bilir...ebrar benim eşimin iki oğlu var kız olsun kıymetli olsun istiyorum ama ne yazıkki erkek olacak benimki
2010 -1976 =34 çıkıyo siz nasıl hespalıyosunuz 33 yaakaydirigubbakcemile3
34 doldurcak
doğduğunda 1 yaşında doğmuyosunkı
bir sene sonra 1 diyoruz
ve 34 parmakla yapın 1977 1 sayarsak 34 olur
bide 21 yaşında olsaydık hep kız bi ocak erkek geri kalan aylar kız kaydirigubbakcemile3
evet kızlar çin takvimi bi yaş büyük heaplıyo ona göre benim bu ay kalırsam kız bidahki aya erkek doğumgünümden önce sonra olursa kız :)))))
aman bunlar geyik eğlence valla rabbim hangisini hayırlı gördüyse sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir evlat versin hepimize inş
baktım cnm ağustos ayında kalırım dimi bu ay olursa
bu kadar emin olma canım rabbim bilir...
bencede allah bilir sağlıklı hayırlı versinde farketmez tabıkı kız bebeklerin kıyafetleri çok şirin ama alnımızda ne yazılıysa o olsun hayırlı sağlıklı evlatlar
baktım cnm ağustos ayında kalırım dimi bu ay olursa
kız çıkıyo kaydirigubbakcemile3
ebrar benim eşimin iki oğlu var kız olsun kıymetli olsun istiyorum ama ne yazıkki erkek olacak benimki
evet sağ salim olsun ve bir evlat olsun ister kız ister erkek fareketmez erkek kıyafetleride çok şık ama buse yenii stiller var harikaaaaaaaa
ya 4 sat olsun diye bekliyorum vakit geçmiyor şu testi uygulayacğımm offfffffffffffffffff bakalım ne çıkacak inşallhhhhhhhhhh çiftçizgi çıkarsempatiksalakcinni
evet canım ağustos bende ona baktım erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3
ewt bize kalırsa zaten erkekte stıl olur yanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başlarız kıyafet resimleri göstermeye inşş o zamanda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt harikasın aman olsunda önemli değil ama mısranınki tuttu kız çin takvimi öyle çıkarttı kızkardeşimdede tutmuştu mısranın tahlilerindede tutmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?