Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet kızlar çin takvimi bi yaş büyük heaplıyo ona göre benim bu ay kalırsam kız bidahki aya erkek doğumgünümden önce sonra olursa kız :)))))

aman bunlar geyik eğlence valla rabbim hangisini hayırlı gördüyse sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bir evlat versin hepimize inş

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bencede allah bilir sağlıklı hayırlı versinde farketmez tabıkı kız bebeklerin kıyafetleri çok şirin ama alnımızda ne yazılıysa o olsun hayırlı sağlıklı evlatlar

ben yaptım erkek çıktıı naniknanik

SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi buse burdan dene şeker
baktım cnm ağustos ayında kalırım dimi bu ay olursa
kız çıkıyo kaydirigubbakcemile3

evet canım ağustos bende ona baktım erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3

evet sağ salim olsun ve bir evlat olsun ister kız ister erkek fareketmez erkek kıyafetleride çok şık ama buse yenii stiller var harikaaaaaaaa

ya 4 sat olsun diye bekliyorum vakit geçmiyor şu testi uygulayacğımm offfffffffffffffffff bakalım ne çıkacak inşallhhhhhhhhhh çiftçizgi çıkarsempatiksalakcinni

evet sağ salim olsun ve bir evlat olsun ister kız ister erkek fareketmez erkek kıyafetleride çok şık ama buse yenii stiller var harikaaaaaaaa

ewt bize kalırsa zaten erkekte stıl olur yanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başlarız kıyafet resimleri göstermeye inşş o zamanda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya 4 sat olsun diye bekliyorum vakit geçmiyor şu testi uygulayacğımm offfffffffffffffffff bakalım ne çıkacak inşallhhhhhhhhhh çiftçizgi çıkarsempatiksalakcinni

kaç tan beri bekliyon serpill
koca var mı bu gece

evet canım ağustos bende ona baktım erkek çıkıyo kaydirigubbakcemile3

ebrar sende erkek istiyoıdun inşşş opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile
ewt bize kalırsa zaten erkekte stıl olur yanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
başlarız kıyafet resimleri göstermeye inşş o zamanda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt harikasın aman olsunda önemli değil ama mısranınki tuttu kız çin takvimi öyle çıkarttı kızkardeşimdede tutmuştu mısranın tahlilerindede tutmuştu

inş bakalımm opuyorumnanaktan

kızlar unuttum kral faruğum aaradı benii
halimi hatrımı sordu kaydirigubbakcemile3
akşama bişeyler yapıyımda bayanssulusmileaklinialirimsmile:roflol:
almaya gelcek miş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…