Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar serpilde yumurtluyohihoyyythihoyyyt
tamam testleri bitiriyoz yarın ve ben yarından sonrakaydirigubbakcemile3
tesltler bitti rahat ereriz
biz sağ testleer selamet :roflol::roflol:
bize ne test ne bişey dayanır
sözüm ona 1 tane kullanckatık 4 tane diğer aya :roflol::roflol::roflol:

canlarım ben beklemeye geçtim artık.bugun 22.günüm.en az 3 gün en fazla 6 gün sonra belli olacak benimkide.ağrılarım başladı şu an..adet olacakmışım gibi geliyor(şom ağzımı açtım):))

canlarım ben beklemeye geçtim artık.bugun 22.günüm.en az 3 gün en fazla 6 gün sonra belli olacak benimkide.ağrılarım başladı şu an..adet olacakmışım gibi geliyor(şom ağzımı açtım):))

inş bebiş haberi verirsin gizemcim olmazsada ne yapcaz tekrar umutlancazz
biz tekrar test alırız ecz lar sevincek sayemizde zengin olcaklar:roflol::roflol:

tatalım o kadar çok dua ettikkki inşallhhhhhhhhh adet olamssın canım bayapı yol katettik şu testler var onlarda bu ay deniyoruz ben 4 gündür yapıyorum yeni çiftçizgi yakaldık bu çiftçizgi olunca 36 saat içinde yumurtluyormuşuz canım

:roflol::roflol::roflol::roflol: evet kızlar bir pantolana para kıyamzken etstlerin ansını ağlltık elimizde 1 tene kaldı onud ayarın uygulayacağız giiti paracıklar

canım benim ben kullanmadım o testleri..ama benim hesaplarıma görede hiç kaçırmıyorum.adet olduğum günden önceki 14.günde hep çalışma yapmış oluyoruz ama tutmuyor..bu ay 8-10-12-13-14-16-18 çalıştık:))arka arkaya çalıştığımız günlere mesela 12.günü sabah 13.günü gece çalıştıkkii arada 36 saat olsun dedik..ama yine adet ağrılarım başladım(

gizem canım kenzülarş ve fetih birde meryem okuyoruz balım
ama bu arada bzi çok yol aktetteik kulakrın çınladımı bugünn bebeğim hepimiz gönülden güzel dualar ettikk aallahım sende hamile kalsann ne harika olacakk amam sabır az kaldı bıkmadan usanmadan yola devamm

:roflol::roflol::roflol::roflol: evet kızlar bir pantolana para kıyamzken etstlerin ansını ağlltık elimizde 1 tene kaldı onud ayarın uygulayacağız giiti paracıklar

ay inş önümnüzdeki ay mutlu haberler verirriz serpil ne yapalım olmazsada vercez 25 tl daha kaydirigubbakcemile3

canım inş gebelik testindede görecez çift çizgiyi hadi bakalım bu günleri ii değerlendir...

gizem adet ağrıları erken gebelik ağrılarıyla aynı canım sakin ol ve dua et rababim inşallhh verecekk tatalım ama gizem biz kadınlar bazan yumurtlamamaışda oluyormuşuz yanii yumurtlamayı olduk zannedyormuşuz bu testler onu garantiliyor çok çalışmana gerek kalmıyor o zaman

canım benim biliyorum ben kenzül arş okuyorum 5 tane okumuştum 3 tane daha ekleyin bana:))

aman kızlarr inşallhh mübarek günler hurmetine hepimiz çiftçizgi görürüz ya inaşallhh cimcimem herkes görürr anam çok zor vallhiii bu ne uğraşş böyle :))))

gizemcim bizde takvime göre yapıyoduk ama
bak bu ovulasyon çok güzel görüyosun ve ona göre çalışıyosun sende bence al derim ben
bak bu ay ben erkejn yumurtladım
btç de yapmış olabilir bide
yakı yapıyoruz sende dene bunları cnmcımmm opuyorumnanaktan

ya cok reklam yaptiniz su testlerisengözlerimebaksanabbenimde alasim geldi bak simdi yaa.sbidahaki aya bendemi alsam aceba,,,bide yumurtladigin nasil garanti oluyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…