bebek siparişleri mi veriyoruz
mümkünse bende bir KIZ alayım
cimcime ebrar serpilim nasılsınız canlarım...duaya yetişemedim
karal farukkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))))))))))))
tamama tatlım adresi yazsırnaşık şey
canlarım ben beklemeye geçtim artık.bugun 22.günüm.en az 3 gün en fazla 6 gün sonra belli olacak benimkide.ağrılarım başladı şu an..adet olacakmışım gibi geliyor(şom ağzımı açtım):))
canlarım ben beklemeye geçtim artık.bugun 22.günüm.en az 3 gün en fazla 6 gün sonra belli olacak benimkide.ağrılarım başladı şu an..adet olacakmışım gibi geliyor(şom ağzımı açtım):))
kızlar serpilde yumurtluyohihoyyythihoyyyt
tamam testleri bitiriyoz yarın ve ben yarından sonrakaydirigubbakcemile3
tesltler bitti rahat ereriz
biz sağ testleer selamet :roflol::roflol:
bize ne test ne bişey dayanır
sözüm ona 1 tane kullanckatık 4 tane diğer aya :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: evet kızlar bir pantolana para kıyamzken etstlerin ansını ağlltık elimizde 1 tene kaldı onud ayarın uygulayacağız giiti paracıklar
tatalım o kadar çok dua ettikkki inşallhhhhhhhhh adet olamssın canım bayapı yol katettik şu testler var onlarda bu ay deniyoruz ben 4 gündür yapıyorum yeni çiftçizgi yakaldık bu çiftçizgi olunca 36 saat içinde yumurtluyormuşuz canım
canım benim ben kullanmadım o testleri..ama benim hesaplarıma görede hiç kaçırmıyorum.adet olduğum günden önceki 14.günde hep çalışma yapmış oluyoruz ama tutmuyor..bu ay 8-10-12-13-14-16-18 çalıştık:))arka arkaya çalıştığımız günlere mesela 12.günü sabah 13.günü gece çalıştıkkii arada 36 saat olsun dedik..ama yine adet ağrılarım başladım(
gizem canım kenzülarş ve fetih birde meryem okuyoruz balım
ama bu arada bzi çok yol aktetteik kulakrın çınladımı bugünn bebeğim hepimiz gönülden güzel dualar ettikk aallahım sende hamile kalsann ne harika olacakk amam sabır az kaldı bıkmadan usanmadan yola devamm
canım benim ben kullanmadım o testleri..ama benim hesaplarıma görede hiç kaçırmıyorum.adet olduğum günden önceki 14.günde hep çalışma yapmış oluyoruz ama tutmuyor..bu ay 8-10-12-13-14-16-18 çalıştık:))arka arkaya çalıştığımız günlere mesela 12.günü sabah 13.günü gece çalıştıkkii arada 36 saat olsun dedik..ama yine adet ağrılarım başladım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?