Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şekerleblebii sen gibi şeker kız istiyorsun tamam buse ekledii kız listesine ebrar gelsin bir listede onu yapsın

gizem bu testler harika vallhii en azından stres olmuyorsun yumurtlayıp yumurtlamadığını görüyorsun canım

cimcime arştırmaların nasıl

ya cok reklam yaptiniz su testlerisengözlerimebaksanabbenimde alasim geldi bak simdi yaa.sbidahaki aya bendemi alsam aceba,,,bide yumurtladigin nasil garanti oluyor,,,

al tabi
hormonlardan anlaşılıyomuş cnmcımm ondan idrardan lh hormonu yükselinc idrarda beliriyomuş

valla canlarım dün akşam baya bi baktım kafam allak bullak oldu burdada paylaştım tekrardan bakacağım ama araştırmalara devam yani :)))))

ayy erkelam değil entersann kzı en azından sters olmuyoruz oldumuolmadımı kaçtımı kaçmadımı bu ay buseyle ben denek olduk canım 1 tane etstle işi çözecektik anammmmm bütün testleri kullandık canım elimizde 1 tane kaldı onuda yarın uygulayacağız

kızlar lh yükselince yumurtluyorsun 24 36 saat içinde demekmiş canım bu testler o hormonu gösteriyor cimcime araştırmacı sen denek buse ve ben

rabbim herkesin gönlünün muradını versin
erkek kız farketmez sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda
biz bir saçının telini yaratamayız

canım yakı ve bardak olayını bana anlatırısınız..???ben hiç bilmiyorum nawıl yapııyor..özlelikle bardak çekmek istiyorum nasıl yapacam nereme koycam bardapğı:))

o isin esprsi şakkıdı,,de benim doktr heray adet olsanda yumurtlamiyo olabilirsin demisti ,sonra dok,degistirdim oda yumurtalarin oldukca iyi ve yumurtlaman oluyo dedi,,,duzenli regl olsakta yumurtlama olmamasi ihtimalmi,bu testle anlasilirmi yani

kızlar lh yükselince yumurtluyorsun 24 36 saat içinde demekmiş canım bu testler o hormonu gösteriyor cimcime araştırmacı sen denek buse ve ben

denekler :roflol::roflol:
ne olsa hemen atlatıp yapcaz hazırız zaten :roflol:
dün benim kral faruk hem yakıyı yapıştırıyo
netten ne duysan yapıyosun korkuyorum artık valla diyo :roflol::roflol:

:roflol::roflol:hihoyyythihoyyyt
herşey sizin için kaydirigubbakcemile3

yani lh yukselince yumurtlamak uzeresin mi diyor,
ewt cnmmm

valla canlarım dün akşam baya bi baktım kafam allak bullak oldu burdada paylaştım tekrardan bakacağım ama araştırmalara devam yani :)))))

ewt cimcime araştır ya 5 tane 25 tl bize yetmedi şöyle 28 gün olsun tam bakalım:roflol::roflol::roflol:

canım yakı ve bardak olayını bana anlatırısınız..???ben hiç bilmiyorum nawıl yapııyor..özlelikle bardak çekmek istiyorum nasıl yapacam nereme koycam bardapğı:))

bardak olayını kumsalcığımız anlatcak o yapmış annesi
herhalde tam bel ve kuytruk sokumudur :):)
ben yakı yapıştırdım cnm

gizem bardak olayını bende yaptım sekretrim yapıyor ama tabii biz öyle yaptık belime kuyruk sokumuna doğru canım ne derce doğru ama ne duyuyorsak yaptık m maşallhhh yani ben yakıda yaptım iki kere yakıyıda adeten sonra veya yumurtlamana yakın yapıştırıyorsun 2 gün kalıyor dayanabilrsen işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…