ya cok reklam yaptiniz su testlerisengözlerimebaksanabbenimde alasim geldi bak simdi yaa.sbidahaki aya bendemi alsam aceba,,,bide yumurtladigin nasil garanti oluyor,,,
şekerleblebii sen gibi şeker kız istiyorsun tamam buse ekledii kız listesine ebrar gelsin bir listede onu yapsın
gizem bu testler harika vallhii en azından stres olmuyorsun yumurtlayıp yumurtlamadığını görüyorsun canım
cimcime arştırmaların nasıl
al tabi
hormonlardan anlaşılıyomuş cnmcımm ondan idrardan lh hormonu yükselinc idrarda beliriyomuş
şekerleblebii sen gibi şeker kız istiyorsun tamam buse ekledii kız listesine ebrar gelsin bir listede onu yapsın
gizem bu testler harika vallhii en azından stres olmuyorsun yumurtlayıp yumurtlamadığını görüyorsun canım
cimcime arştırmaların nasıl
gizemcim bizde takvime göre yapıyoduk ama
bak bu ovulasyon çok güzel görüyosun ve ona göre çalışıyosun sende bence al derim ben
bak bu ay ben erkejn yumurtladım
btç de yapmış olabilir bide
yakı yapıyoruz sende dene bunları cnmcımmm opuyorumnanaktan
rabbim herkesin gönlünün muradını versin
erkek kız farketmez sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda
biz bir saçının telini yaratamayız
ayy erkelam değil entersann kzı en azından sters olmuyoruz oldumuolmadımı kaçtımı kaçmadımı bu ay buseyle ben denek olduk canım 1 tane etstle işi çözecektik anammmmm bütün testleri kullandık canım elimizde 1 tane kaldı onuda yarın uygulayacağız
ebrara gizem 2 tane kenzülarş okumuş eklermisn bebeğim
kızlar lh yükselince yumurtluyorsun 24 36 saat içinde demekmiş canım bu testler o hormonu gösteriyor cimcime araştırmacı sen denek buse ve ben
ayy erkelam değil entersann kzı en azından sters olmuyoruz oldumuolmadımı kaçtımı kaçmadımı bu ay buseyle ben denek olduk canım 1 tane etstle işi çözecektik anammmmm bütün testleri kullandık canım elimizde 1 tane kaldı onuda yarın uygulayacağız
ewt cnmmmyani lh yukselince yumurtlamak uzeresin mi diyor,
valla canlarım dün akşam baya bi baktım kafam allak bullak oldu burdada paylaştım tekrardan bakacağım ama araştırmalara devam yani :)))))
canım yakı ve bardak olayını bana anlatırısınız..???ben hiç bilmiyorum nawıl yapııyor..özlelikle bardak çekmek istiyorum nasıl yapacam nereme koycam bardapğı:))
o isin esprsi şakkıdı,,de benim doktr heray adet olsanda yumurtlamiyo olabilirsin demisti ,sonra dok,degistirdim oda yumurtalarin oldukca iyi ve yumurtlaman oluyo dedi,,,duzenli regl olsakta yumurtlama olmamasi ihtimalmi,bu testle anlasilirmi yani
bardak olayını kumsalcığımız anlatcak o yapmış annesi
herhalde tam bel ve kuytruk sokumudur :):)
ben yakı yapıştırdım cnm
gizem yazdım ebrara ekleyeck bebeğim3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?