Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gizem eczanelerde 3 ytl vya 5 ytl ucuz ben bel fıtığı olduğum için biliyorum faydalı bişi onu alıyorsun böyle beline aşağıya doğu yapıştırıyorsun böyle belde açıklık varsa gideriyormuş eee yumurtalar içönde harika sıcak tutuyor

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53, ebrar42, gizemm79+, kumsal+, şeker-leblebi

kumsal gizemi kaçırttınnn bardak olayını yazda kızcağız uygulasın canımm

yakıyı nasıl yapıyoruz canım..nerden alıyoruz??cahilliğimi mazur görün::)))

ay aşkolsun bizde öğreniyoruz hepimiz yeni yeni öğreniyoruz hayatım
yakı ecz satılıyo 2,60 küsür
çalışam yaptıktan sonra yapıştır sın eşin kuyruksokumundan beline doğru bantın büyüğünü düşün kocaman yakıyo ama valla korktuğuum gibi olmadı evet baya yakıyo ama gece mışıl mışıl uyudum allahım yardım et sabrını ver dedim opuyorumnanaktan
uyumuşum valla
bacağıma kramp giriyodu onada iiş geldi sabah banyo yaptık bantı çıkardı eşim
tekrar banyodan sonra taktı işe geldim şu an sırtımda kaydirigubbakcemile3 gayet iyiyizz anlaştık biz sende yapp opuyorumnanaktan

https://www.coretests.net/?sayfa=anasayfa&U=8

valla canım baktıklarımın arasında en uygun bu geldi bana bide sizler bakın 20 tane + 4 gebelik testi 32 tl

iimişş 25 tl veren 32 verir kaydirigubbakcemile3

10 tane + 2 tane gebelik testi olan var oda 16 tl

bide bunların erken gebelik testi olanlar var onlar daha pahalı siteden bakın valla ben anlamıyorum ama bu mantıklı geldi banada bidahaki ay bundan alacam büyük bi ihtimal 20 mi alsam 10 mu bilmiyom ilk defa yapacağım için 20 alıp hergünmü yapsamki acaba???

bence 32 tl alıp 20 tane olan 7. gün başlarsın daha net olur adet bitince başlarsın yada
bende inş gerek kalmazda önümüzdeki aya böyle alım yaparız hepberaberropuyorumnanaktan

zeytin canım nasılsın ahsenin oğlu olacakmış tatalım bende test yapytım busecanda ikimzide çift çizgi yakaldık yani yumurtluyoruz siz hamileler dua edin öğlen duamızıda okuduk canımm

Kızlar bir harikasınız tatlılar için sağoloun çok yardımcı oldunuz bana mısracım ellerine sağlık canım
ahsencim gözünaydın tebrik ederim oğluşun geliyormuş hayırlı olsun kızın gibi seveceğin gelinlerin olur inşallah canımm
gizemciğim bizde aynı serpilinki gibi yaptık aynı bölgeye uyguladık

zeytinim sen yoruılma diye s ana kısaca yorumladım ama geçmişi oku istersen haaaaaaaaa mısranın d a yapılan testlerde kızı olacağına kannaat edildi

geçmişten ancakk çıkabildin yani pes doğrusu :)) hahhahahhahhahahhahahahhahah kız kumsal busyle yumurtluyoruz hormonal kankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…