Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

ıkınızınde yası kucuk heralde
sevgılı esımı ben eve goturmek ısterım bak nasıl kullanıyorum gor dıyerek sız surseydınız motoru en basta bu sorunların hıc bırı zaten olmayacaktı

ergensınız sanırım ıkınızde yanı yaslar kucuk sanırım

Haklısın ben toplum içinde tartıştıgımızda genelde kaçıyorum bu 2 oldu.. daha fazla rezil olmamak için dikkat çekmemek için istemsizce olan bişey

İçerken niye müdahele etmediniz o zaman motor kullanacaksın içme lütfen gibi. Artık iki taraf da kavga odaklı geldi bana sizin oralarda kaçışmanız falan çok çocukça tavırlar

Konuşmuş kabul etmişsiniz o zaman çok içmeyecek siz de motoruna binip dönecekmişsiniz. Yan çizen siz olmuşsunuz. Bu konuda hassasiyetiniz varsa ki olabilir o zaman en başta hayır sen içersen ben motora binmem demeliydiniz. Önce kabul edip sonra binmem diye inatlaşmak olmamış. Hadi bunu yapmadınız yanınıza kıyafet almayıp unutmuşum ben arabayla döneyim diye mecbur bıraksaydınız eşinizi, yok sizde idare etmek diye bir şey yok. Ne yazık ki eşinizde siz de evlenme olgunluğuna erişmemişsiniz daha

Tanıdıgım bildiğim bi araç olsa götürürm .zaten sevgili oldumuz dönemlerde çok gezdik ben de sürdüm oda ama bu motor büyük kendime güvenmedim karanlıkta ve trafikte..
Yaşlar ben 25 o 28

Son düzenleme:
Uzak kalmak bazen sevgiyi daha çabuk tuketiyo eşinizi seviyorsanız bu konuyu konuşarak halledebilirsiniz

ikinizi de çocuksu buldum. siz bilmiyor musunuz düğünde alkol alınacağını? adam gibi gitmeden konuşacaksınız dönüşte ben mi kullanayım, taksi mi tutalım diye. biz alkollü bir yere gideceksek ilk bunu konuşuyoruz: ulaşımı nasıl yapalım.

gecenin bir vakti ormanın içine kaçıyorsunuz. norveçte finlandiyada vs yaşamıyorsanız ne yaptığınızın farkında mısınız?

ve bunun için evliliğinizi bitirmeyi düşünmeniz evliliğinizin hiç de sağlam temelli olmadığını düşündürtüyor bana

Her evlilik ilk aylar kavaga gürültüyle sürer yalanını kim uydurduysa şiddetle kınıyorum kendisini. Sorunlu evlilikler sorunlu başlar. Normal evliliklerin ilk ayları cicim aylarıdır. Bu aylarda insanlar bırakın birbirlerini hırpalamayı seslerini bile yükseltmezler.

Alkollüyken motor kullanıp hem sizi hem kendini tehlikeye atan adam da ne bileyim... Çocukluk desen değil, sarhoşluk desen değil, cahillik desen değil, ya da belki hepsinden biraz... Sizin de ormana doğru kaçmanız nedir Allah aşkına? Madem alkollü, niye motorun yanına gidene kadar bir şey demediniz? Ya da içmeye başlamadan önce plan yapmadınız, dönüşte ben sürerim filan diye. Ya da en kötü dönseydiniz kayınvalide ve kayınpederin yanına. Sizinle döneceğim deseydiniz en azından. Ya da eşim alkollü ve beni dinlemiyor diye yardım isteseydiniz. İkiniz de acayipsiniz. Bu arada bir de şiddete uğramışsınız. İnsanların arasında olmasanız, o kadarla kalır mıydı diye düşünmeden edemedim. İkinizin de sinirler normal değil. En azından 1 yıl geçsin istiyorum demişsiniz de, şafak sayar gibi evlilik sürdürülmez. Ya olgunlaşmanın, daha kontrollü olmanın yollarını bulmalı ya da birbirinizi çok hırpalamadan ayrılmalısınız. Çift terapisine gitme şansınız var mı?

İstediğiniz kadar kınayabilirsiniz, bu bir yalan değil ayrıca kavga diyince sizin aklınıza sadece bağır çağır kavga etmek geliyor herhalde. Size hiç katılmıyorum. İki farklı insanın aynı evde yaşamasından bahsediyoruz . Farklı alışkanlıklar, farklı huylar, farklı beklentiler var. İlla ki çatışma oluyor ve bu durum zamanla yerine oturuyor. Sadece karı koca değil iki arkadaş aynı evde yaşamaya başladığında da bu durum geçerli.

Keşke evlenmek için büyümeyi ve bir iş güç sahibi olmayı bekleseydiniz ikinizde. Rezalet bir tartışma olmuş aranızda ama sizde çok çok suçlusunuz evinizde yapın bari tartismanizi. Yaptığınız şeyler ormana kaçmak yok bilmem ne normal mi sizce ?

İkimizinde işi gücü var aslında. Meslek sahibiyiz ama onun açısından biraz sıkıntılı oldu. bugün iş görüşmesi var muhtemelen bu hafta başlayacaktı..
Evet benim yaptıgımda normal değil ama ondan kaçmak tek başıma olmak daha iyi hissettirdi içimden geleni yapıyorum.

Bu arada eve gittiğimizde tartışma sürmedi sadece onu çok kırdıgımı hiçbişeyin eskisi gibi olmayacagını söyledi. Bende yatmaya gittim sonra gelip yastıgını aldı oturma odasına bende sinirlendim koltukta otururken üzerine atlayıp kafasını sıkıp dedim ki ne istiyosun boşanmak mı napıcaksın aldatıcak mısın şimdi beni falan dedim. herşey kadınlardan ibaret değil bunu anlayamadın şimdi kalk üzerimden konuşmak istemiyorum dedi bende gittim yine gece 3 gibide yatak odasına gelip yanımda uyudu.

İkinizde inatçı bilmiyorum sürekli böyle olursanız zor

Adam haklı, bu evlilik bitmiş.

Tamam, alkollü kullanmak istemesi, size ısrar etmesi büyük hata, ama yalandan bile taksiyle beraber gidelim dememişsiniz. Ne halin varsa gör tavrında takılmışsınız.

Kaldıki boşanmayı dert etmiyorsunuz, 1 yıl dolsun boşanayım, aileme rezil olmayayım, tüm mesele bu.

Alkol alırken müdahale etmeyip sonra da alkollüsün ben binmicem demek komik değil mi? Siz kullanamıyorsunuz, ben binmek istemiyorum deyince ne olmasını beklediniz ki? Her şeyden önce zaten ehliyetsiz olduğu için alkol almamış olsa bile trafiğe çıkmaması gerekiyor. Eşinizi tanıyorsunuzdur, düğünde içeceğini düşünüp taksiyle gidip dönmeyi teklif etmeliydiniz en başından. Eşinize söylecek şey bulamıyorum, her türlü hatalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…