Yolunda Gitmeyen Taze Evliliğim-Yardımcı Olur musunuz..

Kafasını mı sıktınız? Bir de kafakola almayı deneyin, belki o işe yarar.

Hasta mısınız?

Eğer bitirirseniz evliliğiniz iletişim bozukluğundan bitmiş olur. Aslında bu her evlilikte ilk aylarda olan bir durum ama kafasını sıkmanız konuyu aldatmaya götürmeniz yanlış olmuş. Mutlu bi evlilik kolay elde edilmiyor çaba lazım.

Boşanmak istediğini söyledi ve sizde üzerine atlayıp kafasını mı sıktınız? O da sakince kalk üstümden dedi

Boşanmak istediğini söyledi ve sizde üzerine atlayıp kafasını mı sıktınız? O da sakince kalk üstümden dedi
boşanmak istiyorum demedi bu evlilik benim için bitmiştir dedi. boşanmak mı istiyosun diye ben sordum. zaten eve vardıgımızda sakinleşmişti.

Bu evlilik bitti demekle boşanmak istemek farklı şeyler mi yani

Aynı şeyler.

Aynı şeyler ama bunun nesi garip ciddi ciddi sordum napmak istiyosun diye gözlerime baksın diyede kafasını kendime çevirdim falan. Cidden kimsede böyle şeyler olmuyo mu ki

Aynı şeyler.

Aynı şeyler ama bunun nesi garip ciddi ciddi sordum napmak istiyosun diye gözlerime baksın diyede kafasını kendime çevirdim falan. Cidden kimsede böyle şeyler olmuyo mu ki

Yok şekerim olmuyor. Bırak ilk ayları yedi seneyi devirdik böyle saçma bir kavgamız hele ki fiziksel şiddete varacak olaylarımız olmadı. Kendinizi kontrol edin azıcık yahu. Normal değilsiniz.

Yillardir motosiklet kullanan biri olarak yorum yapacagim. Daha motora hakim olamayan, agirligini tartamayan birinin artçi almasi(eşini arkasina almasi) kocaman bir risktir. Önce kendisinin o motoru surup iyice alismasi gerekir. Kendinden agir birini artci almakta zordur ayrica, eşi kendisinden agirdir diye dusunuyorum.

Eşini artci almayarak ve alkolluyken binmek istemeyerek gayet dogru birsey yapmiş kadin ama eşinin tepkileri aşiriliklarla dolu, dolayisiyla basit bir konu oldukca cirkin sekilde buyumuş.
Eşi ne yaptiginin farkinda degil, can taşiyorsun alkol aliyorsun bir de binmedi diye hirpaliyorsun...
Boyle iletişime kapali bir insanla yasamak cok zor.

Buarada iki debir yere attiginiz kasklari pahali diye kullanmaya devam etmeyin konu sahibi.

''Önceden olduğu gibi sık sık tartışıyoruz'' demişsiniz. Peki bu kadar tartışmanın olduğu bir ilişkiyi neden evliliğe ilerlettiniz?

İnsanlar evlenince her şeyin düzeleceği rüyasından bir türlü kurtulamadılar maalesef. Bir de aileniz o kadar uyarmış sizi bu konuda ama onları da karşınıza almışsınız. Resmen hatalarla dolu bir evlilik serüveni.

Evlenmeyi düşünen kızlarımızın alacağı çok ders var.

Siz madem o kadar risk aldınız ve bu evliliği yaptınız bu kadar çabuk bırakmamalısınız. İkiniz de bir psikologa gidin ve çift terapisi alın. Bu iş çocuk oyuncağı mı öyle hadi evlenelim aa olmadı hadi boşanalım diyecek kadar...

ay içim şişiyor ya ne kadar abartıyorsunuz ne kolay kalp kırıyorsunuz ne bileyim ne küçük şeylerden kavgalar çıkıyor ..

Baştan içki içilecekse oraya taksiyle gidilir dönülür
Bu ne bilinçsizlik
Bu erkeklerde hep bir bana bir şey olmaz inancı var kırılmıyor bir türlü
Siz sürseydiniz madem ama olmaz erkek varken kadın herhangi bir ulaşım aracı kullanırsa ona da alınıyorlar
Bence haksız değilsin
Bu konunun onun işsizliğiyle ilgisi yok
Medeniyetsizlikle ilgisi var
Kural tanımamazlıkla ilgisi var
Çok konuşmasın

Ben size hak verdim ama şu hareketleriniz nedir gece adamin ustune atlayip boşanacak misin aldatacak misin??? Yok sikinti tek tarafli degil kesinlikle

Evet motorun şakası yok gerçekten kullanan daha iyi bilir uzaktan kolay görünüyor.. Motor yamaha xmax bide kaskları fırlattıgımız yerden almadık orda kaldı :) yola kasksız devam ettik ve indiğimizde saçlarımız elektrik çarpmışa dönmüştü bide bende kakül var :)

Kasksiz ve bu sekilde yola devam etcektiyseniz keske bastan kasklar havada uçuşmasaydi. Daha guvenli bir yolculuk olmamis malesef. Bir de adamin ustune filan atlamayin

Evet kesinlikle ona bişey olmaz.. ki kendisi birsürü kaza yapmış ve kural tanımamazlık var alkollü olmadıgındada riskli hareketler yapıyor sinir oldum sinirrrr madem sana bişey olmaz git o zaman tek başına ne düşünücem dimi yani. tamamen cahil cesareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…