evet asistanıyım bu yüzden işin farklı boyutu olması ihtimali beni yiyor bitiriyorAsistanı mısınız ? Sevemedim bu durumu. Bir şeyler yanlış. Yine de hayırlısı olsun.
haklısınız ama 1 yıldır hislerim var kapıldım işte.İş hayatında böyle duygular normal ,sevebilir Anlarım ama siz direkt size sarılmasına müsade etmişsiniz araya bi mesafe koymamışsınız .. Ben olsam önce tanımaya çalışırdım mesafeli ve seviyeli bir şekilde sonra da eğer inanıyorsam devam ederdim .. Sarılıp saç koklaması bana abartı geldi dikkatli davranmanızı öneririm.Sonuçta ekmek kapınız ve kullanıp atabilir hergün yüzyüze bakacaksınız işinizden de olursunuz ..
Durumunuz riskli. Adam genel olarak nasıl birievet asistanıyım bu yüzden işin farklı boyutu olması ihtimali beni yiyor bitiriyor
sanırım bende safım.. teşekkürler:)Ay konuyu hatırladım çok heyecanlı. Ben safım hemen düşerdim. Ama şimdi aklı selim yorumlar gelir. İnşallah niyeti iyidir.
Yöneticiniz size asık degıl
Kusura bakmayın ama kapıldım deyip böyle davranmasına ve davranmaya devam edersiniz .bir süre sonra kullanıldım mesajıyla gelirsiniz .. Tercih sizin ..haklısınız ama 1 yıldır hislerim var kapıldım işte.
bu duygusal anlar dışında ciddi resmi ama işte ben asistanıyım ve p yöneticim durumun sadece cinsellik yaşamak için olmasından korkuyorum böyle bir histe almadım ama geçenki konumdan yola çıkınca kafamda soru işaretleri olduDurumunuz riskli. Adam genel olarak nasıl biri
Ofiste sarılması hoşuma gitmedi. Onun dışında çapkın mı?
Flört ediyoruz o canım vs diyor mesajlaşırken yada tel de ama ben henüz o anlamda hiç bişe demedim.Flört mü ediyorsunuz takılıyor musunuz anlamadım ama işyerinde bu tarz yakınlaşmalar çok tehlikeli.
Hele ki sarılmak çok çok yanlış.
İnsan işyerinde eşiyle karşılaşınca bile sarılmıyor.
Ne gerek var bu ciddiyetsiz tavırlara?
Niye müsade ediyorsun ki?
teşekkür ederim uyarınız içinKusura bakmayın ama kapıldım deyip böyle davranmasına ve davranmaya devam edersiniz .bir süre sonra kullanıldım mesajıyla gelirsiniz .. Tercih sizin ..
Konumuzdan yola çıkınca neden is cinselliğe variyor anlamadim. Asistan yönetici ask mk seks mi bu nasıl denklembu duygusal anlar dışında ciddi resmi ama işte ben asistanıyım ve p yöneticim durumun sadece cinsellik yaşamak için olmasından korkuyorum böyle bir histe almadım ama geçenki konumdan yola çıkınca kafamda soru işaretleri oldu
ben konu açmıştım daha önce. ona olan ilgimden, kahvaltısıdan yemeğine, hastayken ilacına çayına kadar ilgileniyorum diye ve herkes yöneticiimin bu durumu kullandığını bana bişe hissetmeyeceğini benim durumumu anlarsa da bu iyi yanımdan faydalanabileceğini yazmışlardı.Konumuzdan yola çıkınca neden is cinselliğe variyor anlamadim. Asistan yönetici ask mk seks mi bu nasıl denklem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?