Yöneticim de bana aşık mı

Sen bilirsin.
Aşkını gizleyen adamdan ben rahatsız olurum.
Sorumluluktan kaçıyor diye düşünürüm.
Her flört ettiğimizle evlenmiyoruz sonuçta. Niye işin ciddileşmesini bekleyelim ki?
bu açıdan da biraz düşünücem teşekkür ederim

Evett olmaz. Ama erkekler bôyle düşünmüyor. Yani duygusal olarakta kullanılabilir

hayır cinsellik tabum yok ben sadece amacının cinsel ilişki olmasından korkuyorum bu anlamda kullanılmak dedim ve daha önce yaşadığım ilişkilerde oldu zaten..

teşekkür ederim yorumunuz için. haklsınınz tedbiri elden bırakmamalı

hayır cinsellik tabum yok ben sadece amacının cinsel ilişki olmasından korkuyorum bu anlamda kullanılmak dedim ve daha önce yaşadığım ilişkilerde oldu zaten..
Ya bence su an herkese söylemek için erken. Özellikle saklayın demiyorum ama akışına bırakın. Ve bir de isinizi cok iyi yapın mesafenizi cok iyi koruyun. Kimse arkanızdan konuşamasın. Bir de ne kadar hoslansanız da ölüyorum bitiyorum ayaklarına yatmayın güçlü durun bence yöneticiniz de bundan etkilenir

Bundan korktuğunu belli edip bu şekilde sinyal verme karşındakine
Zamana yay o zaman emin olmadan yakınlaşma diyecem de nasıl emin olunur bundan bilmiyorum
1 sene sevgili olmaya çalışıp kadınla yattıktan sonra kaçan tipler de var

işle aşkı ayırmak lazım, işyerinde sınırı korumazsanız sonra çok kötü durumlarda yakalanabilirsiniz ve tamiri hiç mümkün olmaz, dışarda ağırdan alarak devamını görmek lazım

Evett olmaz. Ama erkekler bôyle düşünmüyor. Yani duygusal olarakta kullanılabilir
Duygusal olarak kullanılmak diye birşey var evet ama bir kadında hemen o erkeğe koca gözüyle bakmamalı
Hayatta beklentilerinizi yüksek tutmayıp akıllı davranırsanız duygusal olarak kullanılmazsınız
O ne kadar değer veriyorsa o ilişkiye sizde o kadar değer verin ...
İlk sevgili olma heyecanıyla erkekler hep göz boyar bunun farkında olun ...

Pek olumlu göremedim açıkçası.Sizin ilginizi farkedip sadece karşılık veriyor olabilir.

Ben sarılması olayına takılmadım açıkçası eşimle ilk buluştuğumuzda oda bana sarılmıştı kızılayın ortasında bende şok olmuştum zamanla neden öyle bişi yaptın benim tepkimden korkmadınmı dedim yooo o an içimden öyle geldi sarıldım demişti ama patronunuzun sarıldığı yer iş yeri olunca biraz sıkıntılı duruma dönüşüyo bi dahaki sefere izin vermeyin bence

Acılır açılmaz sarılmak nedir ya. Nasil bir özguven. Biraz cekinmesi gerekiyodu bence. Sizde izin vermemeliydiniz. Sonucta siz hala ona siz diye hitap ederken ve sen deme sanimiyetine bile tam anlamiyla erişememişken o istedigi gibi davranabiliyor. Şuan sizi kullanmiyor olsa bile ciddiyete gerek yok nasil olsa benim istedigim gibi ilerliyor diye düsünüp sizi üzebilir. Erkeklere hic güvenim yok.

Hiç hoşuma gitmedi hal ve hareketleri... daha ilk günden ne sarılması ne koklaması bu dikkatli olmanızda fayda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…