- 11 Ocak 2019
- 1.083
- 2.340
- 133
Kızlar selam,
Daha önce konum vardı yöneticimin bana karşı hisleri var mı emin değildim ve herkes beni dikkat etmem konusunda uyarmıştı, sanki benim olan ilgimden faydalanıyor diye düşünülmüştü.
Günler geçti ve geçen hafta perşembe yöneticim iş gezisi için sehir dişındaydı.
İş için mesajlaştık sabah sınra konuşma söyle oldu;
Yöneticim: X(benim adım)
Ben: efendim
Yöneticim: Neyse sonra söylerim.
Ben: nasıl isterseniz.
sonra 4-5 saat kadar sonra yeniden yazdı,
nasılsın vs derken konuşmamız ilerledi ve beni ofiste görmekten mutlu olduuğunu, beni kaybetmek istemedğini yazdı ve ben şok oldum tabi. çünkü flörtöz de konuşsa bunu yazmaz sanıyordum. hatta sabah 4te kalkacaktı ve benle konuşmak için 12 ye kadar uyumadı. yorgundu ama konuşmak için direndi. derken benden hoşlandığını ve benimle yemeğe çıkmak istediği söyledi bizde çıktık ptesi günü. hayatından bahsetti kendini anlattı kişiliğini anlattı ilerde sorun yaşamamak için baştan kendini tanıtmak istediğini söyledi. güzel geçti görüşme ve sonra sarıldı bana ama uzun uzun. saçımın kokusunu derin derin içine çektiğini görünce çok şaşırdım. sonra işte sarılırken de seni kaybetmek hiç istemiyorum, sana sarılmayı o kadar zamandır istiyordum ki çok mutluyum vs. vs dedi. yemekten çıktık yine arabayı yolun kenarına çekti yüzümü okşadı okşadı bırakmak istemedi sarıldı derken öyle ayrıldık.
uzun uzun yazıyorum çünkü kullanılmaktan korkuyorum.
ptesi böyle duygu dolu geçti iki gündür ofiste sürekli bakıyor ama ofis ortamında kimsenin ağzına laf veremem çaktırmamaya çalışıyorum. odasına girince kapı kapalıysa sarılıyor özlediğini söylüyor. ama bugün şehir dışına çıktı iş için sabah 6 da kalktı arabasıyla gitti ve beni bi kere işle alakalı birşey için aradı. bende resmi konuşunca kırıldığımı anladı sanırım mesaj attı nasılsın diye iyiyim siz nasılsınız yazdım resmiyetle , o da geri cevap bile vermedi.
böyle olunca diyorum ki sonuçta asistanıyım acaba cinsel anlamda bana yaklaşmak için mi böyle yapıyor yoksa cidden hisleri var mı anlamıyorum.
anlattıklarımdan yola çıkarsanız ne dersiniz kızlar?
ay çok güldümmmmm. kısa ve netttUzak dur.
Yatağa atacak.
İşinide kaybedeceksin.
öyle bir niyeti varsa zaten zaman içinde anlarsın ve yol verirsin ama işiniz için kötü olur.ayrıldıktan sonra beraber çalışmanız zor gibi.şu dakika ayrılsanız bile adam hırslanıp sizi işinizden edebilir.yani artık girmişsiniz bir işin içine en iyisi devamını getirin.sizden hoşlanmış ama aşık olduğunu sanmıyorum.bu hoşlanma aşka da dönüşebilir veya tamamen bitebilir.zaten belli bir yaştan sonra öyle tamamen aşık olmak zor oluyor.iş yerinde resmi olmanız daha iyi olur.trip atmak hiçbir zaman iyi bir sonuç vermez.evli olduğunu düşünen arkadaşlar, ikimizde 30 umuzu görmüş insanlarız. evli olsa bunun ne demek olduğunu gayet bilecek bir yaştayım. kimsenin metresi olmadım, olmamda.
yönetici olunca illa evli mi olması gerekiyor.
bekar, yönetici, karizmatik ve seviyorum. korkmamın sebebi sadece cinsel münasebet için bana yanaşmış olma ihtimaliydi. ha tabiki hala bunu anlayamadım. anlamam da kolay olmayacak. sizin yazdıklarınız doğrultusunda bende bişeylere yöne vermeye çalışıyorum hepsi bu.
yapmayın Allah aşkına, herkes evli adam peşinde değil .. ben sadece biraz ilgi sevgi peşindeyim..
evli olduğunu düşünen arkadaşlar, ikimizde 30 umuzu görmüş insanlarız. evli olsa bunun ne demek olduğunu gayet bilecek bir yaştayım. kimsenin metresi olmadım, olmamda.
bekar, yönetici, karizmatik ve seviyorum. korkmamın sebebi sadece cinsel münasebet için bana yanaşmış olma ihtimaliydi. ha tabiki hala bunu anlayamadım. anlamam da kolay olmayacak. sizin yazdıklarınız doğrultusunda bende bişeylere yöne vermeye çalışıyorum hepsi bu.
yapmayın Allah aşkına, herkes evli adam peşinde değil .. ben sadece biraz ilgi sevgi peşindeyim..
Çok haklısın inşallah gönlüne göre olurevli olduğunu düşünen arkadaşlar, ikimizde 30 umuzu görmüş insanlarız. evli olsa bunun ne demek olduğunu gayet bilecek bir yaştayım. kimsenin metresi olmadım, olmamda.
İnsanların evli olduğunu düşünmesi bir şeylerin bu kadar gizli saklı yaşanmasından kaynaklı. Beyfendinin yönetici olduğundan vs değil. Zira tanımak isteyen bu kadar kaçak göçek bir şeyleri sürdürmeye çalışmaz.evli olduğunu düşünen arkadaşlar, ikimizde 30 umuzu görmüş insanlarız. evli olsa bunun ne demek olduğunu gayet bilecek bir yaştayım. kimsenin metresi olmadım, olmamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?