En azından görüştüler ama olmadı diye dedikodu döner.Bence tam tersi patron sekreter ilişkisinde iş ciddilesene kadar söylememek en doğrusu olur ya ayrılık vs olur bir sürü dedikodu döner kızın arkasından
Görüştüler ama olmadı demezler ki kız adamı kafeslemeye calisiyo patronu ile cikiyo vs bı sürü şey söylerler ben olsam söylemek istemezdim bizim işyerinde de uzun süre sevgili olup nişanlanacagi zmn açıklayan bı sürü çift olduEn azından görüştüler ama olmadı diye dedikodu döner.
Bu şekilde saklanması adamın sorumluluklarını sıfıra düşürür.
Konumu gereği üstte olduğu için de adam takılıyor izlenimi olur.
Tabii herkesin düşüncesi farklı.Görüştüler ama olmadı demezler ki kız adamı kafeslemeye calisiyo patronu ile cikiyo vs bı sürü şey söylerler ben olsam söylemek istemezdim bizim işyerinde de uzun süre sevgili olup nişanlanacagi zmn açıklayan bı sürü çift oldu
Bir erkeğe aşık olsanız bile ona sevginizi göstermenin yolu çayını kahvesini getirmek, ilacı yemeğiyle ilgilenmek olmamalı. Bu yaptığınız annelik, erkeklerin ilk başta hoşuna gitse de bu anaç tavırlar orta ve uzun vadede sizi anne gibi görüp kendilerini "erkek" gibi hissettirecek kadınlara yöneliyorlar. O yüzden bundan sonra kime aşık olursanız olun anaç tavırlar içine girmeyin derim kadın erkek ilişkisinde işe yaramıyor. Psikiyatrist Cem Keçe bi videosunda diyordu "Şefkat şehvetin düşmanıdır. Kadın erkek ilişkisini var eden şehvettir. Şehveti korumaya bakın" diye. Burda bahsedilen şehvet seksten ibaret değil kadın ve erkeğin arasındaki o çekimden bahsediliyor. Ayrıca nacizhane tavsiyem sadece sevgilinize değil kimseye bu kadar düşünceli davranmayın emeğinizi ayaklarının altına sermeyin sonra insanlara sizden daha fazlasını istemek için hakları olduğunuzu düşündürürsünüz onlar da bunu yaparlar. Ve emeğinizi kolayca verdiğiniz için kıymetini de bilmezler. Bence sizin gibi birinin hayatında bu yüzden "nankörlük" diye tanımladığı durumlar çok vardır. Bi hayatınıza da bakın isterseniz bu konuda bir çeki düzene ihtiyacınız olabilir.ben konu açmıştım daha önce. ona olan ilgimden, kahvaltısıdan yemeğine, hastayken ilacına çayına kadar ilgileniyorum diye ve herkes yöneticiimin bu durumu kullandığını bana bişe hissetmeyeceğini benim durumumu anlarsa da bu iyi yanımdan faydalanabileceğini yazmışlardı.
ben ondan sonra ilgimi kesmeye çaılıştım biraz da olsa ama sonra o bu konuşmayı yaptı.
bu yüzden ben de beni sevmiyor da klasik erkek mantığı ile seks için mi yanaşıyor diye korktum
hep böyleydi değil miya bu erkeklerin asistanlara ,sekreterler olan zaafı ne ALLAH aşkına arkadaş
ben hoşlanıyorum zaten mesajlaştık iş dışında ve ikimizde duygularımızı ifade ettik flört ediyoruz şu an ama ben aşık mı bana yoksa fantazi peşinde mi anlamak istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?