Yöneticim de bana aşık mı

Size açılıp açılmaz karşılık vermeniz Bence doğru olmamış.

Madem korkulariniz var beklemeliydiniz.

Trip atma konumuna kadar gelmişsiniz.

Ayrıca cinsel anlamda korkuyorsaniz birliktelik yasamayacaksiniz , hepsi bu.

Siz de bu hızdan rahatsızsınız gibi geldi. Yaptığı bence fırsatçılık. Sınırları siz belirleyin

yöneticiniz iş yoğunluğundan sıkılmış hayatında heyecan arayan bir erkek, ve muhtemelen sizin ona karşı olan hislerinizi çok önceden anlamış ki rüzgarı kendi yönünden estirmeyi başarmış. size aşık olsa emin olun bu kadar kolay gelişmezdi hiç bir şey öncelikle sizi incitmekten ödü kopar saçınızın teline dahi dokunmaya cesaret edemezdi özellikle iş yeri gibi bir ortamda. bu durum açığa çıksa düşeceğiniz durumun farkında olup bi an önce kendisine mesafe koymanızı öneririm ki eminim sizden yaşça da büyük biridir bu kişi kendinizi kaptırıp sonrasında üzülmeyin derim.

yüzünü okşadı,saçını kokladı ve (öpüştünüz) burayı atlasanda biz anladık.
Aşık değil belki ama sana karşı cinsel çekim var diyebiliriz hatta belki gizl olduğu için adrenalin yaratıyor bu hissi seviyor belki.Senin hislerini de anlamış tabiki.Çok üüzülürsün bence normal bir ilişki ve evliliğe dönmez ama cinsel ilişkiye döner sen razıysan kimse karışamaz.

Ben nedense sapık herif izlenimi almadım adamdan, fakat bana aşık mı diye sorgulamanız fazla naif geldi. Çekim hissediyor size karşı ama aşk fazla bir kelime bu anlattıklarınıza. Zaman ne gösterir bilinmez belki ilişkiniz ilerler belki de biter fakat her iki durumda da (naçizane) kaldıramayacağınız şeyleri yaşamamanızı tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

yok hanfendi ne öpmesi sizde yani. saniyelik bişeydi böyle geçerken avcunun içine aldı geçti öpse öptü derdim kimden saklicam..
teşekkür ederim yorumunuz içn

bilmiyorum kızlar bugün başka konşmamız vs olmadı mesela şimdi de çıktı bişe demedi güldü geçti. cinsellik konusunda elbette bana yanaşırsa ben reddederim ama amacı sadece buysa işimden olmak istemem çünkü sonrasında kötü olacaksak işime onun asistanı olarak devam edemem.. ama duygusal bişeyler ondda da varsa olmazsa da denedik olmadı derim en azından.
bu arada konumu görme imkanı yok gizli sekmeden takılıyorum hep

Dengesiz olduğu kesin. Uzak dur derim.

ben zaten ondan hoşanıyordum uzun süredir ilk adım ondan gelince sevindim ve aceleciyim haklsınız sakin olacağım

Nasilsin diye msj atan adama siz diye hitap ederseniz komik duruma dusersiniz bu 1.
Ikincisi sizin ustunuz, yeri gelicek gun icinde sadece is nedeniyle muhattap olacak sizinle, hemen bozulmaya ozel ilgi beklemeye baslarsaniz adami biktirirsiniz.
Ben ayni isyerinde iliski yuruyecegine inananlardanim, is sizde bitiyor.
Her tavrini hareketini tribe baglarsaniz adam sizden jet hiziyla uzaklasir

Ben anlamadım siz nötr müsünüz? Bana sarıldı, yanağımı okşadı vs vs... yani hiç tepkiniz yok mu sizin adam niye nasıl isterse öyle davranabiliyor? Eski konunuzu bilmiyorum siz ona açıldınız da şimdi hamle sırası onda mı?

Bu herifte sana zırnık saygı yok ve sen ne yazık ki bunun farkına varacak psikolojide değilsin.2 haftaya kalmaz cinsellik yaşanır aranızda bu hızla.Peki ya sonra? Adam elde ettikten sonra sana çalışan olarak nasıl davranacak? Gün gelip hayır dediğinde işinden olacağın aşikar.Bu adamın içinden bir adam çıkmayacak ve sen ne yazık ki işimden oluyorum ben napptııımmm,bu adam bana şunu yaptı böyle davrandı,umursamaz oldu vs vs diye tonla şikayetle geleceksin. Tablo çok net..Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan....

ben hoşlanıyorum zaten mesajlaştık iş dışında ve ikimizde duygularımızı ifade ettik flört ediyoruz şu an ama ben aşık mı bana yoksa fantazi peşinde mi anlamak istiyorum sadece

bu sabah temasımız olmadı. bilerek odasına sonradan girdim çıktım işlerle alakalı. sarılmasına vs. hiçbirine fırsat verecek ortam oluşturmadım o da dokunamadı. günaydın nasılsın dedi günaydın iyiyim dedim güldüm çıktım. beni kullanmasına izin vermicem eğer gerçekten hisleri varsa anlayış gösterirr zaten

Sevmiyor sizi, sevse sizi is yerinde bu sekilde bu duruma dusurmezdi. Bi de merakimdan soruyorum yonetici sevyesine gelmis birinin bekar olmasi garip, evli degil dimi?

Bence tam tersi patron sekreter ilişkisinde iş ciddilesene kadar söylememek en doğrusu olur ya ayrılık vs olur bir sürü dedikodu döner kızın arkasından

Günaydın.
Sanırım ben anlatamadım sana.
Benim demek istediğim "cinsellik aman ha cısss" değil.
Genç bekar insanlarsınız,herkes istediğini yaşar,bana ters değil.

Başından beri yanlış giden işler var. Adamın kahvaltısını,kahvesini,ilacını taşıman çok büyük hata bana göre. Bizim kurumda da onlarca asistan var,birinin elinde kahve ya da yönetici ilacı görmedim inan ki. Hadi sen aşkından taşıyorsun,adam buna nasıl izin veriyor,o sınırlar nasıl aşılıyor,adamın üzgünüm ama seni suistimal etmesi buradan belli (cinsel anlamda değil,senin duyguların olarak söylüyorum) İşyerindeki çay kahve servisi yapma görevi senin olmadığın halde bu işi sen yapıyorsan,hiç kimse de sesini çıkarmıyorsa burada bir suistimal vardır bana göre.

Sarılma,öpüşme,sevişme asla karşı olmadığım eylemler. Tabii ki yaşanmalı. Ama yine diyorum insan eşiyle bile iki arkadaş gibi davranmalı işyerinde. Bunu sen akıl edemiyorsun bunu anladım da o adam yine senin duygularını kullanıp sana dokunuyor.

Neymiş,bugün hiç temas olmamış.
Bravo tebrikler,nasıl kendi akıl etti yanlış yaptığı acaba?

Yanlış anlama da sen o çay,kahve servislerini yaparken tüm kurum senin hislerini anlamıştır,şimdi o işleri yapmasan yine dikkat çekeceksin.
Çok uzun yazdım ama umursayacağını yine sanmıyorum,sadece abla olarak yol göstermek istedim.

Kalp senin,hayat senin,inşallah mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…