bu duygusal anlar dışında ciddi resmi ama işte ben asistanıyım ve p yöneticim durumun sadece cinsellik yaşamak için olmasından korkuyorum böyle bir histe almadım ama geçenki konumdan yola çıkınca kafamda soru işaretleri oldu
hahah çok tatlısın kız :)Ay konuyu hatırladım çok heyecanlı. Ben safım hemen düşerdim. Ama şimdi aklı selim yorumlar gelir. İnşallah niyeti iyidir.
yüzünü okşadı,saçını kokladı ve (öpüştünüz) burayı atlasanda biz anladık.Kızlar selam,
Daha önce konum vardı yöneticimin bana karşı hisleri var mı emin değildim ve herkes beni dikkat etmem konusunda uyarmıştı, sanki benim olan ilgimden faydalanıyor diye düşünülmüştü.
Günler geçti ve geçen hafta perşembe yöneticim iş gezisi için sehir dişındaydı.
İş için mesajlaştık sabah sınra konuşma söyle oldu;
Yöneticim: X(benim adım)
Ben: efendim
Yöneticim: Neyse sonra söylerim.
Ben: nasıl isterseniz.
sonra 4-5 saat kadar sonra yeniden yazdı,
nasılsın vs derken konuşmamız ilerledi ve beni ofiste görmekten mutlu olduuğunu, beni kaybetmek istemedğini yazdı ve ben şok oldum tabi. çünkü flörtöz de konuşsa bunu yazmaz sanıyordum. hatta sabah 4te kalkacaktı ve benle konuşmak için 12 ye kadar uyumadı. yorgundu ama konuşmak için direndi. derken benden hoşlandığını ve benimle yemeğe çıkmak istediği söyledi bizde çıktık ptesi günü. hayatından bahsetti kendini anlattı kişiliğini anlattı ilerde sorun yaşamamak için baştan kendini tanıtmak istediğini söyledi. güzel geçti görüşme ve sonra sarıldı bana ama uzun uzun. saçımın kokusunu derin derin içine çektiğini görünce çok şaşırdım. sonra işte sarılırken de seni kaybetmek hiç istemiyorum, sana sarılmayı o kadar zamandır istiyordum ki çok mutluyum vs. vs dedi. yemekten çıktık yine arabayı yolun kenarına çekti yüzümü okşadı okşadı bırakmak istemedi sarıldı derken öyle ayrıldık.
uzun uzun yazıyorum çünkü kullanılmaktan korkuyorum.
ptesi böyle duygu dolu geçti iki gündür ofiste sürekli bakıyor ama ofis ortamında kimsenin ağzına laf veremem çaktırmamaya çalışıyorum. odasına girince kapı kapalıysa sarılıyor özlediğini söylüyor. ama bugün şehir dışına çıktı iş için sabah 6 da kalktı arabasıyla gitti ve beni bi kere işle alakalı birşey için aradı. bende resmi konuşunca kırıldığımı anladı sanırım mesaj attı nasılsın diye iyiyim siz nasılsınız yazdım resmiyetle , o da geri cevap bile vermedi.
böyle olunca diyorum ki sonuçta asistanıyım acaba cinsel anlamda bana yaklaşmak için mi böyle yapıyor yoksa cidden hisleri var mı anlamıyorum.
anlattıklarımdan yola çıkarsanız ne dersiniz kızlar?
yok hanfendi ne öpmesi sizde yani. saniyelik bişeydi böyle geçerken avcunun içine aldı geçti öpse öptü derdim kimden saklicam..yüzünü okşadı,saçını kokladı ve (öpüştünüz) burayı atlasanda biz anladık.
Aşık değil belki ama sana karşı cinsel çekim var diyebiliriz hatta belki gizl olduğu için adrenalin yaratıyor bu hissi seviyor belki.Senin hislerini de anlamış tabiki.Çok üüzülürsün bence normal bir ilişki ve evliliğe dönmez ama cinsel ilişkiye döner sen razıysan kimse karışamaz.
Dengesiz olduğu kesin. Uzak dur derim.bilmiyorum kızlar bugün başka konşmamız vs olmadı mesela şimdi de çıktı bişe demedi güldü geçti. cinsellik konusunda elbette bana yanaşırsa ben reddederim ama amacı sadece buysa işimden olmak istemem çünkü sonrasında kötü olacaksak işime onun asistanı olarak devam edemem.. ama duygusal bişeyler ondda da varsa olmazsa da denedik olmadı derim en azından.
bu arada konumu görme imkanı yok gizli sekmeden takılıyorum hep
ben zaten ondan hoşanıyordum uzun süredir ilk adım ondan gelince sevindim ve aceleciyim haklsınız sakin olacağım
ben hoşlanıyorum zaten mesajlaştık iş dışında ve ikimizde duygularımızı ifade ettik flört ediyoruz şu an ama ben aşık mı bana yoksa fantazi peşinde mi anlamak istiyorum sadeceBen anlamadım siz nötr müsünüz? Bana sarıldı, yanağımı okşadı vs vs... yani hiç tepkiniz yok mu sizin adam niye nasıl isterse öyle davranabiliyor? Eski konunuzu bilmiyorum siz ona açıldınız da şimdi hamle sırası onda mı?
Bence tam tersi patron sekreter ilişkisinde iş ciddilesene kadar söylememek en doğrusu olur ya ayrılık vs olur bir sürü dedikodu döner kızın arkasındanSarılması hiç de masum görünmüyor emin ol biri de görse hoş görmezdi. Aksine adamın kötü niyetli olduğunu gösteriyor bence.
Biri sizi farketse tüm gözler senin üzerine toplanır. Senin dedikodun yapılır,senin yanlışların konuşulur. Erkeklerin bu kadar borusunun öttürdüğü memlekette ona hiç bir şey olmaz.
Bütün bunları bile bile sana dokunması sana zarar vereceğini gösterir.
Sen sarılmak,yaklaşmak istesen onun karşı çıkması gerek.
Eminim o senden büyüktür ve bunları bilmemesi imkansız.
Senin bilmemen de çok tuhaf zaten.
İşyerinde aşka karşı değilim,ben de kocamla aynı işyerinde tanıştık. Gezdik,dolaştık,tatillere çıktık,hiç kimseden de saklamadık. Ama karşılaşınca en fazla yanaktan öpülür,normal arkadaş gibi o kadar.
Madem flört ediyorsunuz,saklamayın ilişkinizi. En azından sana laf gelmez.
Günaydın.bu sabah temasımız olmadı. bilerek odasına sonradan girdim çıktım işlerle alakalı. sarılmasına vs. hiçbirine fırsat verecek ortam oluşturmadım o da dokunamadı. günaydın nasılsın dedi günaydın iyiyim dedim güldüm çıktım. beni kullanmasına izin vermicem eğer gerçekten hisleri varsa anlayış gösterirr zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?