- 11 Aralık 2018
- 41.487
- 257.855
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Allaşkına desene mesela neyini kıskanıyorum?Ayol ne yapsam
Kudranin beni kiskanmasi gayet normal
Insan ustu varlik gibiyim degil miGerçekten böyle bir insanın varlığına inanmak istemiyorum. Mantığım reddediyor.
HerşeyimiAllaşkına desene mesela neyini kıskanıyorum?
İhtiyacim yok cicim sagolasinSize önerim bir terapistten randevu alın
Yok o pek öyle değilInsan ustu varlik gibiyim degil mi
Melek gibi falan
O yuzden inanasin gelmiyor
Estagfurullah bebisko ben demiyorum sen diyorsun onuArgo ile fesatlık ne alaka, ben anladığım için fesat miyim şu anda ?
Ben sizin "ciciniz" değilim. Öneri için konu açtınız ve terapiye ciddi anlamda ihtiyacınız olduğunu düşündüğüm için önerimi sundumİhtiyacim yok cicim sagolasin
Sizin "bebiskonuz" da değilimEstagfurullah bebisko ben demiyorum sen diyorsun onu
Hersey yuzde yuz gercek silkelen kendine gelUmarım o kıskanıyorsun fln mesajları geyiktir ya . Lütfen öyle olsun :)
Evet 40’lık eli çükünde hayalet sevgilin, mutfağı olmayan evin, annene ve abine bağımlılığın, 2 senede peşinden koştuğun onlarca erkek, 30’una gelip hayatını düzene koyamaman falan çok kıskanılacak şeyler şekerim, çok haklısın kıskanıyorum ben seniHerşeyimi
Ay cattik vallaSizin "bebiskonuz" da değilim
Katılıyorumİftirayı önlenmesi özel bir ilgisi olduğunu göstermez. Bir de gerçekten karıştırmış olabilir isimleri, bazıları o kadar dikkatli olmayabiliyor. Bilemedim bana somut bit şey varmış gibi gelmedi. Senin ilgin olabilir mi acaba?
Pardon da hayalet sevgili kismini pek anlayamadimEvet 40’lık eli çükünde hayalet sevgilin, mutfağı olmayan evin, annene ve abine bağımlılığın, 2 senede peşinden koştuğun onlarca erkek, 30’una gelip hayatını düzene koyamaman falan çok kıskanılacak şeyler şekerim, çok haklısın kıskanıyorum ben senien çok mutfağını kıskanıyorum ama
Sempati duymak zorunda değilsiniz, konu açtığınıza göre istediğim kadar yorum yapabilirimAy cattik valla
Ben sana pek sempati duyamadim
Yorumunu yaptiysan seni 1 hayirla ugurlayalim
Enerjini birazda baska konulara harcasan fena mi olurSempati duymak zorunda değilsiniz, konu açtığınıza göre istediğim kadar yorum yapabilirim
Yarama tuz basmasan olmazdi zatenAy dur abinin vekaletle mal varlığına el koymasını unuttum. En çok onu kıskanıyorum
Herşeyimi
Noldu aldı malı mülkü di mi, sen de baktın öyle.Yarama tuz basmasan olmazdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?