Yoneticinin Hal ve Hareketleri

asdfghj ya çabasına mı üzüleyim başaramamasına mı güleyim Yürüyor orası net ama siz istemiyorsanız sizde çok net bir mesafe koyun derim

asdfghj ya çabasına mı üzüleyim başaramamasına mı güleyim Yürüyor orası net ama siz istemiyorsanız sizde çok net bir mesafe koyun derim
Ama yurudugu de belirgin degil ki yanlis anlasilmayada musait
Yani oyle olsa bile zekice hareket ediyor demek ki somut birsey yok kanıtlayabileceğim

Ama yurudugu de belirgin degil ki yanlis anlasilmayada musait
Yani oyle olsa bile zekice hareket ediyor demek ki somut birsey yok kanıtlayabileceğim
Biraz daha zamana bırak o zaman bakalım aynı şeyler olacak mı. Şu mesajı yanlış kişiye atma olayını bir ben yapmadım bu dikkatsizliğimle ilginç Hoş annem de sürekli babama atacağı mesajı bana atıyor tövbe estağfirullah yaşanılacak en kötü şey bu olsa gerek

Mutfağı olmayan ev derken orayı kaçırmışım yok mu aydınlatacak hayrına…

Cinsel demeyeydin eyiydi.
Umutsuz, hadi git bi yüzünü yıka, bakma öyle ekrana dalgın dalgın, tamam geçti.

umutsuz kız seni çok merak ettim ,bunların kıskanacağı kadar güzel olmalısın

Bi resim at be bacına

Mutfağı olmayan ev derken orayı kaçırmışım yok mu aydınlatacak hayrına…
Mutfaksız evleri olduğu için abisiyle yengesinde ne pişerse onu yiyor gariban
Yengeye küsünce de tıpış tıpış gidiyor.
Sevgili bulamıyor. Arkadaşı nişan atınca ez nişanlısına yürüyecek kadar erkeksiz

Oooo umutsuzla ilgili en önemli şey bu, nasıl bilmezsin.

Umutsuzla annesinin yaşadığı evde mutfak yok. O yüzden yemeklerini abisiyle yengesinin evinde yiyorlar cümbür cemaat.
Bence en önemlisi yanına çakmakla yaklaşsak alev alacak kadar çaresiz, umutsuz bir sevgi arsızı olması ya.
Yani ben bekarlığımda bu kadar uçan kuşa yürüsem bu kadar Abaza kalmazdım. Üniversitede bira içmeye gittiğimiz her mekanda ya çalanlar ya işletmeciler hiç bir şey olmasa barmenler yürürdü bana Ben yüz vermezdim hatta bu kadar isteyip bulamamak da çok acı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…