- 11 Aralık 2018
- 41.481
- 257.791
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Vekaletnameli bir konu var orda geçmiş olabilir.
O değil de bakıyorum 3.5 seneyi geçmiş konular hep benzer düzlemde. Asla düşünmüyorum umutsuz’un troll olduğunu. Hiçbir trollük macerası bu kadar uzun sürmezVekaletnameli bir konu var orda geçmiş olabilir.
Olm kızın öyle bir sosyal hayatı yok kiBence en önemlisi yanına çakmakla yaklaşsak alev alacak kadar çaresiz, umutsuz bir sevgi arsızı olması ya.
Yani ben bekarlığımda bu kadar uçan kuşa yürüsem bu kadar Abaza kalmazdım. Üniversitede bira içmeye gittiğimiz her mekanda ya çalanlar ya işletmeciler hiç bir şey olmasa barmenler yürürdü banaBen yüz vermezdim hatta bu kadar isteyip bulamamak da çok acı be
Allah razı olsun çok makbule geçtiBu konuyu baştan sona okusan tüm konuların özetini alırsın muhabbetlerden:
Ruh-u Revan
Merhabalar, Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda. Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum. 1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük. Tam bir işkolikti. Benden 8 yaş büyük Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık...www.kadinlarkulubu.com
Çoook teşekkürler StrobeBu konuyu baştan sona okusan tüm konuların özetini alırsın muhabbetlerden:
Ruh-u Revan
Merhabalar, Bundan 6 yıl önce biri vardı hayatımda. Aramızda sürekli bir kopukluk vardı ama ilk görüşte aşık olmuştum. 1 yıla yakın konuştuk bir kaç kere görüşmüştük. Tam bir işkolikti. Benden 8 yaş büyük Sürekli yoğun olmasından ve vakit ayıramamasından dolayı ayrılma kararı almıştık...www.kadinlarkulubu.com
Liste yenilendi, bu konuda 23 kişilik sıralı tam liste paylaşıldıÇıldırıyorum sjsjsjsjjd
Buna katildim.O değil de bakıyorum 3.5 seneyi geçmiş konular hep benzer düzlemde. Asla düşünmüyorum umutsuz’un troll olduğunu. Hiçbir trollük macerası bu kadar uzun sürmez
Onun da karısı var işte ne güzel. Açık ilişkiYahu benim sevdigim adam var diyorum
Aman sosyal hayatı olsa ne olcak ki amaan abisi annesi fln köye gittiklerinde yalnız bir kaç ay geçiriyor da noluyor allaasenOlm kızın öyle bir sosyal hayatı yok kien fazla hava kararmadan arkadaşıyla kahve içmeye gidebiliyor. Onun dışında evden işe, işten eve. İşte de kart amcalar var ancak
Aslında mahalle teyzeleri pek severler umutsuz gibi tipleri. Tam evlenilecek kız, eline erkek eli değmemiş falan. Niye evde kaldı acaba?
Anne abi gidince mahalle teyzeleri var. Camdaki teyzeler umutsuz eve geç gelse anında annesini ararlarAman sosyal hayatı olsa ne olcak ki amaan abisi annesi fln köye gittiklerinde yalnız bir kaç ay geçiriyor da noluyor allaaseniçinde yoook yok yani yazık
Teyzeler bu aileye de bulaşmaz bence. Onlara bile mutfaksız ev hep yengenin dibindeki yaşam tuhaf geliyordur
Son söz.. Adam evli, sana ergence taktik uygulayarak mesajlarına karşılık vermeni bekliyor. Çoğu gözü dışarıda 40-50 li yaşlarındaki adamın uyguladığı taktikler. Zaten burada sormak yerine evli olduğunu bildiğin bir adamdan böyle bir sinyal alıyorsan ilk başta mesajlarına karşı sert bir dille karşılık vererek onu engellemek olmaktı. Benim sana tavsiyem böyle adamlara iş dışı muhatap olmaman..Sadece selamlasiyorum o kadar
Kiz sen butun bunlari nerden biliyonAnne abi gidince mahalle teyzeleri var. Camdaki teyzeler umutsuz eve geç gelse anında annesini ararlar
Hangi mesajini alintilamisim kizUmutsuz aynı mesajımı alıntılayıp yine cevap yazmaya başladın.
Bak olmiyi beyle beybisu.
yok canım alkol almıyorum.Hangi mesajini alintilamisim kiz
Alkollusun zaar
Yaşadığın çevreyi tahmin edebiliyorum.Kiz sen butun bunlari nerden biliyon
Ben olmasam hayatin cok sıkıcıdır eminimYaşadığın çevreyi tahmin edebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?