Yoneticinin Hal ve Hareketleri

Olm kızın öyle bir sosyal hayatı yok ki en fazla hava kararmadan arkadaşıyla kahve içmeye gidebiliyor. Onun dışında evden işe, işten eve. İşte de kart amcalar var ancak

Aslında mahalle teyzeleri pek severler umutsuz gibi tipleri. Tam evlenilecek kız, eline erkek eli değmemiş falan. Niye evde kaldı acaba?

Bu yenge meselelerinin konu başlığını hatırlıyor olma ihtimaliniz var mı KudrAlobar Khomyuk

Bu konuyu baştan sona okusan tüm konuların özetini alırsın muhabbetlerden:

Allah razı olsun çok makbule geçti

Çoook teşekkürler Strobe

Konulara hemen hemen hakim oldum denebilir, öncelikle daha önce de söylemiştim konu sahibi şaka kaldırabilen eğlenceli biri, tebrik etmek lazım bunu. Aynı şekilde “kıskanıyorsunuz” meselesinin de şaka olduğunu düşünüyorum (e yani).
Umutsuz seni kıskanan da vardır emin ol. Mesela ben. Biliyorum çok istiyorsun evlenmeyi ama benim gibi başından kocamaaaan bir yanlış evlilik geçmiş olan herkes inan bu konuda yerinde olmak isterdi. Bu evlilik meselesini ne kadar çok takarsan o kadar olmayacak gibi, acaba salsan mı? İnan biraz akışına bırakırsan ve her karşına çıkan insana eş adayı gözüyle bakmazsan her şey daha iyi olur gibi.
Diğer konulara gelince, yengene yaklaşımın berbat. Kadını köle gibi görüyorsun resmen. O da senin emeğine çökeceği için muhtemelen ses etmiyor. Ama yerinde olsam bir an önce hakkımı yedirmemek için vekaleti çeker, kendime eşyalı 1+1 ev tutup uzarım oradan. Daha özgür, daha mutlu bir kadın olabilirsin. Biraz vizyonunu genişlet, annenin abinin yengenin dibinde yaşayarak nereye kadar? Hayal ettiğin hayatı elde etmek için yapman gereken öncelikle bu bence, bağımsız olmak.
Müzmin bekar triplerinden çıkıp, bu konuyu odağına yerleştirmemelisin. Abinle maddi manevi ilişkine sınır çekmelisin, bağımsızlığını odağa almalısın. Bence hayatın ancak bu şekilde yoluna girer.
Okuduğum konular boyunca başta Khomyuk , Katibin Ruhu ve KudrAlobar olmak üzere hepinizin esprilerinize minnettarım. Cidden netflix gecesi gibi bir şey yaşattınız bana.

O değil de bakıyorum 3.5 seneyi geçmiş konular hep benzer düzlemde. Asla düşünmüyorum umutsuz’un troll olduğunu. Hiçbir trollük macerası bu kadar uzun sürmez
Buna katildim.
4000 kusur mesaj,4 senelik bir katilim.
Yeminli Troll olsa bu kadar ugrasmazdi bence de.
Eger ki Trolluga olan tutkusu bu kadar yusek ise,birini gercekten sevdiginde ne olur,hic dusunemedim simdi :)

Aman sosyal hayatı olsa ne olcak ki amaan abisi annesi fln köye gittiklerinde yalnız bir kaç ay geçiriyor da noluyor allaasen içinde yoook yok yani yazık
Teyzeler bu aileye de bulaşmaz bence. Onlara bile mutfaksız ev hep yengenin dibindeki yaşam tuhaf geliyordur

Anne abi gidince mahalle teyzeleri var. Camdaki teyzeler umutsuz eve geç gelse anında annesini ararlar

Sadece selamlasiyorum o kadar
Son söz.. Adam evli, sana ergence taktik uygulayarak mesajlarına karşılık vermeni bekliyor. Çoğu gözü dışarıda 40-50 li yaşlarındaki adamın uyguladığı taktikler. Zaten burada sormak yerine evli olduğunu bildiğin bir adamdan böyle bir sinyal alıyorsan ilk başta mesajlarına karşı sert bir dille karşılık vererek onu engellemek olmaktı. Benim sana tavsiyem böyle adamlara iş dışı muhatap olmaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…