- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kiz nerde yapmisim o zaman soylede bileyimyok canım alkol almıyorum.
Almış olsam senin şu ayık halinden daha fazla ayık gezerdim ama eminim :)
Kendini bu kadar önemsemen de iyiymişBen olmasam hayatin cok sıkıcıdır eminim
Cıks. Hayatım sen olmadan da gayet keyifli. Ama seninle de eğlendiğimi kabul edeceğim. Türk dizisi izler gibi izliyoruz. Adını umutsuz koydum, 40’lık adamın yolu...Ben olmasam hayatin cok sıkıcıdır eminim
Komik kız işte, o yazıyor biz gülüyoruzKendini bu kadar önemsemen de iyiymiş
Sempatik oldugum dogrudurKomik kız işte, o yazıyor biz gülüyoruz
Komik dedim sempatik demedim.Sempatik oldugum dogrudur
AhahahahahCıks. Hayatım sen olmadan da gayet keyifli. Ama seninle de eğlendiğimi kabul edeceğim. Türk dizisi izler gibi izliyoruz. Adını umutsuz koydum, 40’lık adamın yolu...
Hangi hayatını? Hayatın mı var?Ahahahahah
Hayatimi film mi yapsam acaba ne dersin Kudracim
Hem komigim hem sempatigim hem guzel hem akilliKomik dedim sempatik demedim.
İsmi de benden nasıl mutfaksız evde çürüdüm yada dur dur daha iyisi tuhaf ailemle nasıl evde nasıl kaldım.Ahahahahah
Hayatimi film mi yapsam acaba ne dersin Kudracim
Bu dediklerinin yarısı olsan böyle abuk subuk abazalara bakmaz, elli yaş evli zamparaların ilgisine muhtaç olmazdın. Basbaya ilgi arsızı birisin dediklerin gibi olamadığın için böylesinHem komigim hem sempatigim hem guzel hem akilli
Var mi bir itirazin
Var tabiHangi hayatını? Hayatın mı var?
Komik olduğun doğru, sempatiklik ve akıllılık konusunda sana katılmayacağım, güzelliğini bilmiyorum ama boyun bıdık onu biliyorumHem komigim hem sempatigim hem guzel hem akilli
Var mi bir itirazin
Çok renkli. İşe git eve gel, yengede yemek ye, yengenin çamaşırlarını yıka, çay servisi ve kapanışVar tabi
Acayip renkli bir hayat hemde
Akşam yatağında da bir iki abazalarla tık tık mesajlaşmayı unuttumÇok renkli. İşe git eve gel, yengede yemek ye, yengenin çamaşırlarını yıka, çay servisi ve kapanış
Bidikmis hihKomik olduğun doğru, sempatiklik ve akıllılık konusunda sana katılmayacağım, güzelliğini bilmiyorum ama boyun bıdık onu biliyorum
Tamda boyle biriyim cicimBu dediklerinin yarısı olsan böyle abuk subuk abazalara bakmaz, elli yaş evli zamparaların ilgisine muhtaç olmazdın. Basbaya ilgi arsızı birisin dediklerin gibi olamadığın için böylesin
Sen baya baya benim hayatimi kiskaniyonÇok renkli. İşe git eve gel, yengede yemek ye, yengenin çamaşırlarını yıka, çay servisi ve kapanış
Akşam yatağında da bir iki abazalarla tık tık mesajlaşmayı unuttumen ateşli kısmı da bu yazık
Gercekler cicimKendini bu kadar önemsemen de iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?