- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kiz sana da ceo mu asılıyorGeçenlerde ben gece vakti ceoyu arayınca öpüyorum diyerek kapatmıştı… Yoksa bana mı asıldı diyeceğim de telefonu açtığında da aslanım demiştiGerçi eski sevgilim de beni koçum diye severdi… Kafamda deli sorular
Benimki ne kadar yazmışsa sana da o kadar yazmışlar gerçekten umutsuz olan bacım :)
Maalesef ki çoğu insanı evli olması engellemiyor. Anlattıklarına bakarsam benim görüşüm senden hoşlandığı yönünde kesinlikle mesajlarına cevap verme versen bile samimi cümleler şakalar yapma tersini yaptığın an seninde ilgin olduğunu düşünmeye başlayacaktır.Yani ilgisi mi var diyorsun canim
Adam evli ustelik
Tövbesteyşın.Ilgisi mi var diyon sana
Karısından boşanıp umutsuzla evlenecekti.Tövbesteyşın.
Adam 50 yasında, yazıyla elli.
İlgisi olsa ne, olmasa ne ?
Hayır ilgisi olursa ne olacaktı, orayı şaapamadım.
Heee o kadarına kaldıysa tabiki bilemem :)Karısından boşanıp umutsuzla evlenecekti.
E adı üstünde umutsuzHeee o kadarına kaldıysa tabiki bilemem :)
Bim bam bom catlasin kudraKarısından boşanıp umutsuzla evlenecekti.
50 yaşındaki adam çok zenginse boşanır boşanmaz kendini başka alemlere atar kız seni n'apsın :)Bim bam bom catlasin kudra
Benimde artik bir sevgilim var diyorum
Genel mudur cok zengin olabilir ama napim yani
Ay yok zaten benim ne isim olur adamla50 yaşındaki adam çok zenginse boşanır boşanmaz kendini başka alemlere atar kız seni n'apsın :)
Zengin olsa sana bakmaz zaten, gider 20’lik çıtırla takılır. Ne yapsın 30’unda karta kaçmış sevişemeyen kadınıBim bam bom catlasin kudra
Benimde artik bir sevgilim var diyorum
Genel mudur cok zengin olabilir ama napim yani
E herkes hareketlerinden bana ilgisi oldugunu cikardi demek ki beni begeniyorZengin olsa sana bakmaz zaten, gider 20’lik çıtırla takılır. Ne yapsın 30’unda karta kaçmış sevişemeyen kadını
Yok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.E herkes hareketlerinden bana ilgisi oldugunu cikardi demek ki beni begeniyor
Hem zengin hemde benden hoslanmasini hemde sevgilim olmasini cekemiyorsun degil mi
Kiskan catlaaaa
Hayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazlaYok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.
Ya öyle yoklukta ki evli adamların, eli çükünde gezen 40’lıkların ilgisinden medet umuyor. En üzücü kısmı da ciddi ciddi bunları kıskandığımızı düşünmesi.Hayır sevgilisine de aşk duymuyor hala gözü de sağda solda. Aşk ne desen sözlüğe bakacak gariban. Acınacak halde yazık aşk ne bilmiyor kurumuş kalmış. Yaşlı içi geçmiş evli erkek ve kırkında anasıyla yaşayan bir abazaya kalmış gözü hala sağda solda yazık dersin en fazla
Zaten bunu da anlamani beklemiyordumYok ben sevgilisi olduğu halde evli adamların ilgisinden hoşlanan kadınları pek kıskanmam. Hatta böyle gözlerimi kısıp dudağımı büzüp içimden iyyykkk derim.
Sevdiğin için mi kısmetlerin kaçmasın diye gizliyorsun sevgilini? Ne büyük sevgi yarabbimZaten bunu da anlamani beklemiyordum
Ilgisinden hoslanmiyorum aksine oyle birsey varsa netlestirip uzak kalmak niyetim.
Cunku sevgilimi coook seviyorum 7 yildir bu boylee
Netleştirip napcan? Netleştirmeden de uzak dur?Zaten bunu da anlamani beklemiyordum
Ilgisinden hoslanmiyorum aksine oyle birsey varsa netlestirip uzak kalmak niyetim.
Cunku sevgilimi coook seviyorum 7 yildir bu boylee
Sevgimin buyuklugunu kimseye ispatlamak zorunda degilim hele ki sanaaaSevdiğin için mi kısmetlerin kaçmasın diye gizliyorsun sevgilini? Ne büyük sevgi yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?