- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Valla hem seviliyorum hem kıskaniliyorumUmutsuz bebeeem, artık bu gerçekle yüzleşmen lazım. İnan ki kıskanılacak bir tarafın yok.
Bunda en ufak suphem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hem seviliyorum hem kıskaniliyorumUmutsuz bebeeem, artık bu gerçekle yüzleşmen lazım. İnan ki kıskanılacak bir tarafın yok.
Peki ya degilseÇok içten söylüyorum, umarım öyledir. Umarım bizimle dalga geçiyordur![]()
İşte keşke biraz şüphe duysan. Belki o zaman normalleşirsin azıcık.Valla hem seviliyorum hem kıskaniliyorum
Bunda en ufak suphem yok
O ne demek kizEşeğin başı olabilir mi![]()
Uzaktan yorum yapmak sağlıksız ama bu mesajlar geyik değilse bir düşün derim yaşadıklarını, sağlıklı görünmüyor.Yemin ederim hepsi gercek
Yani boyle birsey yaptığını gorsem birinin psikolojisi bozuk aşırı salak falan gozuyle bakardim net
Sonucta zaman kiymetli neden burda vaktimi bosa harciyayim
Derdime care ariyom sadece
Gerçekten böyle bir insanın varlığına inanmak istemiyorum. Mantığım reddediyor.Peki ya degilse
Umarım o kıskanıyorsun fln mesajları geyiktir ya . Lütfen öyle olsun :)Çok içten söylüyorum, umarım öyledir. Umarım bizimle dalga geçiyordur![]()
Yahu hic mi isyerinizden biri size ilgi duymadiUzaktan yorum yapmak sağlıksız ama bu mesajlar geyik değilse bir düşün derim yaşadıklarını, sağlıklı görünmüyor.
Ciddi ciddi buna inanıyorsa durum vahimUmarım o kıskanıyorsun fln mesajları geyiktir ya . Lütfen öyle olsun :)
Ayol ne gerek var yanitsiz birakmaya
Hem dertler derya olmus bende bir sandal
Daha coook dertlesecez
Hani argo bir söz var ya eşeğin .... Onu demek istemişO ne demek kiz
Sabır yokluyorsun be umutsuz, ben seni destekliyorum biliyorsun di miO ne demek kiz
Ahh sagol canim benimmSabır yokluyorsun be umutsuz, ben seni destekliyorum biliyorsun di mi![]()
Simdi jeton düştüHani argo bir söz var ya eşeğin .... Onu demek istemiş
Kendinizi ifade edişiniz, kudraya kıskanıyorsun demeniz vs ilginç geliyor . İşyerinden birinin ilgi duyması hakkında neden konu açılsın ki hemYahu hic mi isyerinizden biri size ilgi duymadi
Bunun nesi anormal
Ayol ne yapsam yaranamiyom sizeBelli ama, sende bi sıkıntı, bi iç huzursuzluğu var. Böyle sıradan alıntılıyorsun filan. Noldu? Üst üste üç gün, rüyanda buzdolabı ve ocaklar tarafından kovalandığını filan mı gördün yoksa?
Argo ile fesatlık ne alaka, ben anladığım için fesat miyim şu anda ?Simdi jeton düştü
Tabi icimde zerre fesatlik barindirmadigimdan ilk basta anlamamam normal
Ayol ne yapsamBelli ama, sende bi sıkıntı, bi iç huzursuzluğu var. Böyle sıradan alıntılıyorsun filan. Noldu? Üst üste üç gün, rüyanda buzdolabı ve ocaklar tarafından kovalandığını filan mı gördün yoksa?
Kudranin beni kiskanmasi gayet normalKendinizi ifade edişiniz, kudraya kıskanıyorsun demeniz vs ilginç geliyor . İşyerinden birinin ilgi duyması hakkında neden konu açılsın ki hem
Sana gore oyleCiddi ciddi buna inanıyorsa durum vahim![]()
Size önerim bir terapistten randevu alınAyol ne yapsam
Kudranin beni kiskanmasi gayet normal