Yorgan sorunu??

e yapsın bırakın kullanmayı verirsiniz olur biter

Neden annenize geri verdiniz ki. Biraz siz kışkırtmışsınız gibi geldi bana. Kendiniz de yapabilirdiniz. Bence bu bir hediye ve hediyeler bu olmamış diye geri verilmez.

Hemen bir ihtiyac sahibine verirsiniz. Benim kvnin yaptirdigi luzumsuz saten ve yun yorganlari ihtiyac sahibi birine vermistim pek makbule gecmisti. Kullanmam etmem ne diye uzerime ortecegim seye kadar kv yapsin ki anlamsiz

6 yorgan çok fazla.
Benimde 3 yorgan 4 uyku seti vardı . Şuan 2 yırgan 2uyku seti var 1 uyku setini daha vericem yeterli düzeye gelicek.
İhtiyacı olanlara verebilirsiniz ben hiç kullanılmamış şeyleri verdim baza nefes aldı

Neden annenize geri verdiniz ki. Biraz siz kışkırtmışsınız gibi geldi bana. Kendiniz de yapabilirdiniz. Bence bu bir hediye ve hediyeler bu olmamış diye geri verilmez.

Vidası çıkmış tokayı vermemiş yorganı vermiş.
Aklı yerinde kim yorganın oamuğu yünüyle uğraşır ki ?
Başkası olsa bozulmuş der atardı çöpe

Evde 1 tane yorgan var ne yapsam diye düşünüyorum 6 yorgan çok fazla. Eğer eviniz doğalgazlıysa çok gereksiz.

Ben yün yorgan kullanıyorum,ayrıca kalın değil,en sağlıklısı bu,eviniz ve oturduğunuz yer soğuksa çok sıcak tutar,temizliğine gelince devamlı kullandığım için yün filan açıp havalanma derdi yok,öyle olsa ben de kullanmazdım,ama yorganiniz fazlaymis sizin,öylesine duracaksa sıkıntı olur arada bir açıp havalandırma ister,bence kalbini kırmayın yapsın,bişey yaptiramadigin kaynanalardan daha iyidir,sonra bir çözüm bulursunuz,evdekileri de elden çıkarırsınız,kullanilmayan eşyalar bir yük,eşyaya hizmet ediyoruz resmen..

selam kızlar size Bi sorum olacak ben iki yıllık evliyim kv evlenirken yorgan yaptırmıştı bana yorgan aşırı kıl döktü kullanamadık geri verdim ona ben yıkıyıp temizleyeyim dedi.. Uğraşma Bi sürü yorgan var evde yok Dedi tamam dedim o yorganı temizledi bunu döşek yapayım mı Dedi olur daha iyi olur döşeğim yok daha kullanışlı olur evde Bi sürü yorgan var yerim yok .. Neyse dün akşam tutturmuş Bi tane de daha yorgan yapıcam anne yapmana gerek yok evde zaten Bi sürü yorgan var ve yerim yok biliyorsun kendin gördün dedim yok yapıcam oğlum onda yatcak .. Yapcam .. O kadar sinir oldum ki anlayışsıxlığına anlatamam nedir ya altı üstü yorgan annemin yaptığını örtüyorum şu an onun Derdi o beni. Yaptığımı örtcek .. Bi yelek giyiyorum benim yaptığımdan giysene diyo.. benim öyle takıntım yok ama inatlaşıyo yapıcam yapıcam demesi sinir oldum sizce ne yapmalıyım kullanmamayı düşünüyorum yapsa da balkonum var Oray'a koycam herşeyde böyle bu kadın ya
BAkin size dunyanizin ne kadar farkli olabilecgini anlataim.
Yurt disinda yasiyorum.
Kirada oturuyorum.
Baska sehirde is buldum. Gidiyorum ama geri donmek istiyoum.
Iki yorganim var. Sentetik. Makinede yikanacak cinsten. Birincisi naylon posette sapsari olmus.
Onu charity shop(yardimseverler magazasi)na biraktim.
Ikincisini esyalarimla birlikte paketleyip depoya verdim.
Bu gece yorgansizim. Ustume giysilerimi ortup yatacagim.
Gittigim yerde ev arayana kadar oteldeyim. Muhtemelen oda bulursam birkac gun uyku tulumu alip onda yatacagim, yerde.
SIZIN SU UGRASTIGINIZ DERT ETTIGINIZ SEYE BAKIN.
NASIL BIR HAYAT BU???Sizin caniniz can benimki patlican mi

Dert etmeyin iste.

Boşver yapsın, dursun kenarda bence.
Çok çok da rahatsız ettiyse bu durum, kul - lan - ma - ya - ca - ğım diye net bi şekilde söyle, iyice anlasın rahatsız olduğunu.

Yak gitsin..niye yaktin derlerse "pire için"dersin..
Cidden duruma da uydu bak bu..net bir şekilde istemiyorum!deyin.

BAkin size dunyanizin ne kadar farkli olabilecgini anlataim.
Yurt disinda yasiyorum.
Kirada oturuyorum.
Baska sehirde is buldum. Gidiyorum ama geri donmek istiyoum.
Iki yorganim var. Sentetik. Makinede yikanacak cinsten. Birincisi naylon posette sapsari olmus.
Onu charity shop(yardimseverler magazasi)na biraktim.
Ikincisini esyalarimla birlikte paketleyip depoya verdim.
Bu gece yorgansizim. Ustume giysilerimi ortup yatacagim.
Gittigim yerde ev arayana kadar oteldeyim. Muhtemelen oda bulursam birkac gun uyku tulumu alip onda yatacagim, yerde.
SIZIN SU UGRASTIGINIZ DERT ETTIGINIZ SEYE BAKIN.
NASIL BIR HAYAT BU???Sizin caniniz can benimki patlican mi

Dert etmeyin iste.
Hayat hiç adil değil ki..

Keske benım kayınvalideciğimde bana bişeyler yapmak için uğraşsa. Daha bir yeleğini görmedik gelin torun:) oda insana dokunuyor .. istiyorki onuda say yaptıklarını kullan biraz dokunmuş bence takılmayın yanında yaptıgı yeleği giyiverin gönlü olsun emek vermiş oda giyilsin istiyr

selam kızlar size Bi sorum olacak ben iki yıllık evliyim kv evlenirken yorgan yaptırmıştı bana yorgan aşırı kıl döktü kullanamadık geri verdim ona ben yıkıyıp temizleyeyim dedi.. Uğraşma Bi sürü yorgan var evde yok Dedi tamam dedim o yorganı temizledi bunu döşek yapayım mı Dedi olur daha iyi olur döşeğim yok daha kullanışlı olur evde Bi sürü yorgan var yerim yok .. Neyse dün akşam tutturmuş Bi tane de daha yorgan yapıcam anne yapmana gerek yok evde zaten Bi sürü yorgan var ve yerim yok biliyorsun kendin gördün dedim yok yapıcam oğlum onda yatcak .. Yapcam .. O kadar sinir oldum ki anlayışsıxlığına anlatamam nedir ya altı üstü yorgan annemin yaptığını örtüyorum şu an onun Derdi o beni. Yaptığımı örtcek .. Bi yelek giyiyorum benim yaptığımdan giysene diyo.. benim öyle takıntım yok ama inatlaşıyo yapıcam yapıcam demesi sinir oldum sizce ne yapmalıyım kullanmamayı düşünüyorum yapsa da balkonum var Oray'a koycam herşeyde böyle bu kadın ya
Çok karışan kv sıkıntı ya anlamıyor mu nedir ? Valla ben de ya almaz ya eşimi araya sokar aldırmaz ya da balkona koyardım dediğin gibi

Aman yapsin bosver .İs ariyor kendine .Yap yap temiz yatalim de .Yada evdekini vereyim yika de:KK70:

6 çocuk düşünüyorsanız kalsın her birine birer tane şaka bi yana da yorganları azaltın anneniz kalsın diyorsa götürün annenizin evine anne şimdilik burda kalsınlar yer olunca alırım deyin ohh... Kv yaptığını da kaldırın bi köşe de dursun.
Yün yorgan emek istiyo gerçekten yıkaması yapması en güzeli hazır yorgan

Back
X