- 3 Ağustos 2012
- 1.050
- 192
- 73
- Konu Sahibi alara_1987
-
Mrb,
Nedenini bilmiyorum ama bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Içimden is yapmak gelmiyorum. Surekli uyumak istiyorum.
Geçen yil supradyn kullandim ama bana kuvvetli geldi.
Ne tavsiye edersiniz ?
eger doktor b12 ilacı vermisse düzenli kullan arkadaşım ileride unutkanlıga yol açıyor annemde de b12 eksikligi vardı düzenli ilacını kullandı bir sorunu kalmadı
Acaba guatr ve tiroidler de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için hangi testleri yaptırmak gerekiyor, klasik bir kan testinde çıkar mı?
Acaba guatr ve tiroidler de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için hangi testleri yaptırmak gerekiyor, klasik bir kan testinde çıkar mı?
Seninle konuşmak iyi geldi arkadaşım
Şu an iyi olmana sevindim .İlaçlar kilo aldırıyor çok çok haklısınama önce sağlık geliyor ,dediğin gibi düzenli içeyim bundan sonra.
Ay sorma unutkanlık çok varerken yaşta bunamış gibiyim .İnsanların söylediklerini anlamakta bile güçlük çekiyorum bazen .
Doktor b12 için hap değil de ,iğne vermişti .Hepsini düzenli kullancağım artıksağolasın .
Maritsa ve yeliz_nur arkadaşım teşekkürler, bende şüpheleniyorum en yakın zamanda gidip, test yaptırıcam. Bu arada bende b12 ilaçları kullanmış biri olarak belirtmek istiyorum bende kilo alma gibi bir durum söz konusu olmadı herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.
Haberlerini bekliyoruz canım .Umarım hiçbirşey çıkmaz .
B12 değil de ,demir ilaçları kilo alımını arttırıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?