YORULDUM ARTIK SES EDEMİYORUM?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Evet kızlar diyeceksiniz ki yeter açma konu artık ama sizleri seviyorum güzel kadınlar akıllı kadınlar. Erkek arkadaşımı zaten herkes biliyor bu kişi sosyal medyanın her türlüsünü kullanıyor. Ben swarmı sevmiyorum onu kapattırdım ona kullanma dedim tamam dedi. Daha sonra baktım instagram dan kız ekliyor dedim böyle olmaz bu ne dedim tamam hayatım sileriz beraber dedi tamam dedim. İlişkimizde rutin gidiyor 2 gün önce teli masada idi bu tuvalete kakltı o sırada mesaj geldi bende baktım bir kız naptın yazmış tam açacam kilit var açamadım geldi sordum bu tuhaf oldu tabi yok işte öyle yazmış dedi aç dedim yok dedi zorla açtırdım baktım bayağı konuşmalar gülüşmeler kırra görmeniz lazım. Ben bu kızı tanıyorum daha önce arkadaşları ile sohbette duydum kıızın kocası ölmüş çocuğu var diye. Ne konuştun dedim.. Ehliyet alacak ben ona yardım edecem dedi felan filan. Tabi ben biraz trip attım ama sonra barıştım tabi. Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor

Kızlar artık böyle şeyi sorun edecek takatim yok gücüm yok evet sinirliyim ama ne yapım yapan yapıyor

Evet aynen öyle yapan yapıyor. Sütü bozuksa değiştiremezsin. Bunun çözümü de eğer kendine birazcık değer veriyosan amaan boşverdim naparsa yapsın değil. Bil bakalım ne?? Bulabilirsin güveniyorum sana ama pek bulasın yok gibi.

bulasım var yolu da belli ama ilk defa yakaladım daha

Yapan yapıyor yapan yapabilir o onun karaktersizliği zaten de, siz niye katlanmaya devam ediyosunuz.Yapacağınız şey çok açık ben net bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…