ya göremiyo musun resmen yedek sewgili yapmış seni we başkasını sewiyorum diyo senle wakit geciriyo anlayamadım ben bu nasıl iş..? tamam sewiyosun ama senle resmen oynuyor bazen gurur aşktan önce gelir böyle dewam et sen sonunda yine sen üzülürsn
evet cnm ksnlkle öylemalesef ama malesef seni hep cepte gormus canim.. o yuzden de ne ayrilirken ne de barisirken yuzu kizarmio beyfendinin..
sana kucuk bi tavsiyem kapat msn hesabini degistir numarani.. ulasamasin sana hicbisekilde.. yeniden yeni bastan hayatini kur..
boyle birisi icin omrunu kendine zehir etme.. inan bana kesinlikle ama kesinlikle degmez..
her defasnda kendime okdr kızıyorumki ona tkrar şans verdiğm içincanim anliyorum seni seviyorsun , ama seninle böyle oynamasina da izin verme , baksana durum ortada zaten , yerinde olsam alakayi tamamen keserdim onunla , gerekirse msnini , hattini degistir , sana ulasmasina izin verme , ha ulasabilirse yinede hic muhattap bile olma , bi kac ay acisini yasar unutursun , böyle daha nereye kadar devam edecek ki ?
bende 19 yasindayim , zamaninda buna benzer bi olay yasamistim , ilk askimdi benimde cok sevmistim , bi ayrilip bi barisiyorduk , dalga gecer gibi cocuk oyuncagina dönmüstü alakayi tamamen kestim bi kac ay acisini cektim ama gecti gitti simdi mutluyum :)
bence artık dönme.... sakın yapma. her defasında başkasını sana tercih ediyor. her defasında yıkılmaktansa, bir defa yaşa bunu. çok acı çekersin ama bi şekilde atlatırsın, başka biri olur belki.. daha mutlu olursun... şimdi ondan başkasını sevemezsin gibi geliyor biliyorum ama inan öyle değil..
evet aynen öyle geliyor, başkasıyla ben mutlu olamazmışım gibi ondan başka kimseyi sevemezmişim gibi geliyo..(
bende ayni duygulari yasadim , kendime engel olamiyormusum gibiydi , ama aslinda hic de öyle degilbiz neyi istersek ona inaniyoruz , icinden belkide her ne olursa olsun tekrar bir araya gelmek geciyor , kendine engel olamiyorsun diye düsünüyorsun , aslinda icten ice alakayi kesmek istemiyorsundr belkide , yani bende öyleydi , yapamiyorum diyerek yapmiyodum
ama birde sunu düsün , o senin gururunu ayaklar altina aldigina göre , yapman gerekiyor hattini msnini degistir sana ulasamasin , bi kac ay sonra daha iyi olursun , yeni birileriyle tanisirsin
aynen bende öyle yapamıycağımdan değil yapmak istemediğimden
50 mesajım olmadığ için cvp atamıyorum cnm
haklısınız kızlar
belkide sorun herkesi kendimden çok sevmemdir.herkesi kendimden üstte tutmam
buda aptallık işte . onlar üzülmesin de aman ben üzülürüm olayı senağlama
Ben de böyleydim bir zamanlar, kendimden başka herkese gereğinden fazla değer verir ve sonunda da kaybederdim..haklısınız kızlar
belkide sorun herkesi kendimden çok sevmemdir.herkesi kendimden üstte tutmam
buda aptallık işte . onlar üzülmesin de aman ben üzülürüm olayı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?