Yoruldum artık :((

c0c0

keNdi kabuĞuna çekiLmiş.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
125
1
96
İzmir
merhaba arkdşlr..
bunu aslında yazmak istemiyordum biliyorum hepinizin benden katve kat daha fazla dertleri var ve kendi derdimi sizinkilerle kıyslamıyorum bilee.. bu seninki dert mi öyle biri için değmez falan diceksiniz ama içime atarsam daha kötüü olucam paylaşmak zorundayımm birilerine anlatmazsam çok fecii patlıcammm (

Son düzenleme:
ya göremiyo musun resmen yedek sewgili yapmış seni we başkasını sewiyorum diyo senle wakit geciriyo anlayamadım ben bu nasıl iş..? tamam sewiyosun ama senle resmen oynuyor bazen gurur aşktan önce gelir böyle dewam et sen sonunda yine sen üzülürsn

malesef ama malesef seni hep cepte gormus canim.. o yuzden de ne ayrilirken ne de barisirken yuzu kizarmio beyfendinin..
sana kucuk bi tavsiyem kapat msn hesabini degistir numarani.. ulasamasin sana hicbisekilde.. yeniden yeni bastan hayatini kur..
boyle birisi icin omrunu kendine zehir etme.. inan bana kesinlikle ama kesinlikle degmez..

ya dengesiz adam senin saflığından iyi niyetinden faydalanıyo
ne yardan ne serden vazgeçmiyo..
üzüldüğüne değmez bu insan için.
sakın alet olma bi daha o adamın dengesiz travmalarına

ewt resmen öyle yaptı beni :1no2:
ama anlayamıyorum bana her zaman çok değrli oldğmu çok farklı oldğmu
falan söylüyo abisiyle annesine beni anlatıyormuş abisiyle tanıştım hatta annesi tanışmak istedi benimle ama ben istemedim cesaret edememştm ozmn.

evet cnm ksnlkle öyle
kaç defa yaptım o dediklerini ama aklım onda kalıyo
1 ay sonra yine eski msn imi falan kullanıorum ben :gitme:

canim anliyorum seni seviyorsun , ama seninle böyle oynamasina da izin verme , baksana durum ortada zaten , yerinde olsam alakayi tamamen keserdim onunla , gerekirse msnini , hattini degistir , sana ulasmasina izin verme , ha ulasabilirse yinede hic muhattap bile olma , bi kac ay acisini yasar unutursun , böyle daha nereye kadar devam edecek ki ?
bende 19 yasindayim , zamaninda buna benzer bi olay yasamistim , ilk askimdi benimde cok sevmistim , bi ayrilip bi barisiyorduk , dalga gecer gibi cocuk oyuncagina dönmüstü alakayi tamamen kestim bi kac ay acisini cektim ama gecti gitti simdi mutluyum :)

bence artık dönme.... sakın yapma. her defasında başkasını sana tercih ediyor. her defasında yıkılmaktansa, bir defa yaşa bunu. çok acı çekersin ama bi şekilde atlatırsın, başka biri olur belki.. daha mutlu olursun... şimdi ondan başkasını sevemezsin gibi geliyor biliyorum ama inan öyle değil..

her defasnda kendime okdr kızıyorumki ona tkrar şans verdiğm için
ama engelde olamıyorum en çokta buna sinirleniyorum.. (

evet aynen öyle geliyor, başkasıyla ben mutlu olamazmışım gibi ondan başka kimseyi sevemezmişim gibi geliyo.. (

evet aynen öyle geliyor, başkasıyla ben mutlu olamazmışım gibi ondan başka kimseyi sevemezmişim gibi geliyo.. (

bana da öyle gelmişti, ama gerçekten öyle değil. tecrübeyle sabittir cnm :)

zaten bana öyle acı çektirdiki, benden sonra yüzü gülmedi onun da.
ne kadar ters iş varsa hepsi başına geldi. okulu bıraktı fln.
ama anlayamıyor işte bağdaştıramıyor
Allah ım sen çok büyüksün ... :Saruboceq:

bende ayni duygulari yasadim , kendime engel olamiyormusum gibiydi , ama aslinda hic de öyle degil biz neyi istersek ona inaniyoruz , icinden belkide her ne olursa olsun tekrar bir araya gelmek geciyor , kendine engel olamiyorsun diye düsünüyorsun , aslinda icten ice alakayi kesmek istemiyorsundr belkide , yani bende öyleydi , yapamiyorum diyerek yapmiyodum

ama birde sunu düsün , o senin gururunu ayaklar altina aldigina göre , yapman gerekiyor hattini msnini degistir sana ulasamasin , bi kac ay sonra daha iyi olursun , yeni birileriyle tanisirsin

aynen bende öyle yapamıycağımdan değil yapmak istemediğimden
50 mesajım olmadığ için cvp atamıyorum cnm

biraz kendine değer ver

hak etmeyen insanlara fazla değer verirsen olan sana olur

o geri döner sen affedersin ama bu kısır döngü devam eder.

başkalarından önce sen kendini sev

Hani ne yazsam herşey ortada...
Şimdi seni bu adamı artık sevmemeye mi ikna edelim?

Facemiş orada sevgilisi var demişmiş buralara gelene kadar zaten eskiyi unutamıyor.
O her kimse bugün yine çıkıp gelse hayatında kim varsa bırakıp ona geri dönecek.

Ne gerek var ki...Zaten tarihlerle aklında satyılı görüşmüşsünüz.
Çabuk unutursun.
Unutmalısın.

aynen bende öyle yapamıycağımdan değil yapmak istemediğimden
50 mesajım olmadığ için cvp atamıyorum cnm

önemli degil canim , bak kendin de söylüyorsun yapamayacagindan degil de yapmak istemediginden

ama insan kendini dalga konusu etmek istermi ?
iliskisini cocuk oyununa cevirmk istermi ?
yedek sevgili kalip gururunu ezdirmek istermi ?

bence hic bi kiz bunu istemez , biraz kendine önem ver , sen ona o kadar deger verdin de karsiliginda bunu mu hakettin , tabiki hayir , ee ne diye bekliyosun tamamen cikar onu hayatindan ve kurtul
suanda sevdigin icin böyle düsünüyorsun , ama karsina öyle insanlar cikarki , sonra benim gibi keske daha ilk ayrilikta alakayi kesseydim dersin :)

haklısınız kızlar
belkide sorun herkesi kendimden çok sevmemdir.herkesi kendimden üstte tutmam
buda aptallık işte . onlar üzülmesin de aman ben üzülürüm olayı senağlama

haklısınız kızlar

sen kendine değer vermezsen başkası sana asla değer vermez

önce sen sonra başkaları. ailen için de geçerli bu öncelik durumu

elin oğlu için bu sırası bozarsan seni maskara eder,dalga da geçer, parmağında da oynatırkötükedihüso

haklısınız kızlar
Ben de böyleydim bir zamanlar, kendimden başka herkese gereğinden fazla değer verir ve sonunda da kaybederdim..
İnan bana ne kadar değer verirsen o kadar değersizleşiyorsun..
Bu çocuk senin sevgini haketmiyor bunu görmen lazım, görmelisin..
Seni daha fazla üzmesine izin verme, biraz olsun kendini düşün artık, kendine değer vermeyi öğren..
Arkana bakmadan git, daha fazla prim verme o şahısa!!
Sevgini kullanmasına izin verme..

kesnlkle haklısınız kızlar...
en kısa sürede hayatımı düzene sokup toparlanıcam
dünyada tek o yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…