Yoruldum artık :((

canm bence sen de başka birisini bul onun için beklemediğini anlasın.

Biliyorum cok zor ama bu adami hayatindan cikarmalisin.
Senden vazgecememe sebebi, sürekli sana dönme sebebi bence seni duygusal anlamda sevdiginden degil.
Seviyordur ama ask yoktur, öylesine, belki yalnizligini sende gideriyor, sen onun icin siginacak bi liman gibisin belki.. ve birgün yeniden asIk oldugunda korkarim o limani terkedecek.. hic vefali biri gibi gelmedi bana.
Birak, sil gitsin. Kolay degil, ama sana yaptiklarida hazmedilir gibi degil. Sende insansin sonucta, seninde duygularin var, sanada yazik günah o kadar ugrastirip göz yasi döktürüyor sana, sucun ne?
Aslinda insan naparsa kendine yapar, sen onu sürekli kabul etmekle, onun sana yaptiklarindan daha kötü olanini kendine yapiyorsun.

resmen seni kulanmaya çalaışmış ve sanırım başarmış:/ yedek olarak görmüş ve karaktersiz ki senin duygularınla oynamaya çalışmış sakın sakın bir daha asla geri dönme belki sana ters gelebilir ama böyle bişi benimde başıma geldi çocuk beni kullanmaya çalışmıştı ama ben önceden uyanıklık yapıp onu dumur ettim öylece kaldı çokda hoşuma gitmişti tabi o zamanlar küçüktük şimdi bilmiyorum yaparmıyım böyle bişi:) insanları çok iyi tanımak gerekiyo binbir karaktere bürünebiliyolar erkekler tiksinçler birazı hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…