ya canım kusura bakma ama seni yedeğe almış resmen.. bence ne yap et çıkar bu karaktersiz insanı hayatından.. aşkta gurur olmaz derler ama şu anda gururlu olmalısın ve onu hayatından çıkarmalısın...
kesnlkle haklısınız kızlar...
en kısa sürede hayatımı düzene sokup toparlanıcam
dünyada tek o yok ya
dogru söylüyosun canım ama ask işte bu adamı kör ediyorsöyleyeceğim tek şey kendi düşen ağlamazmış.gerçekleri bildiğin halde görmemezlikten geliyosun
Tabii ya işte bu!
Arada aklın karışırda vazgeçersen hemen gir buraya yine toparlarsın durumukafamçokkarıştı
Böylesi için değmez,
ama sen nelere değersin kim bilir?
merhaba arkdşlr..
bunu aslında yazmak istemiyordum biliyorum hepinizin benden katve kat daha fazla dertleri var ve kendi derdimi sizinkilerle kıyslamıyorum bilee.. bu seninki dert mi öyle biri için değmez falan diceksiniz ama içime atarsam daha kötüü olucam paylaşmak zorundayımm birilerine anlatmazsam çok fecii patlıcammm(
ben 1,5yıl önce bir çocukla tanşmıştım.. o zamanlar 17 yaşındaydım ve hiç sevgilim olmamışt açıkçası arkadaşlarımın fln hep vardı ama ben istemiyordum çevremdeki kimseye o gözle bakamıyordum..
fakat tanıştğm çocuk beni öyle çok etkilediki tam anlamıyla ona ilk görüşte vuruldum..
sonra bultşk konuştk falan sevgili olduk.. herşey çok güzeldi.. onu çok seviyodum..
insanın ilkleri vardır hayatta ben tüm ilklerimi onunla yaşadım ve o artık bnm için çok değerli olmutşu..sonraadn yaz sonuna doğru aramız soğudu, uzaklştı bulşmuyorduk hiç falan..
bende merak ettim herşey güzel giderken bi anda ne oldu diye.. bir msn adresi açtm ve bir erkek gibi onunla konuştm.. ve birisini çok sevdiğini ayrıldğnı ama ona halaa aşık oldğnu söyledi..ben bunları okuynca yıkıldım resmen.. 1 kaç gün sonra da bi bahane uydurup ayrıldım ki o zaten dünden razıydı..o sırada ramazan ayı geldi.. ama ben bu yapılanları kendime yediremiyordum inanasım gelmiyodu her gece ama herr gece sahurda sabahlara kadar dua ettim.. ve ramazan ayının son haftasıydı. bana msnde yazdı.
seninle kısa ama güzel şeylr yaşadık ben buluşup konuşmk istyorum diye.. bnde tersleyemedim onu :S sonra arife akşamı beni dışarı çağırdı. çıktık. benden defalarca özür dilerdi yalvardı resmen dizlerime kapandı ama benim aklımdakiler gitmiyordu ve ben bunu ona nasıl anlatacaktım nerden biliyosun dediğinde ne diyecektm..ona hayır dedim..
çünkü bildiklerimi anlatamıyodum..aradan 3 ay falan geçtii.. bu arada o hala aşığm dediği
kızla barışıp tekrar ayrılmışlarr.. bu bi gün gene msnde konşmya başladı bnle ve bi gün arkdşlr fln hep berbaer buluşalım dedi.. ben bi arkdşımı aldım o bir arkadaşını getrdi ve bulştuk.. herşy güzeldi onu çok özlemiştrm.. cafede otururken bu başladı anltmaya..
ben 1 yıl bi kızla çktım onu çok sevdim işte şöyle oldu böyle oldu fln bayaa anlattı..
benim anlatamadıgmı o anlatmıştı işte sonunda.. sonra bana dediki gel senle konuşalım arkadaşları orada otururken biz çıktık konuşuyorz bana dediki az önce anlattıklarım artık geride kaldı..itiraf ediyim ilk çktığımz zamanlarda senden sadece hoşlanıyodm ama şimdi anla artık dedi..senin beni gerçekten sevdiğinden eminm lütfn bi şans daha ver fln dedi
bnde dedimki eğer o anlattıkların geride kalmış olsaydı bugün burda anlatma gereği duymazdın. dedim ve gene hayır dedim..
sonra bu sene 14 şubatta beni aradı ve işte biraz şakalaştı falan 70 milyon ülkede
bi sevgili bulamadık fln öyle konuştk kapattık.. gece de msj atmış 1de bende uyumamıştm o gece sabah 5e kadar mesajlaştık.. arkadaşı trafik kazası geçirmş
amelyt olması gerekiyormuş falan onları anlattı çok kötüyüm bu günlerde dedi..
bizde okuldaki arkdşlr aramzda para toplayıp ona verdik çocuğn durumu kötüymş
çünkü o bahaneyle görüşmş olduk.. sonra 3 gün sonra akşam aradı hadi dşarı gel die
bnde çıktm bunn yanında 3 arkadaşı vardı ben tek :bbo: öyle oturduk konuştk falan
arkadaşları da çok komiktiler baya güldük .. bu arada benim elimi tutuyordu senağlama o gece onu ne kadar sevdiğmi anladım giderken yolda çiçekler vardı ordan bi çiçek koparıp bana verdi 3 aydır hala saklıyorum senağlama
gel gelelim son kısıma bitiyor..4 nisanda konser vardı.. oraya gttik beraber
ordada herşey çok güzeldi resmen sevgili gibiydik arkdşlarım hep sordular çıkıyosunz da haberimiz mi yok falan diye..çok mutlydm o gece.. sonra çıkışta beni annemler aldı ben bunu bırakıp gitmek zorunda kaldım..ve küstük.msjlar falan atıyorum boş mesaj atıyor.
sonra bi akşam yine mesaj attım 23 nisandı.. gece cevap atmış "ben yıllardır başkasnı seviyorum biliyosun bu gece yine onun içn içtm seni üzmek isitemiyorum çnkü nasıl duygularla dolu oldğnu tahmin ediyorum ve gözlerine baktğnda bunu anlıyorum" die uzuun bir mesaj atmış..bnde ona uzun bir cvp attım ve kararlıydm artk hiç bi şekilde ona geri dönemzdm.. kafamdn sildm onu.. 1,5 ay geçti.. 19 mayısta benle yeniden konşmya başladı ve ben ilk başta biraz soğuk konştm ama sonradan herşey eskisi gibi oldu.. 24 hzrnda buluştk.. gezdik konştk falan.. bana hadi gel evlenelim snnle dedi senağlama
herşey güzeldi.. sonra msnde falan hep konşuyoduk taa ki dün geceye kaddar!
facete ne göriyim bi kızla iilişkisi var yapmış.. senağlama onu gördüğm anki duyglrmı size anlatamam.. o kız sevdiği kz değil başka birisi.. ve bn biliyormki 1 aya kalmadan ayrılck ve bana geri dönmk istcek bıktım artık ama ona hayırda diyemiyorum çook seviyorum ne yapıcam bilmiyorum(
okuduğnz için tşkler.. senağlamasenağlamasenağlama
canım ya üzüldüm kullanmş seni kzla iyi olduğu zamanlarda sana yol vermiş kötü olduğu zamalarda seni aramış
her arayışında kapat telefonu msn de konuşursa kounşma uzaklaş daha da üzüleceksin
kendi değerini düşürmüş olacaksın ve o sevdiğin özür diliyorum senden şerefsizin bir yerleri kalkacak
3 gün ağla 3 hafta ağla 3 ay sonunda bitecektir
sebesiz ayrılsanız derimki aklında kalmasın mücadele et ama sana söylemiş
kullandırma kendini bir abla olarak söylüyorum unutmak kolay olmaz ağlarsın deli gibi aramak istersin her arayışında açmak istersin ama bunlar geçici
şimdi tel numarasını pcdeki msnlerini ona ait herşeyi gözünün önünden kaldırmakla başla
daha iyileerine layıksın sen değerini düşürme emi ablacım :teselli:
haklısın canım.Okuyormusun sen üniversiteye gitmediysen sınava hazırlan. Üni de okuyorsan derslerine asıl. Meslek sahibi olmaya çalış ilerisi için hedefler belirle baksana hayatını gelmesi gitmesi kaplamış hep. peki 10 sene sonra ne olacak. Hepsi bitmiş olacak sende kayıplarınla kalacaksın. Sen daha yolun çok başındasın ama gerçekten kritik bir yaştasın yani bundan sonraki yıllarını şimdi bu yaşlarda oluşturacaksın değer mi baksana ne olduğu belli değil. Ne köy olur ne kasaba sen kendi geleceğine odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?