arkadaslarıma ılk zamanlar ızın verırdı ılk oldugu ıcın galıba ama sonradan sıkıntı oldu ozellıkle pazar gunlerı neymıs pazar gunlerı sanayıcıler serserıler olurmus laf atarlarmıs kı hayatımda dek gelmedım boyle bıseye mıllette sokakta benı beklıyor sankı.. aynen dedıgın gıbı zaten ben sadece robotum o ne derse o sus derse susacam konus derse konusacam .. buraya bunları ıyı kı yazdım maymun gozunu az da olsa actı... cok tsk ederımmmmmmm
Ayrılınca ne eksilecek hayatınızdan?
Mutlu değilsiniz ki huzurunuz bozulsun, keyfiniz kalmasın.
Bu ilişkinin evliliğe gittiğini düşünsenize, kabus!
Hayatınıza müdahale ettiğinde dinlemeyin onu.
Karışsın, konuşsun, sussun, karşısında dinleyecek biri olmadığını görsün, ne hali varsa onu da görsün.
Kaale alıp kendisini nimetten saymasını sağlamışsınız.
O kim ki sizin kiminle görüşeceğinize karar veriyor?
Kiz misin degil misin
Beni benimsedin hadi yakınlasalim falan
Pardon da nerden buldun bu abazayi?
Hatta hanzoyu?
Cikart gitsin hayatindan.
1,5 yilina yazik etmissin, bir omre yazik etme.
Kendini de boyle abazalara layik gorme.
sen devam et ilişkine aman bitirme evlenince bi de şiddet başlar zaten bi o eksikmiş.
ama maaşallah sevgilin çok utangaçmış gerçekten seninle yakınlaşmayı biliyor ama ailenle utandığı için tanşmıyor ay ne masum bi çocuk
arkadaşm şaka mısın sen aklını niye kullanmıyosun Allah onu doğruyu yanlışı ayırt edelim diye vermiş bize.
demı cok dogru:)) yakınlasmaya gelınce utanma yok aıleye gelınce utanma var.. hıc gulesım yoktu valla allah razı olsun canım senden:)) hayır kucukte degılım allaha sukur eksıgımde yok benım kı salaklık.. ama bu boyle devam etmez
demı cok dogru:)) yakınlasmaya gelınce utanma yok aıleye gelınce utanma var.. hıc gulesım yoktu valla allah razı olsun canım senden:)) hayır kucukte degılım allaha sukur eksıgımde yok benım kı salaklık.. ama bu boyle devam etmez
kaç kurtar kendini canım, bir dakikanı bile harcama bu adama. bu adamda saygı denen bişey yok herşeyden önce. saygı yoksa hiçbişey olmuyo. saygısız ve kalitesiz bir insan bu. tez zamanda toparlarsın kendini. ve emin ol derin bir ohhhh çekeceksin kurtulduğunda.
bişey diyeyim mi ben sizin sonunuzu göremedim çevremden ve kendimden tecrübelerle şunu söylüyorum nasıl başlarsa öyle gidiyor ite kaka yıllırca devam etseniz hatta evlenseniz bile bir yerde mutlaka kopar sürekli tartışıp yıılar geçecek yıpranacaksın ve bakacaksın kiş ortada bişey yok ne için çektim bunca eziyeti diyeceksin karaklarını tekrar gözden geçir onu al karşına ciddi ciddi de ki ben bu halinden memnun değilim değişirm diyorsan sana bir şans vereceğim ha yok ben buyum dersen benden bu kadar dersin.seviyorsundur onsuz yaşayamam diyorsundur ama daha önce aşk acısı çektiysen bilirsin ki geçiyor.önce kendi mutluluğun ileride evlenip çoluk çocuk sahibi olduğunda önce kendini düşünmen zor oluyor çünkü ne olur kendini yıpratma ve bu kadar ezdirme
benım soylemem gereken cumlelerı o soyluyor huzur bulmak ıstıyormus artık.. herseyın altından bısey arıyor e boyle olunca evlenınce artık ne olur.. ılk saygı cok onemlı ama bızde bu yok allahın ıznı ıle sızden aldıgım yorumlarla bıtırcem bu ılıskıyı..
sen ayrılmak istediğini söylediğin zaman tepki verecektir belki ayrılmamak için ailenle tanışmayı bile kabul eder. gerçi pek sanmam ama öyle bişe olursa sakın kanma inanma olurmu ondan daha fayda yok sana. demek huzur bulmak istiyormuş gitsin bulsun nerede bulacaksa. senin kafan rahat etsin gerisi boooooooş e sen baya hoş:) daha ne insanlar tanırsın şekerim.. üzülme ve acıma ona yollar burdan o yana istediği yere gitsin at tekmeyi boşver
o kadar derdi olan insanların paylaşımlarını okudum kimine cevap verdim kimine vermedim "hemen ayrıl o adamdan" diyenleri kendimce eleştirdim çoğu zaman bi ilişki kolay kurulmuyor emeklerin yaşadıkların paylaştıkların.. bi anda silemezsin,silemiyorsun ama senin konunda şuna emin oldum ki ona gereğinden fazla tolerans göstermişsin bence ayrılmalı ve bu istediğini biran önce söylemelisin kendini bu kadar ezdirme, bu kadar hakarete katlanma lütfenn..en azından bu korkuyu ona yaşatmalısın 5.5 yıllık bi ilişkim var nişanlıyım az bi zaman sonra evlencem Allah'ın izniyle iyi günüm de,çok kötü günlerim de oldu ama senin gibi ezdirmedim kendimi inan kimsenin ilişkisi güllük gülüstanlık değil onun için cesaretli ol ve bu ilişkide onunla bu şekilde devam etmeyeceğini söyle bu bile onun değişmesini sağlayacaktır göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?