Yoruldum artık...

su ana kadar degısır dıye bekledım ama hatalı oldugumu gordum..

yok yok canım bazen mudehale sart.. bırının senı durtmesı lazım baska turlu kendıme gelemıcektım..

yok yok canım bazen mudehale sart.. bırının senı durtmesı lazım baska turlu kendıme gelemıcektım..

olayın içinde olunca maalesf öyle oluyor..
saplanıp kalıyosun yanlış olduğunu bile bile..
Gerçekten Allah hayırlısını versin ve hayırlı kişiler versin..
Taviz verme klasik hani derler ya iyisiyle kötüsüyle tüm huyunu muyunu yaz düşün elde kalanı sen daha iyi bilirsin ve madem müdahale gerek diyosun seni vazgeçirse bile dönüp bakma arkana (vur dedin öldürdük resmen ) böyle bi insanla yuva mı kurulur hayat mı geçer çocuklarına baba mı olur ailene damat mı

duzgun bırı olsaydı su an mutlulugumu paylasırdım.. yarın bı gun evlensem aılemde benımle perısan olcak.. vur dedık oldurduk ohhh ıyıde ettık:)

çok zor bı durum allah yardmcn olsun cnm sevgilinin düşünce yapıısı dvrnslrı cok ıtıcı saygszcaa kendsne cekı duzen vermesı grekyo ezdrme kendnıı haklı oldgnda susma hayat byle susark dvm etmezz

çok zor bı durum allah yardmcn olsun cnm sevgilinin düşünce yapıısı dvrnslrı cok ıtıcı saygszcaa kendsne cekı duzen vermesı grekyo ezdrme kendnıı haklı oldgnda susma hayat byle susark dvm etmezz

bir sure sonra zaten canım aman nasılsa haksız olan ben olcam deyıp susuyorsun.. ama bu durum sımdı boyle yarın nasıl olcak.. o kendıne duzen falan vermez beyfendı dort dortluk cunku kendıne gore.. kafamda bıttı zaten az cesaretle tamamen bıtecek allahın ıznı ıle..

bu insandan ayrıl lütfen.kendine bunu yapma.evlenecek olursan hayatın mahvolur bu adamla.herşey gayet açık.

böyle adamlar niye yakınlaşıyorsanız bence siz bitti deyip rest çekin bu ne be kızsınız evlenseniz bütün sorumluluk sizde rest çekin

bu iş olmaz o adamdan da ne köy olur ne de kasaba. hala ilişkini nasıl sürdürüğyosun.sürekli bitti diyecek aramicak sormicak bana herşeyi yasaklicak kendi gezecek tozacak farkında değil misin bunların! Adamın sana saygısı yok sallamıyor bile seni. Ayrıl ya yazık günah değil mi hayatına ilerde ne aptalmışım boşa geçmiş onla zamanım dersin.Kendine bir güzellik yap sen bana her kavgada diyordun bitsin diye asıl ben seni istemiyorum bitti de bitir bu işi!

boyle adamlari bir yere toplayip doveceksin. surekli kadinlara ayni yerden, gecmisten saldiriyorlar. kendinizi ezdirmeyin, zetan sacma sapan biri. emin olunki su hayatta sahane adamlar var, kessinlikle daha azina razi olmayin.

guzin abla gibi oldum yahu!! yol yakinken gonderin gitsin.

zaten canım boyle guzın ablaya ıhtıyacım oldugu ıcın yazdım:) cok tsk ederım.. bu sekılde kendılerını haklı cıkarmaya temız göstermeye calısıyorlar ıste...

bu pisliği bırakmanız için daha ne gerekiyor acaba..

bu pisliği bırakmanız için daha ne gerekiyor acaba..

aslında benı ona baglayan bısey yok allaha sukurler olsun kı evlı degılım:) hep degısır ıste kızgınlıkla agzından bunlar cıkıyor o da sevıyor nasılsa dıye kendımı kandırdım.. 1.5 sene oldu tık yok adamda eee burayada yazınca emın oldumm kıı degısen yok .. aklımda bıttı işte gerısı de gelır:)

Yorumlara şöyle bir göz gezdirdimde sen zaten kararını vermişsin cnm sadece desteğe ihtiyacın var al sana tam destek:))) sakın karşısına geçtiğinde iki güzel sözüne,bakışına gülüşüne aldanma bunca zamandır yaptıkları gelsin aklına ve ileride daha da kötü şeyler yaşayacağın aklında bulunsun...aman diyim bir an önce aklına da koydun o yoluna sen daha güzel yollara inşallah:))şimdiden Allah yardımcın olsun...

kararımı verdım de ıste canım daha uygulamadım.. dedıgın gıbı gulusune bakısına hemen kanıyorum.. ama burdan aldıgım yorumlar cok dogru ılerde bosanmak ıstemıyorum.. tsk ederım canımm rabbım yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…