Eğer kendinize saygınız varsa ayrılın.
Size bakireliğinizin hesabını soran,küfürler savuran,hatta kaç erkekle çıktın,senin geçmişin karanlık diyen adama ne sevgin olmalı,nede saygın.
Merak ettiğim için soruyorum,hala neyi bekliyorsun ayrılmak için?
Hayatını biraz daha zindan edip,bütün dünyayla iletişimini kesmesinimi?
Evet bana kalırsa alışkanlık..
Küfürler..
Seni kısıtlamalar..
Güvensizlik..
Kendine yapma bu kadar haksızlık bence..
Yaşın daha genç hayırlısını iste ve bismillah de vee sana daha fazla zarar vermeden..
Bi ilişkiyi bitirmek zordur 1,5 yıl da az değil ama elle tutulacak bi tarfı olmayan biri için de değer verip hayatında tutmakta..
Ne biliyim çok müdehalede etmek istemem sana ama iyi düşün derim dua et yolunu bulursun
yok yok canım bazen mudehale sart.. bırının senı durtmesı lazım baska turlu kendıme gelemıcektım..
olayın içinde olunca maalesf öyle oluyor..
saplanıp kalıyosun yanlış olduğunu bile bile..
Gerçekten Allah hayırlısını versin ve hayırlı kişiler versin..
Taviz verme klasik hani derler ya iyisiyle kötüsüyle tüm huyunu muyunu yaz düşün elde kalanı sen daha iyi bilirsin ve madem müdahale gerek diyosun seni vazgeçirse bile dönüp bakma arkana (vur dedin öldürdük resmen) böyle bi insanla yuva mı kurulur hayat mı geçer çocuklarına baba mı olur ailene damat mı
çok zor bı durum allah yardmcn olsun cnmsevgilinin düşünce yapıısı dvrnslrı cok ıtıcı saygszcaa kendsne cekı duzen vermesı grekyo ezdrme kendnıı haklı oldgnda susma hayat byle susark dvm etmezz
Mrb. ben bu sıteye yenı uye oldum tesadufen kendımce cozumler ararken bu sıteyı buldum ve cok begendım.. bazen oyle bır an gelıyor kı ınsan senı hıc tanımayan bırılerıne anlatmak ıstıyor derdını.. ben 26 yasındayım ve 1.5 yıldır devam eden bır ılıskım var ılk cok ıyıydı hersey ama sonra aglayan taraf suclu olan taraf ben oldum.. ona göre hep kendı haklı hep kendı fıkırlerı degerlı. cok guvensız bır ınsan bana da guvenmıyor halıyle. kız mısın degıl mısın dıye bıle sordu kac kere hemde. hadı buna cvp verdım daha once allaha sukur kımse ıle ılıskım olmadı dedım. daha sonra yakınlasalım işte sen benı benımsemedın falan dedı az da olsa yakınlastık . en ufak bıseye bıttı defol dıyen bı ınsan ve yıne bıtırdı bende nıye yakınlastın dedım basına sılah mı dayadım dedı sustum.. aılesı ıle tanıstım cok sevdım ama kendını aılem ıle tanısmıyor neymıs utanırmış.. kısaca aramızda saygı kalmadı en ufak bıseye bıttı dıyor ama bıtmıyorda . darda kaldıgımda yanımda ama cok sinirli haksız olan hep benım kufurler aldı basını gıdıyor. hıc bır arkadasımla (kızlarla) görüşmeme ızın vermıyor ama kendı görüşür kac kere hattımı degıstırdım buna ragmen hala guvenmıyor cok bıtırmek ıstedım ama bıtıremıyorum bugun bunları yapan yarın evlenınce neler yapar kımbılır.. hep degısır benı anlar dıye bekledım ama kendımı kandırıyorum... son olarak bısey anlatamıyorum ona zaten nasılsa benı anlamaz yada yanlıs anlar bununda altında bısey arar dıye sadece onu dınlıyorum... onunla ılgılı sıkıntılarımı bıle dıle getıremıyorum dök dök içini dıyor ve yerı gelınce yuzume vuruyor.. kavga edınce agzına ne gelırse söyluyor ıkı karanlık gecmısten bır aydınlık olmazmıs benım gecmısım kotuymus neymıs sevgılılerım olmus ondan önce .. ee senın yokmuydu ama yok o erkekmıs ....
boyle adamlari bir yere toplayip doveceksin. surekli kadinlara ayni yerden, gecmisten saldiriyorlar. kendinizi ezdirmeyin, zetan sacma sapan biri. emin olunki su hayatta sahane adamlar var, kessinlikle daha azina razi olmayin.
guzin abla gibi oldum yahu!! yol yakinken gonderin gitsin.
Kaç arkadaşım. Kurtul böylesinden.
bu pisliği bırakmanız için daha ne gerekiyor acaba..Mrb. ben bu sıteye yenı uye oldum tesadufen kendımce cozumler ararken bu sıteyı buldum ve cok begendım.. bazen oyle bır an gelıyor kı ınsan senı hıc tanımayan bırılerıne anlatmak ıstıyor derdını.. ben 26 yasındayım ve 1.5 yıldır devam eden bır ılıskım var ılk cok ıyıydı hersey ama sonra aglayan taraf suclu olan taraf ben oldum.. ona göre hep kendı haklı hep kendı fıkırlerı degerlı. cok guvensız bır ınsan bana da guvenmıyor halıyle. kız mısın degıl mısın dıye bıle sordu kac kere hemde. hadı buna cvp verdım daha once allaha sukur kımse ıle ılıskım olmadı dedım. daha sonra yakınlasalım işte sen benı benımsemedın falan dedı az da olsa yakınlastık . en ufak bıseye bıttı defol dıyen bı ınsan ve yıne bıtırdı bende nıye yakınlastın dedım basına sılah mı dayadım dedı sustum.. aılesı ıle tanıstım cok sevdım ama kendını aılem ıle tanısmıyor neymıs utanırmış.. kısaca aramızda saygı kalmadı en ufak bıseye bıttı dıyor ama bıtmıyorda . darda kaldıgımda yanımda ama cok sinirli haksız olan hep benım kufurler aldı basını gıdıyor. hıc bır arkadasımla (kızlarla) görüşmeme ızın vermıyor ama kendı görüşür kac kere hattımı degıstırdım buna ragmen hala guvenmıyor cok bıtırmek ıstedım ama bıtıremıyorum bugun bunları yapan yarın evlenınce neler yapar kımbılır.. hep degısır benı anlar dıye bekledım ama kendımı kandırıyorum... son olarak bısey anlatamıyorum ona zaten nasılsa benı anlamaz yada yanlıs anlar bununda altında bısey arar dıye sadece onu dınlıyorum... onunla ılgılı sıkıntılarımı bıle dıle getıremıyorum dök dök içini dıyor ve yerı gelınce yuzume vuruyor.. kavga edınce agzına ne gelırse söyluyor ıkı karanlık gecmısten bır aydınlık olmazmıs benım gecmısım kotuymus neymıs sevgılılerım olmus ondan önce .. ee senın yokmuydu ama yok o erkekmıs ....
bu pisliği bırakmanız için daha ne gerekiyor acaba..
Yorumlara şöyle bir göz gezdirdimde sen zaten kararını vermişsin cnm sadece desteğe ihtiyacın var al sana tam destek:))) sakın karşısına geçtiğinde iki güzel sözüne,bakışına gülüşüne aldanma bunca zamandır yaptıkları gelsin aklına ve ileride daha da kötü şeyler yaşayacağın aklında bulunsun...aman diyim bir an önce aklına da koydun o yoluna sen daha güzel yollara inşallah:))şimdiden Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?