• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldum artık...

Diğer yorumları okumadım ama yapılacak tek şey var, bitirmek. Bu ilişki sizi yormuş, yıpratmış. Adam sizi ezmiş. Kendinize güveninizi bitirmiş. Bu kişiyle evlilik yaparsanız şimdi üzüldüğünüzden daha çok üzülürsünüz. Şimdiden sizi mutlu edemiyorsa, size güveni yoksa bu kişiyle bir evlilik zor. İlişkilerde güven olmazsa o ilişki yürümez. Aldatan erkekler kendileri nasılsa karşı tarafı da öyle görürler. Bilmiyorum bir haltları var mı ama resmen size güvensizliği ve bu kadar kurcalaması öyle gibi.

İlerde daha çok kötü olmamak için bitirmeniz gerekiyor. Sizi köreltmiş, arkadaş çevrenizi bile kısıtlamış. Bu kişi kendine köle mi arıyor anlamadım. Sizin kişiliğinizi ezmiş. Yeniden kendinizi bulmanız için bitirmeniz ve bitirecek gücü kendinizde bulmanız gerekiyor. Ömür boyu ağlamaktansa, bitirmek ve eski ruh sağlığınıza kavuşmak en hayırlısı. Sevgiler...

neyi bekliyorsun,yapacağın ilk iş ayrılmak bu kadar basit
bide böyle erkekleri hayatınıza sokmayın ALLAH aşkına...

Kendini daha fazla ezdirme, kullandırma derim ben. Sana hakaret etmesine izin verme.

Sana bir iyi bir kötü davranması muhtemelen şunun için: biriyle araları bozulduğunda aklına sen geliyorsun, o kişiden istediğini aldığında da seni unutuyor, ya da sana kötü davranıyor. Sana yedekte gibi davranmasına izin verme. Bitir gitsin, bunları hiç haketmiyorsun, daha çok gençsin.

Sana olan güvenini bile hissedemediğin bir adamla birlikte olmak ,en büyük yanlışlarından biri olur..:34:

Sana güveni tam olan ve seni sorgulamayan biri çıkar karşına inşallah..:34:

Diğer yorumları okumadım ama yapılacak tek şey var, bitirmek. Bu ilişki sizi yormuş, yıpratmış. Adam sizi ezmiş. Kendinize güveninizi bitirmiş. Bu kişiyle evlilik yaparsanız şimdi üzüldüğünüzden daha çok üzülürsünüz. Şimdiden sizi mutlu edemiyorsa, size güveni yoksa bu kişiyle bir evlilik zor. İlişkilerde güven olmazsa o ilişki yürümez. Aldatan erkekler kendileri nasılsa karşı tarafı da öyle görürler. Bilmiyorum bir haltları var mı ama resmen size güvensizliği ve bu kadar kurcalaması öyle gibi.

İlerde daha çok kötü olmamak için bitirmeniz gerekiyor. Sizi köreltmiş, arkadaş çevrenizi bile kısıtlamış. Bu kişi kendine köle mi arıyor anlamadım. Sizin kişiliğinizi ezmiş. Yeniden kendinizi bulmanız için bitirmeniz ve bitirecek gücü kendinizde bulmanız gerekiyor. Ömür boyu ağlamaktansa, bitirmek ve eski ruh sağlığınıza kavuşmak en hayırlısı. Sevgiler...

yazdıklarından cok etkılendım ve benı cok ıyı anladıgını ruh halımın nasıl oldugunu görmen benı mutlu ettı.. öncelıkle cok tsk ederım.. eskı halıme gerı dönmem için öncelıkle cesaretımı toplayıp kendımden emın ve bır daha dönmemek uzere bu kısı ıle son noktayı koymam gerekıyor degılse bu ısın sonu kotu.. dedıgın gıbı bır haltı var kı gecmısten bır yarası var kı ustumde baskı kuruyor her defasında benı öne atarak..

1,5 yıldır birliktesiniz ama düşüncesel yani manevi konularda yakın olamadınız sanırım.
Çünkü ilişki onun sana verdiği emirlerle, izinlerle sürüyor.
Birşeyler anlatamıyorsun bile seni anlamayacağı için.
Resmen seni o yönetiyor.
Böyle bir ilişkinin sonunu görebiliyor musun?
Anlattıklarına bakıyorum hiç olumlu yanı yok bu adamın.
Hala neden seni üzmesine izin veriyorsun ki.

huyunu suyunu anlamıssında peki neden kendini ona yakınlaştırmak geregi duydun ,yarın bir gün evlenincede aynısını yapar diyosun bence olumsuz bi durumda bitiren bi adama fazlaca önemsemissin yol yakınken kendini kullandırma seni pek sevdiginide düşünmüyorum

1,5 yıldır birliktesiniz ama düşüncesel yani manevi konularda yakın olamadınız sanırım.
Çünkü ilişki onun sana verdiği emirlerle, izinlerle sürüyor.
Birşeyler anlatamıyorsun bile seni anlamayacağı için.
Resmen seni o yönetiyor.
Böyle bir ilişkinin sonunu görebiliyor musun?
Anlattıklarına bakıyorum hiç olumlu yanı yok bu adamın.
Hala neden seni üzmesine izin veriyorsun ki.

bugunden sonra aldıgım yorumlarla daha da kararlı oldum ve daha da ıyı gördüm bazı seylerı . su ana kadar acaba degısr mı dıye kendımı oyaladım ama oyle olmuyormus.. neyse oyle devam edıyor.. ben ona ıtaat ettıgım surece cok ıyı karsı cıktıgım an kotuyum.. ve bu ılıskının sonunu goremıyorum.. tsk ederım canım..

çok şanslısın çok ama çok çünkü bunun gibi dengesiz bi erkekle evli değilsin allah belasını versin ya bunların kendilerini ne zannediyolar erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa namuzsuz neden çekiyosun bunu anlamadım bırak gitsin yaaaa bulsun iki dağ arasında eline erkek eli değmemiş bi kızda değerini anlasın aranızda yakınlaşma olmuş olabilir sakın bunun için birlikte olma inan kötü günler seni bekliyo genelde erkekler evlenince gösterir sen inanki şanslısın görmüşsün yüzünü ohhh ne güzel sana değer vermeyen geçmişinde ne olursa olsun başa kalkmalar küfürler felan diyosun inan bunlar insan olamaz çok sinirlendim yaaa aşkmış sevgiymiş anlamaz bu ailede kuramaz babada olamaz lütfen söylediklerimi uygula yoluna bak karşına daha kimler çıkar ozaman görürsün ...

çok şanslısın çok ama çok çünkü bunun gibi dengesiz bi erkekle evli değilsin allah belasını versin ya bunların kendilerini ne zannediyolar erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa namuzsuz neden çekiyosun bunu anlamadım bırak gitsin yaaaa bulsun iki dağ arasında eline erkek eli değmemiş bi kızda değerini anlasın aranızda yakınlaşma olmuş olabilir sakın bunun için birlikte olma inan kötü günler seni bekliyo genelde erkekler evlenince gösterir sen inanki şanslısın görmüşsün yüzünü ohhh ne güzel sana değer vermeyen geçmişinde ne olursa olsun başa kalkmalar küfürler felan diyosun inan bunlar insan olamaz çok sinirlendim yaaa aşkmış sevgiymiş anlamaz bu ailede kuramaz babada olamaz lütfen söylediklerimi uygula yoluna bak karşına daha kimler çıkar ozaman görürsün ...

evet allaha sukuler olsun kı sanslıyım daha henuz hıcbır sey ıcın gec degıl.. elbet kafasına vuracak ama cok gec olacak ve benım gıbı tahammul eden bırını bulması zor.. tsk ederım canım..

ayrılalım dersem kabul eder zaten:)) kımseye mınnetı yokmuş uzulurmus elbet ama unuturmus.. sımdıde msj atmıs bıtanemsın demıs bence kafası gıdıp gelıyor arada

adam dediğin net olmalı ya beraber ya ayrı net karar vermeli gel git onun karaktersizliğini gösteriyor sakın kanma:45:

adam saygısız,hödüğün biri. canım hemen kurtul git yoluna.bundan hayatta adam olmaz.böyle birinden dayak yersen hiç şaşma.bırakın böyle saygısızları,dünyada efendi çok insan var.biran evvel kurtul.geçmiş olsun....

Ayrıca bu adam kesinlikle manyak ya da piskopat.Kendini ezdirme yavrum.Sinir oldum be.Sana yaptıkları çok ağır,söyledikleri çok ağır.Evli olsan sonu boşanma olur.Kesinlikle böylelerine yüz veripte adam yerine koymayın.Hiç vakit kaybetme hemen kurtul...

Mrb. ben bu sıteye yenı uye oldum tesadufen kendımce cozumler ararken bu sıteyı buldum ve cok begendım.. bazen oyle bır an gelıyor kı ınsan senı hıc tanımayan bırılerıne anlatmak ıstıyor derdını.. ben 26 yasındayım ve 1.5 yıldır devam eden bır ılıskım var ılk cok ıyıydı hersey ama sonra aglayan taraf suclu olan taraf ben oldum.. ona göre hep kendı haklı hep kendı fıkırlerı degerlı. cok guvensız bır ınsan bana da guvenmıyor halıyle. kız mısın degıl mısın dıye bıle sordu kac kere hemde. hadı buna cvp verdım daha once allaha sukur kımse ıle ılıskım olmadı dedım. daha sonra yakınlasalım işte sen benı benımsemedın falan dedı az da olsa yakınlastık . en ufak bıseye bıttı defol dıyen bı ınsan ve yıne bıtırdı bende nıye yakınlastın dedım basına sılah mı dayadım dedı sustum.. aılesı ıle tanıstım cok sevdım ama kendını aılem ıle tanısmıyor neymıs utanırmış.. kısaca aramızda saygı kalmadı en ufak bıseye bıttı dıyor ama bıtmıyorda . darda kaldıgımda yanımda ama cok sinirli haksız olan hep benım kufurler aldı basını gıdıyor. hıc bır arkadasımla (kızlarla) görüşmeme ızın vermıyor ama kendı görüşür kac kere hattımı degıstırdım buna ragmen hala guvenmıyor cok bıtırmek ıstedım ama bıtıremıyorum bugun bunları yapan yarın evlenınce neler yapar kımbılır.. hep degısır benı anlar dıye bekledım ama kendımı kandırıyorum... son olarak bısey anlatamıyorum ona zaten nasılsa benı anlamaz yada yanlıs anlar bununda altında bısey arar dıye sadece onu dınlıyorum... onunla ılgılı sıkıntılarımı bıle dıle getıremıyorum dök dök içini dıyor ve yerı gelınce yuzume vuruyor.. kavga edınce agzına ne gelırse söyluyor ıkı karanlık gecmısten bır aydınlık olmazmıs benım gecmısım kotuymus neymıs sevgılılerım olmus ondan önce .. ee senın yokmuydu ama yok o erkekmıs ....

su kırmızı cumlelerini tekrar oku,
insana deger vermeyen, fırsatcının, yalancının, serefsizin teki.
hala neyinden vazgecemiyorsun?
yakında vurmaya da baslar diyecegim ama coktan onu da uygulamıstır.
hazır o ayrılmısken taman de bitir,
yoksa basına bela olacagı da kesin, bir daha kurtulman zorlasır.

su kırmızı cumlelerini tekrar oku,
insana deger vermeyen, fırsatcının, yalancının, serefsizin teki.
hala neyinden vazgecemiyorsun?
yakında vurmaya da baslar diyecegim ama coktan onu da uygulamıstır.
hazır o ayrılmısken taman de bitir,
yoksa basına bela olacagı da kesin, bir daha kurtulman zorlasır.

hata bende deger verenlerın kıymetını bılmeyız boylelerını de bas tacı yaparız.. bı ara eskı msjları okudum ayda 4-5 kere bıttı dıyor zaten. ona dedım kı bak sevmıyorsan 1 dk bıle yanımda olma ama ona da gelmıyor. ne yaptıgını dusuncesı ne kestıremıyorum.. tsk ederım canımm

hata bende deger verenlerın kıymetını bılmeyız boylelerını de bas tacı yaparız.. bı ara eskı msjları okudum ayda 4-5 kere bıttı dıyor zaten. ona dedım kı bak sevmıyorsan 1 dk bıle yanımda olma ama ona da gelmıyor. ne yaptıgını dusuncesı ne kestıremıyorum.. tsk ederım canımm

karar sizin ama bana boyle davranan kisi bitirelim demese hatta askımdan oluyorum dese bile yuzune bakmam.

yasınız da kucuk degil ki cocuktum kapıldım gidiyorum diyeceksiniz.

siz kendinizi degerli gormezken baskalarının deger vermesini beklemeyin.

Ayrıca bu adam kesinlikle manyak ya da piskopat.Kendini ezdirme yavrum.Sinir oldum be.Sana yaptıkları çok ağır,söyledikleri çok ağır.Evli olsan sonu boşanma olur.Kesinlikle böylelerine yüz veripte adam yerine koymayın.Hiç vakit kaybetme hemen kurtul...

yeterınce vakıt kaybettım zaten arkadaslarımdan yeterınce uzaklastım .. facemı kapattım neymıs facemde gecmısımı goruyormus ama kendının kı acık.. kılık kıyafet zaten degıstı.. oje surmek falan yasak:)) ama onun hayatında bısey degısmedı ha bunu dedıgım zaman cok sey degıstı hayatımda sen gormuyorsun dıyor.. allaha havale ettım.. yorum ıcın saolasın canım benım:)

Eğer kendinize saygınız varsa ayrılın.
Size bakireliğinizin hesabını soran,küfürler savuran,hatta kaç erkekle çıktın,senin geçmişin karanlık diyen adama ne sevgin olmalı,nede saygın.

Merak ettiğim için soruyorum,hala neyi bekliyorsun ayrılmak için?
Hayatını biraz daha zindan edip,bütün dünyayla iletişimini kesmesinimi?

Son düzenleme:
evet canım cok huzrlu olmak ıstıyorum hemde ondan once ozgurdum gozlerım mutlu bakardı ama sımdı onun gıbı oldum herseyden kusku duyar oldum ınternetten cok arastırdım bagımlı ılıskı duzelır dıye asla beklemeyın duzelmez cunku falan denılıyor ama tuhaf bısey bunlara ragmen agzımdan bır cırpıda bıttı cıkmıyor aslında cok bıtırmek ıstıyorum ama olmuyor alıskanlık mı nedır adını koyamadım..

Evet bana kalırsa alışkanlık..
Küfürler..
Seni kısıtlamalar..
Güvensizlik..
Kendine yapma bu kadar haksızlık bence..
Yaşın daha genç hayırlısını iste ve bismillah de vee sana daha fazla zarar vermeden..
Bi ilişkiyi bitirmek zordur 1,5 yıl da az değil ama elle tutulacak bi tarfı olmayan biri için de değer verip hayatında tutmakta..
Ne biliyim çok müdehalede etmek istemem sana ama iyi düşün derim dua et yolunu bulursun :34:

Back
X