- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
Diğer yorumları okumadım ama yapılacak tek şey var, bitirmek. Bu ilişki sizi yormuş, yıpratmış. Adam sizi ezmiş. Kendinize güveninizi bitirmiş. Bu kişiyle evlilik yaparsanız şimdi üzüldüğünüzden daha çok üzülürsünüz. Şimdiden sizi mutlu edemiyorsa, size güveni yoksa bu kişiyle bir evlilik zor. İlişkilerde güven olmazsa o ilişki yürümez. Aldatan erkekler kendileri nasılsa karşı tarafı da öyle görürler. Bilmiyorum bir haltları var mı ama resmen size güvensizliği ve bu kadar kurcalaması öyle gibi.
İlerde daha çok kötü olmamak için bitirmeniz gerekiyor. Sizi köreltmiş, arkadaş çevrenizi bile kısıtlamış. Bu kişi kendine köle mi arıyor anlamadım. Sizin kişiliğinizi ezmiş. Yeniden kendinizi bulmanız için bitirmeniz ve bitirecek gücü kendinizde bulmanız gerekiyor. Ömür boyu ağlamaktansa, bitirmek ve eski ruh sağlığınıza kavuşmak en hayırlısı. Sevgiler...
İlerde daha çok kötü olmamak için bitirmeniz gerekiyor. Sizi köreltmiş, arkadaş çevrenizi bile kısıtlamış. Bu kişi kendine köle mi arıyor anlamadım. Sizin kişiliğinizi ezmiş. Yeniden kendinizi bulmanız için bitirmeniz ve bitirecek gücü kendinizde bulmanız gerekiyor. Ömür boyu ağlamaktansa, bitirmek ve eski ruh sağlığınıza kavuşmak en hayırlısı. Sevgiler...