- 23 Ağustos 2012
- 51.524
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.849
- 898
- Konu Sahibi Asminellas
-
Acaba nasıl tanışılıyor, cidden merak ediyorum bunu.
Yemin ederim yalan değil bunları yaşamasaydım bende yalancı derdim ama hayatta herşey geliyor başına insanın beni sülalemde ben böyle bişey görmedim rüyamda görseydimde inanmazdım ama oldu işte saçımda beyazlar çıktı çöktüm bi tuhaf oldum bu iki sene içindeBen 23 yaşındayım, babam eşiniz yaşında neredeyse.Ben bebek görsem nasıl bakılır ki buna diyorum, siz 3 çocuklu adamla evleniyorsunuz. Çok uçuk bir durumdasınız, bir de şu durumda zorla hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz? Adam onu da aldırtır demedi demeyin. Adamın var 3 tane zaten, ne yapsın elli yaşına merdiven dayamışken bebek gürültüsünü?
Sakın hamile kalmayın, yoksa yine bebek öldürdüğünüzle kalırsınız.
Ayrıca madem rahat bir hayat, bebek falan istiyordunuz, yaşıtınızla evlenip bunları sağlayacaktınız. Bu dediklerinizi heyecanla yaşayacak birisi ancak genç ve ilk evliliğini yapmış birisi olacaktır.
Annem 45 babam 50'li yaşlarda şu yaşta kardeşim falan olsun istemem ben şahsen, kocanız da istemiyordur.
Ve nedense fake gibi geldi ama yine de yazdım.
Üstelik kaçmışsınız, eliyle eden böyle boynuyla çeker işte. Ya boşanacaksınız ya da çekip oturacaksınız. Neyi cazip geldi acaba bu adamın onu da merak ettim
Yemek yapmak zorunda mısın? Eşime söyle, ben her gün 100 köfte yuvarlamak zorunda değilim de. Yapamıyorum, yetişemiyorum de. Olmaz mı? Ya da hiç söyledin mi?Yemin ederim yalan değil bunları yaşamasaydım bende yalancı derdim ama hayatta herşey geliyor başına insanın beni sülalemde ben böyle bişey görmedim rüyamda görseydimde inanmazdım ama oldu işte saçımda beyazlar çıktı çöktüm bi tuhaf oldum bu iki sene içinde
Yemin ederim yalan değil bunları yaşamasaydım bende yalancı derdim ama hayatta herşey geliyor başına insanın beni sülalemde ben böyle bişey görmedim rüyamda görseydimde inanmazdım ama oldu işte saçımda beyazlar çıktı çöktüm bi tuhaf oldum bu iki sene içinde
Söyledim ama çocuk okuldan gelir gelmez başımın etini yiyo diyorum ki az kızartayım geri kalanını da dolaba atayım diyorum ya diyoki dolapta tadı gidiyo diyo yada ertesi gün kızartta yiyeyim diyo artık ben utanıyorum utanma acıma yok mantı yapıyorum başıma geliyo az yapmışın orası anca bana yeter diyo biz bi tabak yerken o iki üç tabak yiyoYemek yapmak zorunda mısın? Eşime söyle, ben her gün 100 köfte yuvarlamak zorunda değilim de. Yapamıyorum, yetişemiyorum de. Olmaz mı? Ya da hiç söyledin mi?
Hayır o kadar yakışılıkda değil ama bilemiyorum çok iyi bi insan namazında niyazındaSize ne vaad etti de ikna oldunuz? Yoksa Hakan Peker gibi 30 lu yaşlarda mi gösteriyor? Kinamiyorum ama anlayamıyorum da!! Nasıl iletişime geçiliyor böyle ilişkilerde? Benim mantigim almıyor, empati yapasim bile gelmedi ruhum daraldi. Sizin böyle depresyonda olmanız çok normal. Bence bir psikologa gidin...
Bu yüzden mi kaçtınız peki, yani iletişim nasıl gelişti nerde tanışıldı?Hayır o kadar yakışılıkda değil ama bilemiyorum çok iyi bi insan namazında niyazında
Ya Tom Cruise bile olsa sakat iş diyorum. Uzaktan çekici, karizmatik, havalı gelebilir de 25 yıl fark çok fazla yani. Şimdi 20'li yaşlarda olanların maddi olarak bir şeyleri yok falan, yaşı geçkinlerin haliyle birikimleri oluyor. Sonra işte tecrübeli oluşları, kendinden emin halleri falan bir anda büyüleyebilir de orada kalmalı o iş. Öteye geçerse ha işte böyle olur.Size ne vaad etti de ikna oldunuz? Yoksa Hakan Peker gibi 30 lu yaşlarda mi gösteriyor? Kinamiyorum ama anlayamıyorum da!! Nasıl iletişime geçiliyor böyle ilişkilerde? Benim mantigim almıyor, empati yapasim bile gelmedi ruhum daraldi. Sizin böyle depresyonda olmanız çok normal. Bence bir psikologa gidin...
Söyledim ama çocuk okuldan gelir gelmez başımın etini yiyo diyorum ki az kızartayım geri kalanını da dolaba atayım diyorum ya diyoki dolapta tadı gidiyo diyo yada ertesi gün kızartta yiyeyim diyo artık ben utanıyorum utanma acıma yok mantı yapıyorum başıma geliyo az yapmışın orası anca bana yeter diyo biz bi tabak yerken o iki üç tabak yiyo
Çocuğa da yapmıyorum de o zaman? Ne yapacak yemek yapmıyorsun diye seni mi öldürecek?Söyledim ama çocuk okuldan gelir gelmez başımın etini yiyo diyorum ki az kızartayım geri kalanını da dolaba atayım diyorum ya diyoki dolapta tadı gidiyo diyo yada ertesi gün kızartta yiyeyim diyo artık ben utanıyorum utanma acıma yok mantı yapıyorum başıma geliyo az yapmışın orası anca bana yeter diyo biz bi tabak yerken o iki üç tabak yiyo
İnternette sonra telefondaBu yüzden mi kaçtınız peki, yani iletişim nasıl gelişti nerde tanışıldı?
Yağmurdan kacayim derken doluya tutulmak olmuş. Evet sığınacak bir liman aramissiniz ama... Allah kolaylık versin. Ben çok üzülüyorum böyle şeylere daha fazla okuyamayacagim..Kızlar ben ne annemle nede babamla hiçbir zaman iyi diyologlar kuramadım babam şeker hastasıydı herşeye kızar bağırır çağırır döver söverdi bide allahın belası amcamınoğlunun tacizi ve babamın onunla 1 ay geçince normal bişekilde konuşması bunlar çok etkiledi beni bişekilde koptum onlardan sonra kaçma olayından sonrada annem ve teyzelerimle konuşuyorum sadece onlarada hiçbirşey diyemiyorum eşimin çocuğuyla yaşadığımı bile bilmiyorlar yani kapalı kutu gibiyim sadece buraya açtım bu konuyu
Bilmiyorum ama yinede bu kadar sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum kendi çocuğun olsa azarlar sın sus pus dersin hem sen rahatlarsın hemde sıkıntı olmaz ama buna bişey diyemiyorum kızamıyorum kendi kendimi yiyorum kalbimi kırmasından korkuyorum babası öyle bir yetiştirmiş ki özgüvenli kimseye minnet yok kırmaktan çekinmiyor ben bu sorunlardan şuan eşimin tipini de yaşını da göremiyorumKöfte konusu bu kadar mühim mi ? Neden tek sorun buymuş gibi detaya giriyorsun anlamadım.
Bu çocuk sizinle yaşamasa daha mı mutlu olacaktın ? Ben hiç sanmıyorum,ya sen ?
Asıl soruna odaklan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?