YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Acaba nasıl tanışılıyor, cidden merak ediyorum bunu.

Böyle herifler saf kızları gözlerinden tanıyor valla.

Bana babam yaşında adam tanışmaya değil, göz ucuyla bakmaya yeltenemez. 50 yaşındaki adama ne alıcı gözle bakarım ne de baktırırım saçmalık yani. Ağzının payını veririm, sapık olduğunu yüzüne vururum.

Yemin ederim yalan değil bunları yaşamasaydım bende yalancı derdim ama hayatta herşey geliyor başına insanın beni sülalemde ben böyle bişey görmedim rüyamda görseydimde inanmazdım ama oldu işte saçımda beyazlar çıktı çöktüm bi tuhaf oldum bu iki sene içinde

Yemek yapmak zorunda mısın? Eşime söyle, ben her gün 100 köfte yuvarlamak zorunda değilim de. Yapamıyorum, yetişemiyorum de. Olmaz mı? Ya da hiç söyledin mi?

Kızlar ben ne annemle nede babamla hiçbir zaman iyi diyologlar kuramadım babam şeker hastasıydı herşeye kızar bağırır çağırır döver söverdi bide allahın belası amcamınoğlunun tacizi ve babamın onunla 1 ay geçince normal bişekilde konuşması bunlar çok etkiledi beni bişekilde koptum onlardan sonra kaçma olayından sonrada annem ve teyzelerimle konuşuyorum sadece onlarada hiçbirşey diyemiyorum eşimin çocuğuyla yaşadığımı bile bilmiyorlar yani kapalı kutu gibiyim sadece buraya açtım bu konuyu

Size ne vaad etti de ikna oldunuz? Yoksa Hakan Peker gibi 30 lu yaşlarda mi gösteriyor? Kinamiyorum ama anlayamıyorum da!! Nasıl iletişime geçiliyor böyle ilişkilerde? Benim mantigim almıyor, empati yapasim bile gelmedi ruhum daraldi. Sizin böyle depresyonda olmanız çok normal. Bence bir psikologa gidin...

Yemek yapmak zorunda mısın? Eşime söyle, ben her gün 100 köfte yuvarlamak zorunda değilim de. Yapamıyorum, yetişemiyorum de. Olmaz mı? Ya da hiç söyledin mi?
Söyledim ama çocuk okuldan gelir gelmez başımın etini yiyo diyorum ki az kızartayım geri kalanını da dolaba atayım diyorum ya diyoki dolapta tadı gidiyo diyo yada ertesi gün kızartta yiyeyim diyo artık ben utanıyorum utanma acıma yok mantı yapıyorum başıma geliyo az yapmışın orası anca bana yeter diyo biz bi tabak yerken o iki üç tabak yiyo

Şu yaşadığın hayatı kim yaşasa aynı senin gibi depresyona girer.
Ortada bir sorun var ve bunu çözmek senin elinde.Oturup "ah vah ben ne yaptım" diye düşünürsen hele hele hamile kalırsan iyice dibe batarsın.
Eşinin çocuk istememesi gayet normal.Adam hem kız hem oğlan evlat tatmış.3 tane büyütmüş,sonuncu mezun oluyor,yükleri kalmamış.Hiç ister mi yeni baştan agucuk gugucuk yapmak ?

Kendine güven ve silkinip kendine gel.Herşey senin elinde.Hayatını beğenmiyorsan değiştir.
Boşan işte daha ne bekliyorsun,yaşlanmayı mı ?
Daha çok gençsin,yaşıtların evli bile değiller.Ailenle küssen,git yalvar yakar af dile.Veya teyze,kuzen,hala kim varsa onun yanına sığın.Ailen nasılsa eninde sonunda affeder.Kimin yanına gidersen mutlaka hemen iş bul,paranı kazan,kimseye yük olma.

Hayır o kadar yakışılıkda değil ama bilemiyorum çok iyi bi insan namazında niyazında

Ya Tom Cruise bile olsa sakat iş diyorum. Uzaktan çekici, karizmatik, havalı gelebilir de 25 yıl fark çok fazla yani. Şimdi 20'li yaşlarda olanların maddi olarak bir şeyleri yok falan, yaşı geçkinlerin haliyle birikimleri oluyor. Sonra işte tecrübeli oluşları, kendinden emin halleri falan bir anda büyüleyebilir de orada kalmalı o iş. Öteye geçerse ha işte böyle olur.

Köfte konusu bu kadar mühim mi ? Neden tek sorun buymuş gibi detaya giriyorsun anlamadım.
Bu çocuk sizinle yaşamasa daha mı mutlu olacaktın ? Ben hiç sanmıyorum,ya sen ?
Asıl soruna odaklan bence.

Çocuğa da yapmıyorum de o zaman? Ne yapacak yemek yapmıyorsun diye seni mi öldürecek?
Erkek kardeşim de arada ricasız bir şey ister, ben anan mıyım kalk kendin al derim direkt.

Yağmurdan kacayim derken doluya tutulmak olmuş. Evet sığınacak bir liman aramissiniz ama... Allah kolaylık versin. Ben çok üzülüyorum böyle şeylere daha fazla okuyamayacagim..

Madem donusunuz yok açıköğretim felan okuyun, kurslara katilin, hobi edinin, maneviyatinizi artirin, kitap okuyun bol bol. En azından kafaniz dağılır da ölüme odaklanmazsiniz.

Köfte konusu bu kadar mühim mi ? Neden tek sorun buymuş gibi detaya giriyorsun anlamadım.
Bu çocuk sizinle yaşamasa daha mı mutlu olacaktın ? Ben hiç sanmıyorum,ya sen ?
Asıl soruna odaklan bence.
Bilmiyorum ama yinede bu kadar sıkıntı olmazdı diye düşünüyorum kendi çocuğun olsa azarlar sın sus pus dersin hem sen rahatlarsın hemde sıkıntı olmaz ama buna bişey diyemiyorum kızamıyorum kendi kendimi yiyorum kalbimi kırmasından korkuyorum babası öyle bir yetiştirmiş ki özgüvenli kimseye minnet yok kırmaktan çekinmiyor ben bu sorunlardan şuan eşimin tipini de yaşını da göremiyorum

ilişkinin başlangıcı dahi sağlam değilmiş zaten, önce internet sonra telefon, sonra hoop baban yaşındaki belki babandan büyük dede yaşında adamın koynuna. Tamam anlıyorum baba evinde de zor zamanlar geçirmişsin ama en azından kendi yaşında, bekar , düzgün bir gençle evlenene kadar sabretseydin, deseydin annene teyzenlere görücü usülü bile güzel bir genç adam bulurlardı sana. Yani şimdi oradan apar topar kaçtın da çok mu iyi olmuş, bak neredeyse dibe vurdum diyip diyip duruyorsun. bence hayatından vazgeçmeyi bırak, ve kendini gücünü az toparlamaya çalış. git işe başla , çocuk mocukta yapma, zaten kocenın 5 yıla perti çıkacak iyice ihtiyar olacak, yaşlı adam bakıcılığı yapacağına boşan git kendi ayakların üstünde dur. git teyzenlere yakın bir yere taşın, çalış, sonra gerekirse düzgün bir adamla yeniden evlenirsin.

Kuzum ben evliyim yaşım 29.
Şu gün ayrılacak olsam kendime 48 yaşında çocuklu adamı yine yakıştıramam.

En fazla 35 hatta mümkünse çocuksuz tercihim olur.

Sen kendine nasıl yakıştırdın aklım almıyor..

Neyse olan olmuş biten bitmiş.

Kesinlikle hamilelik düşünme bence.

O da birinin canı kesinlikle kötü davranma ama keyfine yemek derdine düşme.
Evdeki yemeği beğenmiyorsa babası dışarda yedirsin yapacak bir şey yok.

Bu yaşta hasta olursun Allah korusun.
Bu kadar zorlama kendini.

Olduğu kadar olmadığı kader diye yaşamak lazım.

Evet canım yaş farkı baya var ama anladığım kadarı ile eşinin senden 25 yaş büyük olması seni pek rahatsız etmiyor yani o kadar çok seviyorsun ya da başka seçeneğinin olmadığını düşünüp böyle mi düşünüp kendini kandırmak istiyorsun bilemicem. Senin sağlıklı ruhta bir birey olman için kesinlikle boşanman lazım başka yolun yok .haa boşanamam naparım ne ederim diyorsan önce kendini garantile para biriktirmeye başla ufaktan bir iki seneye kalmadanda boşan bir iş bulana ve kendini düzene kadar bu para idare eder seni Ve bol bol dua et Allah elbet bir kapı açacaktır sana. Şansın bol olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…