YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Utanılacak birşey yok evli adamı ayartmadım orospu luk yapmadım çok şükür evliyken kaçmadım nasıl yargılamak bu nasıl kınama unutma bu dünyada herkesin başına herşey geliyo ben bu hayatı yaşadıktan sonra hayat kadınlarına transeksüellere bile utanmaz ıyyyyy gözüyle bakmadım düşmez kalkmaz bir allah ki benim alnım açık başım dik sadece herşey üst üste geldi lütfen bi daha yorum yazma rahatsız olduysan çık

Hayır o kadar yakışılıkda değil ama bilemiyorum çok iyi bi insan namazında niyazında
Günümüzde namaz niyaz bir iyilik garantisi değil günah gizleyicisi haline geldi aşırı seviyede. Bu örnek de onlardan biri, kızı yaşında birine o gözle bakan sapık biri, üstelik hizmetçi gibi kullanıyor.

Allah razı olsun ama bi anda gözüm ağzım bağlandı işte bi baktım ki burdayım

Rahatsız olsam zaten yorum yapma gereğinde bulunmazdım her kese açık bir platform burası yorumu mu yaptım. Böyle yorumlar alacağınızı biliyorsunuz madem ne diye konu açıp insanı tersliyorsunuz ? Benden daha ağır konuştuğunuzun da dikkatini çekerim . Ben kendimi senin yerine koydum düşündüm babam yaşında bi insana nasıl ilgi duyulur diye ve utandım. Size o yüzden bu soruyu yönelttim.

Çocuğa da yapmıyorum de o zaman? Ne yapacak yemek yapmıyorsun diye seni mi öldürecek?
Erkek kardeşim de arada ricasız bir şey ister, ben anan mıyım kalk kendin al derim direkt.
Benimde erkek kardeşim vardı inan bi ütüsünü bile zar zor yapardım ama bunda öyle olmuyo acıyorum annesi gitmiş hiç annesini görmemiş ama bi bakıyorum ki kullanıyorum insanı minneti hiç yok hizmetçi gibi görüyor babası hep işini yapmış eline bi iş vermemiş bu da alışmış herhalde

Amin inşallah

Konu sahibi, eşiniz çocuklara sizden önce nasıl bakıyormuş bilmiyorum ama çalışmaya başlayın. Gözünüzün açılmaya ihtiyacı var. Zaten oğlan büyükmüş. Ekmek arası sandviç yapıp yesin o da canım. Paranızı biriktirin. Sonra da boşanın. Şimdi hamile kalsanız adam 50 yaşındayken doğacak çocuk. 10 yaşına gelse amca 60 yaşında olacak. Mantıklı mı sizce? Gençliğinize yazık

Ya sen çekecek acı mı arıyorsun kendine, acıkolik misin sen?
Birine sırf acıyorsun diye neden kendini üzüyorsun?
Yemek yapmak seni yoruyor mu? Evet. O zaman yapma yani. Başkasının mutluluğundan önce kendininki gelir.
Şu durumdan da kendine dram çıkarma lütfen. Bebek değil o kocaman adam olacak neredeyse. 16 yaşındayken millet nelere göğüs geriyor, o da yemeyiversin içli köfteleri. Ben hiç yemedim bak ölmedim.

Teşekkür ederim tavsiyelerin için allah hepinizden razı olsun herhalde ilk önce kendimi toparlamaya çalışmam lazım zira şu an hiç sağlıklı düşünemiyorum

Bu nasıl bi bencıllıktır? Kendi hatalarla dolu hayatınıza günahsız bir çocuğu daha ortak etmeye calısmaktakı amacınız ne? Sırf sizi avutsun diye hayata 1-0 malup başlayan bi çocuk getirmekte neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Zaten iki tanesinin günahına girmişsiniz. Intıhar etme teşebbüsünde bulunmuş, psikolojik olarak bu kadar bitik durumda iken annelik yapabileceğinizi, o cocuga düzgün bi aile ortamı saglayabılecegınızı mi sanıyorsunuz. Önce kendi hayatınıza odaklanın, problemlerinizi halletmeye çalışın sonrasında çocuk hayalleri kurun.

Haklısın ne diyeyim doğrusun benimki bi anlık hırs galiba

Konu sahibi ne yapmak istiyorsun peki şimdi .

Evet değil doğacak Çocuğa da yazık o istemedikçe ben üstledim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…