YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

O kadar acımasız yorum yapanlar var ki bilmeden etmeden hayatlarında hiç hata yapmamış gibi bence insanların acıları zevk vermemeli size anladım yaşı büyük anladım babam yaşımda anladım kendim düştüysem ağlamayacam anladım utanmazım anladım sadece kendi tarafımdan yazıp iyi olan adama çok iyi çok iyi demiyecem ama sizde şunu anlayın ben artık insanların hayatını yargılamıyorum yardımcı olacaksam konuşuyorum olmayacaksam sıfır yargılamak için yerin dibine sokmak için konuşmuyorum ordan çekip gidiyorum bu yorumları yapan çok acımasız insanlar düşen insanlara bi tekmede atan insanlar umarım sizin başınıza aynı şeyler gelmez

Faydası dokunan arkadaşlar çok oldu yukardaki yazdıklarım sadece bi kaç yerli yersiz yorum yspanlara

Dehşet içindeyim şu an... Bu aşk nasıl bir şeydir ki insanı bu duruma getirebilir. Aklım, mantığım almıyor. Kendi düşen ağlamaz demek isterdim ama sana bir faydası da olmayacak. Gözünün önüne bak. Okumadıysan, üniversiteye git ya da çalış, boşan bu adamdan. Ben 25 yaşındayım kendi çocuğumdan bile bazen cinim geliyor. O derece öfkeleniyorum. Bu yüz yaşında adamı nereden buldun onu da anlamıyorum. Torunu olacak yaşta bir adamla evlisin. Ayrıca çocuk peşindesin. Ne çocuğu? Sen kendin çocuksun daha. Aklını başına al. Eşinin seni sevdiğine de inanmıyorum bu arada...

Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki artık çocuk istemeyecem gerçekten beni sevmiyo herhalde yalnız kalmamak için yapıyo herhalde

Bi kaç msjından sonra bende konuya inanamamaya başladım amca oğlundan tacizde aileyle anlaşamama kocan namazında niyazında konuda ne ararsan var yani bilemedim o yüzden

Ya kızlar başım döndü biri özet geçebilir mi
Konu sahibesi neden 48 yasında ki amcayla evlenmiş çok mu zenginmiş ya da nasıl tanısmıslar aşk evliliği mi :s
Yok yok kesin beddua etmiş biri bu kızcagıza
Allah yardımcısı olsun

Ben sana neden evlendin demeyeceğim, olan olmuş, umarım okuyan genç kızlar biraz bu yaşadıklarından ders çıkarır..
Ama lütfen bir de çocuk yapmaya kalkma bu koşullarda. O çocuğa yazık olur gerçekten. Daha evdeki dengeleri oturtamamışsınız ki siz, daha sen evdekiyle baş edemiyorsun ki. Çok yazık olur..
Madem evdeki çocuğun durumuna da sana yaptıklarına da üzülüyorsun, o konuyu çözmeye bak. Ona iyilik yapmak istiyorsan da öncelikle merhamet et, ama sakın acıma. Empati kur elbet ama her istediğinin olamayacağını ve sınırları da öğretmeye çalış. Gerekirse bu konularda oku, araştır, onun yaşındaki çocuklarla iletişim konusunda kaynaklar bulmaya çalış. Bir anda koskoca çocuğun annesi rolünü üstlenmişsin. Senin yaşın da küçücük. Kendini biraz geliştirmeye çalış. Yaşadığı üzüntülerin en büyük devası ona istikrarlı ve dengeli ebeveynlik etmektir. Hayatın kurallarını, evin kurallarını bilmeli, uygulamalı. Gerekirse sofrayı kurup toplamaya da yardım etmeli. Bunları evde oturtursanız onun iyiliğine olur. Sınırları ve kuralları olmayan çocuklar ileride mutsuz olabiliyorlar gerçekten. Eve kurallar getirin, bu kuralların uygulanması için eşinden destek al. Dediğin gibi sana karşı iyi bir eş ve iyi bir baba ise, bu konularda destek olmalı sana, o evdeki kurallar netleştirilmeli, herkes kendi rolünü bilmeli. Çocuk seni çok sevsin diye hırpalama kendini, sen biraz kendini geliştirmeye çalışırken doğal akışına bırakmaya çalış her şeyi. İstikrarlı, kararlı, disiplinli ancak anlayışlı bir ebeveyn olmayı öğrenmeye bak. Bunun yolu da yemekten içli köfteden geçmez... Ayda bir iki defa yaparsın, mahrum da kalmaz çocuk, sen de kendini paralamamış olursun. Ona ilgini sohbet etmeye çalışarak, gününün nasıl geçtiğini anlatmaya teşvik ederek, bir sıkıntısını hissedersen destek olmaya çalışarak, gerektiğinde darıldığını kırıldığını söyleyerek, iletişim kurmaya çalışarak, bir yanlışı varsa doğruya sevk ederek, edemiyorsan babasına söyleyerek de gösterebilirsin. Onun hobileriyle ilgilen, kitaplar oku, hem aklı başında, hem de mutlu bir çocuk olmasını ve ilişkinizin iyi olmasını istiyorsan, senin de kendini geliştirmen gerek.Kolay olmayacaktır, ama imkansız da değil. Ona arkadaş ya da hizmetkar değil anne olmayı öğrenmeye çalış. Anneler yeri gelince olmaz da der, hayır da der, sıkışırsa babaya sevk eder. Ama çocuklarının sıkıntılarına da elbet duyarsız kalmaz.
Çocuğun da zor yaşları. Geçmişi de zor. Asilik de edebilir, inatlaşabilir de, başka çirkinlikler de olabilir... Bu yüzden çocuğun yaptıklarını kişisel algılama, sana değil başkasına da bunları yapabilirdi diye düşün, içerleme, ama madem artık sen başındasın, maddem böyle bir evlilik yaptın ve sürdürmeye niyetlisin, o çocukla ilişkini düzeltmek için yollar bulmaya çalışmak da yetişkin olarak sana düşer.
Zamanla dengeler oturur. O çocuk bir üniversite çağına gelsin, biraz rahatlarsın elbet. Ama dengeler oturmadan, senin yaşın da olgunlaşmadan çocuk falan yapma ne olur. Başındaki sorumluluk zaten yaşını ve boyunu çok aşıyor. Kendi çocuğun da olunca, önce çocuğuna sonra sana olan olur.
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım en azından bu çocuk meselesinde doğru karar verebilirsin..

Son düzenleme:
Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki artık çocuk istemeyecem gerçekten beni sevmiyo herhalde yalnız kalmamak için yapıyo herhalde
Ah be canım, keşke biraz aynı evde yaşasaydın da ortamı görseydin evlenmeden. 2 Evlilik yaşamış adamla ne işin var ki? Benim babam 47 yaşında biliyor musun? Düşün ne kadar yaşlı adamla evlisin... Bu yaşta çocuk ister mi o? Bir iş bul, hemen boşan bence. Bir çok boşanmış ve yeniden evlenen kadın var, genceciksin... Yeniden evlenirsin, çocuğun da olur. Ben evleneli 2 sene bile olmadı bak, ben bile keşke 2-3 sene bekleseydim diyorum. Her şey yolunda olmasına rağmen, küçücük çocuğumdan, bazen eşimden bile bunalıyorum. Tek sebep de bunlar için genç olduğumu düşünmem. İyi düşün... Bu adam senin dengin değil...

İnsanlar kendine gel diye gerçekleri yazdılar. Senin ah vah yazılıp pışpışlanmaya değil gerçeklere ihtiyacın var. Gencecik kızsın önce çocuk sonra yaşlı bakıcılığı yaparak hayatını harcama diye bunca şey yazdı çizdi insanlar. Bu evliliğin bir sonu yok. 10 yıl sonra sen 30,adam 60. Eninde sonunda boşanacaksın ya da adam ölecek olan yıllarına olur, para için inan değmez.

23578864312 kişinin de yazdığı gibi boşan, yaşıtların gibi bir hayat yaşa. Daha az paran olur ama gençliğini yaşarsın.

Bi kaç msjından sonra bende konuya inanamamaya başladım amca oğlundan tacizde aileyle anlaşamama kocan namazında niyazında konuda ne ararsan var yani bilemedim o yüzden
En başından anlatmadım çünkü ayrıca onlar soruların cevabı asıl konu ilk başta sadece ailemle nasıl koptuğumuzun başlangıcı onlar allah aşkına bide niye yalan söyleyeyim hiç anlamıyorum böyle yazanları eşim şiddet uyguluyor polisi arayamıyorum ne yapmalıyım desem neyse mantıksızlık diz boyu ama sadece konuyu anlatırken ortadan başladım diye. . .

Sence? ? 20 yıl sonra Allah omur verirse tabi ikinizin kaç yaşlarında olacağını bir hesaplasana? !
Kendini eğit. Yukarida da yazdım. Açıköğretim oku en azından. Kurslara katıl, bol bol kitap oku. Ruhunu iyileştirmeye bak. Boşan diyemem, demem. Boşanıp bosanmamak senin kararın.

Oncelikle kesinlikle cocuk yapma. Olan olmus artik bu adam sen yasta biriyle evlendigine göre iyi falan da degil. Ogluyla da cok fazla yuz goz olma. Kendini toparla iyi düşün. Genc yasta agir seyler yasamissin. Sonra karar veririsin.

Şimdi ben odada ağlıyorum yanıma gelecek zannettim telin şarzi bitti 3 lü prizi almaya çanak okey oynuyo bence yanlız kalmamak için yapıyo herhalde bugün konuşacam boşanmak istediğimi söyleyecem

Kızlar konuşmaya karar verdim ya bana iş imkanı yaratacak yada boşanacam ayaklarımın üstünde durmam lazım bunu geçen haftada düşündüm ama şimdi kararlılıyım sizce?

Konu sahibi
Yapılan yorumlara kızmak yerine, sunulan çözümleri görsen?
Sence yeterince açık değil mi çözümü..
Boşan veya boşanma, senin kararın.
Ama görünen köy kılavuz istemezmiş, bu şekilde bir ömür geçmez, çok zor.
Şimdi olmasa bile 10 sene sonra olur, illaki patlarsın. Hoş patlamışsın zaten..

Sen büyük bir hata yapmışsın zaten. Ama bunun bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilsin.

Allahım günaha girmek istemem, kimseye "boşan" demek istemem ama senin durum çok başka, seni çekip ordan kurtarasım geldi, sarsmak istedim kendine gel diye..

Kızlar konuşmaya karar verdim ya bana iş imkanı yaratacak yada boşanacam ayaklarımın üstünde durmam lazım bunu geçen haftada düşündüm ama şimdi kararlılıyım sizce?
Kesinlikle bir kadının her koşulda alabileceği en iyi karar kendi ayaklarının üzerinde duracağı koşulları yaratmaktır. Çünkü ancak o zaman gerçekten ne istediğini anlayabilir. İster baba evinde, ister koca evinde... Bir kadının bir eziyet çekerse yarın çantasını alıp gidebilecek parası, gücü ve güveni olmalıdır. Kimseye boşan diyemem. Ama kendini geliştir derim, her koşulda. İş güç sahibi ol derim... Kendine ait bir hayatın olsun derim. Bu gerçekten çok önemli çok... Hiçbir zaman da geç değil. Hele ki sen genceciksin...

Pat diye nasıl boşanayım teyzemgilinde gideyim desem elimde beş kuruş para yok otobüs bileti parası bile en iyisi para biriktirmek işe başlamak yada ne bileyim zaten onların durumda iyi değil kimseye yük olmak istemiyorum elimde biraz param olsun da ama bugün konuşacam zaten öyle bırakmaz ortada ev tutar ben çalışıp kendime bakana kadar kiraya öder ilk eşine hala bakıyo kirasıydı yemesiydi içmesiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…