- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Asminellas
-
Haklısın o Zaman ağlamayacak aradaki jenerasyon farkının tadını çıkaracak. Bi de hala anlatıyo çok iyi çok iyi diyeailesi uyarmış, istememişler zaten
Biraz kafami toparlamak istiyorum amma antidepresanlara amma başka yollarla ondan sonrada kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışacam becerebilirsem tabi
Teşekkür ederim inşallah şuan zaten ne söylesem yalan olur sağlıklı düşünemiyorumSana ayrıl falan demeyeceğim . Ama kendin için birşeyler yapmaya çalış. ...
Dehşet içindeyim şu an... Bu aşk nasıl bir şeydir ki insanı bu duruma getirebilir. Aklım, mantığım almıyor. Kendi düşen ağlamaz demek isterdim ama sana bir faydası da olmayacak. Gözünün önüne bak. Okumadıysan, üniversiteye git ya da çalış, boşan bu adamdan. Ben 25 yaşındayım kendi çocuğumdan bile bazen cinim geliyor. O derece öfkeleniyorum. Bu yüz yaşında adamı nereden buldun onu da anlamıyorum. Torunu olacak yaşta bir adamla evlisin. Ayrıca çocuk peşindesin. Ne çocuğu? Sen kendin çocuksun daha. Aklını başına al. Eşinin seni sevdiğine de inanmıyorum bu arada...Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki artık çocuk istemeyecem gerçekten beni sevmiyo herhalde yalnız kalmamak için yapıyo herhaldeDehşet içindeyim şu an... Bu aşk nasıl bir şeydir ki insanı bu duruma getirebilir. Aklım, mantığım almıyor. Kendi düşen ağlamaz demek isterdim ama sana bir faydası da olmayacak. Gözünün önüne bak. Okumadıysan, üniversiteye git ya da çalış, boşan bu adamdan. Ben 25 yaşındayım kendi çocuğumdan bile bazen cinim geliyor. O derece öfkeleniyorum. Bu yüz yaşında adamı nereden buldun onu da anlamıyorum. Torunu olacak yaşta bir adamla evlisin. Ayrıca çocuk peşindesin. Ne çocuğu? Sen kendin çocuksun daha. Aklını başına al. Eşinin seni sevdiğine de inanmıyorum bu arada...
Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
Ah be canım, keşke biraz aynı evde yaşasaydın da ortamı görseydin evlenmeden. 2 Evlilik yaşamış adamla ne işin var ki? Benim babam 47 yaşında biliyor musun? Düşün ne kadar yaşlı adamla evlisin... Bu yaşta çocuk ister mi o? Bir iş bul, hemen boşan bence. Bir çok boşanmış ve yeniden evlenen kadın var, genceciksin... Yeniden evlenirsin, çocuğun da olur. Ben evleneli 2 sene bile olmadı bak, ben bile keşke 2-3 sene bekleseydim diyorum. Her şey yolunda olmasına rağmen, küçücük çocuğumdan, bazen eşimden bile bunalıyorum. Tek sebep de bunlar için genç olduğumu düşünmem. İyi düşün... Bu adam senin dengin değil...Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki artık çocuk istemeyecem gerçekten beni sevmiyo herhalde yalnız kalmamak için yapıyo herhalde
O kadar acımasız yorum yapanlar var ki bilmeden etmeden hayatlarında hiç hata yapmamış gibi bence insanların acıları zevk vermemeli size anladım yaşı büyük anladım babam yaşımda anladım kendim düştüysem ağlamayacam anladım utanmazım anladım sadece kendi tarafımdan yazıp iyi olan adama çok iyi çok iyi demiyecem ama sizde şunu anlayın ben artık insanların hayatını yargılamıyorum yardımcı olacaksam konuşuyorum olmayacaksam sıfır yargılamak için yerin dibine sokmak için konuşmuyorum ordan çekip gidiyorum bu yorumları yapan çok acımasız insanlar düşen insanlara bi tekmede atan insanlar umarım sizin başınıza aynı şeyler gelmez
En başından anlatmadım çünkü ayrıca onlar soruların cevabı asıl konu ilk başta sadece ailemle nasıl koptuğumuzun başlangıcı onlar allah aşkına bide niye yalan söyleyeyim hiç anlamıyorum böyle yazanları eşim şiddet uyguluyor polisi arayamıyorum ne yapmalıyım desem neyse mantıksızlık diz boyu ama sadece konuyu anlatırken ortadan başladım diye. . .Bi kaç msjından sonra bende konuya inanamamaya başladım amca oğlundan tacizde aileyle anlaşamama kocan namazında niyazında konuda ne ararsan var yani bilemedim o yüzden
Sence? ? 20 yıl sonra Allah omur verirse tabi ikinizin kaç yaşlarında olacağını bir hesaplasana? !Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki artık çocuk istemeyecem gerçekten beni sevmiyo herhalde yalnız kalmamak için yapıyo herhalde
Kesinlikle bir kadının her koşulda alabileceği en iyi karar kendi ayaklarının üzerinde duracağı koşulları yaratmaktır. Çünkü ancak o zaman gerçekten ne istediğini anlayabilir. İster baba evinde, ister koca evinde... Bir kadının bir eziyet çekerse yarın çantasını alıp gidebilecek parası, gücü ve güveni olmalıdır. Kimseye boşan diyemem. Ama kendini geliştir derim, her koşulda. İş güç sahibi ol derim... Kendine ait bir hayatın olsun derim. Bu gerçekten çok önemli çok... Hiçbir zaman da geç değil. Hele ki sen genceciksin...Kızlar konuşmaya karar verdim ya bana iş imkanı yaratacak yada boşanacam ayaklarımın üstünde durmam lazım bunu geçen haftada düşündüm ama şimdi kararlılıyım sizce?
Pat diye nasıl boşanayım teyzemgilinde gideyim desem elimde beş kuruş para yok otobüs bileti parası bile en iyisi para biriktirmek işe başlamak yada ne bileyim zaten onların durumda iyi değil kimseye yük olmak istemiyorum elimde biraz param olsun da ama bugün konuşacam zaten öyle bırakmaz ortada ev tutar ben çalışıp kendime bakana kadar kiraya öder ilk eşine hala bakıyo kirasıydı yemesiydi içmesiydiKonu sahibi
Yapılan yorumlara kızmak yerine, sunulan çözümleri görsen?
Sence yeterince açık değil mi çözümü..
Boşan veya boşanma, senin kararın.
Ama görünen köy kılavuz istemezmiş, bu şekilde bir ömür geçmez, çok zor.
Şimdi olmasa bile 10 sene sonra olur, illaki patlarsın. Hoş patlamışsın zaten..
Sen büyük bir hata yapmışsın zaten. Ama bunun bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilsin.
Allahım günaha girmek istemem, kimseye "boşan" demek istemem ama senin durum çok başka, seni çekip ordan kurtarasım geldi, sarsmak istedim kendine gel diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?