- 23 Ağustos 2012
- 51.522
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.835
- 898
- Konu Sahibi Asminellas
-
Pat diye nasıl boşanayım teyzemgilinde gideyim desem elimde beş kuruş para yok otobüs bileti parası bile en iyisi para biriktirmek işe başlamak yada ne bileyim zaten onların durumda iyi değil kimseye yük olmak istemiyorum elimde biraz param olsun da ama bugün konuşacam zaten öyle bırakmaz ortada ev tutar ben çalışıp kendime bakana kadar kiraya öder ilk eşine hala bakıyo kirasıydı yemesiydi içmesiydi
Evet aynen öyle ama ben şii okuyayım desem iş güç sahibi derken en az 5 yıl lise mezunuyum valla çıkamadımKesinlikle bir kadının her koşulda alabileceği en iyi karar kendi ayaklarının üzerinde duracağı koşulları yaratmaktır. Çünkü ancak o zaman gerçekten ne istediğini anlayabilir. İster baba evinde, ister koca evinde... Bir kadının bir eziyet çekerse yarın çantasını alıp gidebilecek parası, gücü ve güveni olmalıdır. Kimseye boşan diyemem. Ama kendini geliştir derim, her koşulda. İş güç sahibi ol derim... Kendine ait bir hayatın olsun derim. Bu gerçekten çok önemli çok... Hiçbir zaman da geç değil. Hele ki sen genceciksin...
Ben küçüğü ne bakıyorum onunda annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş annesini hiç görmemiş.zaten nafaka alırım yemin ederim benim o çocuğa yaptığım hizmeti annesi yapmazdı yemin ederim bide şükürsüzlük minnetsizlik diz boyuNafaka al. Tazminat al. Kesinlikle bedavaya boşanma.
Bunca zaman enayiliğinden mi evde bakıcılık yaptın, senin harcadığın zamanın bir kıymeti var.
Çocuklara niye anneleri bakmıyor 20 yaşındaki kızın başına atıp gitmiş?
Bu adam da ex eş de seni sömürüyor. Evlilik değil bu sömürü düzeni resmen yahu. Bu düzen, yaş farkı derken boşan yazmak kesinlikle yuva yıkmak değil bu kızın hayatını kurtarmak.
Olsun, hiç bir zaman geç değil, genceciksin bak daha, şimdi alacağın kararlar hayatını çok iyi yönde de etkileyebilir. Sen iyi kötü bir iş bulmaya bak, lise mezunları iş bulamaz diye bir kural yok, işini bulunca açıköğretime de girersin. Hiçbir şey imkansız değil. Boşanırsın boşanmazsın, onu en iyi sen bilirsin, ama bu yaşlar çocuk sahibi olma hayallerinin kurulacağı yaşlar değil, aksine hayatını kurma, kendi ayaklarının üzerinde durma yollarını planlamanın yaşları..Evet aynen öyle ama ben şii okuyayım desem iş güç sahibi derken en az 5 yıl lise mezunuyum valla çıkamadım
Allah razı olsun gerçekten kendimi geçkinn çok kötü durumda hissediyordum bu mesaj çok iyi geldiOlsun, hiç bir zaman geç değil, genceciksin bak daha, şimdi alacağın kararlar hayatını çok iyi yönde de etkileyebilir. Sen iyi kötü bir iş bulmaya bak, lise mezunları iş bulamaz diye bir kural yok, işini bulunca açıköğretime de girersin. Hiçbir şey imkansız değil. Boşanırsın boşanmazsın, onu en iyi sen bilirsin, ama bu yaşlar çocuk sahibi olma hayallerinin kurulacağı yaşlar değil, aksine hayatını kurma, kendi ayaklarının üzerinde durma yollarını planlamanın yaşları..
Ben küçüğü ne bakıyorum onunda annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş annesini hiç görmemiş.zaten nafaka alırım yemin ederim benim o çocuğa yaptığım hizmeti annesi yapmazdı yemin ederim bide şükürsüzlük minnetsizlik diz boyu
O zaman 13 yaşındaydım herkesten utanıyodum bu konuda köye gittik bayramdı yaklaşık 1 ay sonrasıydı yani ben o pislikten köşe bucak kaçarken babama bi baktım emre ne yapıyon iyi misin demesinmi yemin ederim şok oldum başımdan aşşa kaynar sular döküldü o zamana kadar babamı çok seviyodum hep onu taklit ediyodum annemle kavga ettiklerinde anneme kızıyodum ama o günden sonra babamla eskisi gibi olmadım doğru dürüst yüzüne bile bakmadım.evet bende şimdi öyle düşünüyorum evliliği kurtuluş olarak görmüşüm ama yanlış insanlarla yanlış bi hayatta yaşıyorum farkındayım önce internet sonra telefon la tanıştık ilk başlar zaman geçirmek için konuşuyodum çok ilgiliydi bi mesaj atardım 10 mesaj atardı hiç boş bırakmazdı mesaj atar hadi namazını kıl derdi yani bunlar etkilediAy arkadaşim sen benim icimi sisirdin... Sen kendine ne yapmissin boyle ... Baban tacizcinle konusmaya devam edince carlayamadınmı babana ... kurtulusu evlilkte aramissin ... hadi evlilik kurtulus olur dedinde cocuklu adama niye gittin ... nasil nerde tanidin bu adamida kandirdi asik etti sana kendisini... Bir kadinin en buyuk hakkiddir anne olmak ... ama belli ki senin yasli koca doymus cocuğa istemeyecek... mümkünse bosan yasina uygun bir evlilik yaparsin annede olursun ... o guzel yemekleride kendi evladina yaparsi
Kızlar öncelikle herkese merhaba.Ben 23 yaşındayım 2 senelik evliyim eşim 48 yaşında ve 2 kere evlenmiş 3 tane çocuğu var 2 si erkek 1 i kız .küçük erkek çocuğu 2. evliliğin den ve o çocuk bizle kalıyo annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş liseyi bitirmesine 2 yılı var.bende kaçarak evlendim ve ailemin bi kısmıyla görüşmüyorum babam ve 2 kardeşim dahil.ilk geldiğim zamanlar çocuğuyla aram iyiydi hep 3 müz birlikteydik zaten eşi işe gitmiyodu benimle ilgileniyodu daha sonra okullar açıldı ne olduysa o dönemden sonra oldu eşim işe gitmeye başladı çocukta okula başladı.çocuk 4.30 gibi geliyordu eşim 8 gibi.ilk defa yanlız kalmaya başlamıştık ve gerçek yüzünü o dönemlerde gördüm bu çocuk babasının yanında sus pus akıllı bi çocukmuş meğer babası gelmeden önce benim kalbimi kırıyordu Tuzla buz ediyordu babasının gelmesine yakın öpmeye başlıyordu ben de her defasında inanıp babasına ağzıma açıp bişey demiyodum.bazen onun için çok üzülüyordum annesi yok diye hatta ağlıyodum bile.neyse baktım öyle olmuyo babasına söylemeye başladım eşimde tabiki oğlunu uyarmaya başladı ama buda onu çok yapmacık itici bir çocuk haline getirdi aşırı yapmacık davranıyo.yemekte sevdiği yemekler varsa o gün güler yüzlü ama sevmediği yemekler varsa o günde aşırı suratsız oluyo onun yüzünden içli köftenin mantının pizzanın baş aşçısı oldum.hiç acıması yok içli köfte bi oturuşta 60 tane yapıyorum düşünün o gün bitiyor okula falan götürüyor ertesi gün tekrar başlıyoruz içli köfte ne zaman yapcan diye.biktim artık.neyse sonra ilk ay hamile kaldım eşim istemedi bakamazsın dedi gezcez tozcaz dedi ayak bağı olur dedi ilk başlar ağladım zırladım ama karşı koyamadım aldırdık sonra çok ama çok pişman oldum 6 ay geçti aradan antidepresanlar kullanıyodum tekrar hamile kalmıştım ama ilaçlar yüzünden anomali olduğu için bebeğim aldırmak zorunda kaldık.tekrar 6 ay geçti üzerinden eşimden habersiz hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyo eşime geçen gün dedim ki bebek istiyorum artık dedim o da tamm dedi ertesi gün sabah adetin bitmeden şimdi doğum kontrol hapı alayım da geleyim dedi yıkıldım resmen dedim şimdi o hapları içmiyorum klozete atıyorum.bugün evlilik yoldönümümüzdü hatırlamadı 3 gün sonrada doğum günüm onu hatırlamayacak biliyorum geçen senede hatırlamadı ama çocukların ki ni bi gün kala bana söylüyo süpriz falan yapıyoruz.eşim beni çokkk Seviyo çokkk iyi bir insan ama neden böyle oluyo resmen oğlunun hizmetiçi oldum onun için yaşıyorum eve tıkıldım kaldım oğlu için beklide çocuk istemiyo
NE DERSİNİZ KIZLAR ŞUAN SALYA SÜMÜĞÜM BIKTIM YORULDUM KEŞKE ÖLSEM DE KURTULSAM
Zaten bugün çocuk fikrini sildim aklımdangece gece bütün sinirlerim tepeme çıktı
o kadar yanlış ki her şey
çocuk yapmaya çalışma diyebilirm sadece
Var geçen sene bu günde olduresmi nikahınız var mı?
Var geçen sene bu günde oldu
Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değilİlk olarak ben ortada çok seven bir eş değil, çocuğuna bakıcılık yapacak birini gördüm. Ayrıca adam çocuk istemezken ve huzurun yokken o evde nedir bu çocuk isteği anlamadım. Huzurlu bir ortamda büyüyebilecek mi o bebek?
Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?