YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Nafaka al. Tazminat al. Kesinlikle bedavaya boşanma.
Bunca zaman enayiliğinden mi evde bakıcılık yaptın, senin harcadığın zamanın bir kıymeti var.
Çocuklara niye anneleri bakmıyor 20 yaşındaki kızın başına atıp gitmiş?
Bu adam da ex eş de seni sömürüyor. Evlilik değil bu sömürü düzeni resmen yahu. Bu düzen, yaş farkı derken boşan yazmak kesinlikle yuva yıkmak değil bu kızın hayatını kurtarmak.

Evet aynen öyle ama ben şii okuyayım desem iş güç sahibi derken en az 5 yıl lise mezunuyum valla çıkamadım

Ben küçüğü ne bakıyorum onunda annesi 2 yaşındayken terketip gitmiş annesini hiç görmemiş.zaten nafaka alırım yemin ederim benim o çocuğa yaptığım hizmeti annesi yapmazdı yemin ederim bide şükürsüzlük minnetsizlik diz boyu

Evet aynen öyle ama ben şii okuyayım desem iş güç sahibi derken en az 5 yıl lise mezunuyum valla çıkamadım
Olsun, hiç bir zaman geç değil, genceciksin bak daha, şimdi alacağın kararlar hayatını çok iyi yönde de etkileyebilir. Sen iyi kötü bir iş bulmaya bak, lise mezunları iş bulamaz diye bir kural yok, işini bulunca açıköğretime de girersin. Hiçbir şey imkansız değil. Boşanırsın boşanmazsın, onu en iyi sen bilirsin, ama bu yaşlar çocuk sahibi olma hayallerinin kurulacağı yaşlar değil, aksine hayatını kurma, kendi ayaklarının üzerinde durma yollarını planlamanın yaşları..

Ay arkadaşim sen benim icimi sisirdin... Sen kendine ne yapmissin boyle ... Baban tacizcinle konusmaya devam edince carlayamadınmı babana ... kurtulusu evlilkte aramissin ... hadi evlilik kurtulus olur dedinde cocuklu adama niye gittin ... nasil nerde tanidin bu adamida kandirdi asik etti sana kendisini... Bir kadinin en buyuk hakkiddir anne olmak ... ama belli ki senin yasli koca doymus cocuğa istemeyecek... mümkünse bosan yasina uygun bir evlilik yaparsin annede olursun ... o guzel yemekleride kendi evladina yaparsi

Allah razı olsun gerçekten kendimi geçkinn çok kötü durumda hissediyordum bu mesaj çok iyi geldi

Paraları al ardına bakma derim.
Bir hata yapmışsın ama bunu hayatboyu sürdürmek zorunda değilsin.

Bebegimm sen delirdin mi
23 yasında,neredeyse 50 yasında 2 evlilik 3 cocuk yapmıs biriyle neden evlendin yahu?
Delimi dürttü noldu
Konunu okumadım bu önbilgiyi aldıktan sonra.
Bu adam 10sene sonra sana ne verebilir ki,dede olur o yahu,sen en güzel yaslarındayken?
Bisey diyemiyorum valla.

O zaman 13 yaşındaydım herkesten utanıyodum bu konuda köye gittik bayramdı yaklaşık 1 ay sonrasıydı yani ben o pislikten köşe bucak kaçarken babama bi baktım emre ne yapıyon iyi misin demesinmi yemin ederim şok oldum başımdan aşşa kaynar sular döküldü o zamana kadar babamı çok seviyodum hep onu taklit ediyodum annemle kavga ettiklerinde anneme kızıyodum ama o günden sonra babamla eskisi gibi olmadım doğru dürüst yüzüne bile bakmadım.evet bende şimdi öyle düşünüyorum evliliği kurtuluş olarak görmüşüm ama yanlış insanlarla yanlış bi hayatta yaşıyorum farkındayım önce internet sonra telefon la tanıştık ilk başlar zaman geçirmek için konuşuyodum çok ilgiliydi bi mesaj atardım 10 mesaj atardı hiç boş bırakmazdı mesaj atar hadi namazını kıl derdi yani bunlar etkiledi

gece gece bütün sinirlerim tepeme çıktı
o kadar yanlış ki her şey
çocuk yapmaya çalışma diyebilirm sadece

Kusura bakmayın da ilk birkaç satırdan sonra okumayı bıraktım. Hiç ağlamayın, balık baştan kokar.

Var geçen sene bu günde oldu

olmayaymış iyiydi çeker giderdin bari
şimdi amcadan boşanmaya uğraşıcaksın bi de
10 sene sonra düşünsene sen 33 adam nerdeyse 60 olacak
senin ne işin var çocuğu yaşında olduğun adamla be arkadaşım

bence biraz gözünü aç
önce hamile kalmamaya çalış
sonra bi işe gir ne olursa olsun en az asgari ücret alırsın
kendine güvenin gelir
sonra da boşanmanın yollarını ara

ben kocanın seni sevdiğine inanmadım
oğlunun sorumluluğunu senin üstüne atmış
bi de sarılıp öpüyo dediğin çocuk 16-17 yaşında galiba
sen onla çok yalnız kalma
ergenlerin ne olacağı belli olmaz

Sen nerde yaşıyorsun yada yaşadın önceden ?
Dağ Bayır galiba.
Sen Allahlık olmuşun artık sana biz burdan nasil yardim edelim.

Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değil

Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değil

iyi de gidecek yerin olmadan güvencen olmadan boşancam dersen bayağı sıkıntı yaşarsın
bence salağa yat, planını programını yapmadan boşanmayı gündeme getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…