YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Bunada kimse inanmayacak belki ama odasında klima vardı sigara içiyo du koku geliyordu dışarı çıktı bende dedimki bulacam o sigarayı dedim köşe bucak aramaya başladım klimanın kepengini kaldırdımki bi baktım peçete ye sarılmış bi ilaç internetten bi baktımki cinsel performans artırıcı hemen babasına söyledim şok oldu bende dedimki korkmaya başladım yalnız kalmam ben onla dedim sonra eşim ilk kızdı sonrda küstü

Canim artik olan olmus sen evlenmissin ve aradan baya zaman gecmis senin bence yapman gereken bosanmayi dusunmuyorsan kesinlikle kendini kullandirtma ve is bul calis evde durma arkadaslar edin gez toz hayatini yasa ama gercekten cok uzuldum ne dicegimi bilemedim seninle ayni yastayim yasadiklarin cok agir keske demek istemiyorum ama iki evlilik gecirmis bunu dusunsen zaten evlenmeden once bu adam neden ayrilmis olabilit diye demekki var birseyler adamda rahatligindan da belli yok aldir yok gezcez fln ne bilim cok tuaf geldi bana ama sana birtek dua edebilirim Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insan bazen kendi evladina sinirleniyo baskasinin cocugunu dusunemuyorum

iyi de gidecek yerin olmadan güvencen olmadan boşancam dersen bayağı sıkıntı yaşarsın
bence salağa yat, planını programını yapmadan boşanmayı gündeme getirme
Yani bugün konuşmayayım öylemi iyi fikir ama ben bu sinirli konuşsm kesin boşanırdık

Amin canım inan çok zor ben burdan diyorum ki kadın isterse 50 yaşında olsun çocuksuz bi bayan sa kesinlikle çocuklu bi adamla evlenmesin

Yanlış anlamayın ama daha çok aglarsınız bu gidişle..
Aşktan gozunun kor olmuşta evlenmişşiniz anladgm kadarıyla. Ve adam zTen çocugaa doymuş istememesi çok normal ama sizide anlaması lazım. Bencede acele etmeyin diretmeyin çocuk için...
Esinizin cocuguna gelince okula gidiyor ve sizin sorumlilugunuzda acin interneti bakin ya da bir pedagogtan yardim alin. Madem esinizi seviyorsunuz ve o cocuk sizde kaliyor huyu bu demekle olmaz alip karsiniza konuscaksiniz ve onu siz egiteceksiniz.

Babanla konuşmuyorsun, çalışmıyorsun da. Evden çıksan nereye gideceksin? Nasıl geçineceksin?
İşte babamla konuşmuyorum ama taciz olayından değil o olayda kopmuştum ara ara konuşuyodum kaçtığım için bu kez o beni reddetti çalışıyorum evden gitsem de gidecek yerim yok Teyzem lerin maddi durumu yok kimseye yük olmak istemiyorum

Haklısınız zaten çocuk fikrini ortadan kaldırdım bugünde konuşacam onla boşanmak istediğimi söyleyecem zira durumum iyi değil
Daha çok gençsiniz, kendi kıymetinizi kendiniz bilin başkası bilmese de olur. Hayata bir kez geliyoruz, bunca derde katlanmak niye? Dilerim en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz kendinize.

Ya bilmiyorum annesizliğin vermiş olduğu psikolojimi ama bişeyi 10 kere tekrar ediyorsun öyle yapıyo ertesi gün bakmışsınki aynısı değişen bişey yok

Daha çok gençsiniz, kendi kıymetinizi kendiniz bilin başkası bilmese de olur. Hayata bir kez geliyoruz, bunca derde katlanmak niye? Dilerim en kısa zamanda bir çıkış yolu bulursunuz kendinize.
Amin inşallah inşallah

Pardon çalışmıyorum demek istedim

Ya hu bu nasıl namazında niyazinda.??? İnternetten kızi yaşında kız tavlar. O da yetmez hamile kalınca çocuğu aldırır. O da yetmez çanak okey oynar. Çanak okey oynarken de tebliğ yapıyordur herhalde. İkide bir namazında niyazinda deyip durmayin ya konu sahibi.. Yazmayacagim dedim tutamıyorum kendimi . Bi namaz kılıyor Allahtan. Ya Hu namazı hayatına aksettirip namazla yasayamiyorsa kılmanın ne anlamı kaldı. Boş boş yat kalk dur. Önce o namazı hayat dusturu edineceksin. Ya sabır..

Ben bi yorum yapamıcam.. Çocuk yapma çocuğa yazık dede demesi lazımken o adama baba mı dicek yazık.. Bende 23 yaşındayım seni anlayamadım.. Nerden buldun da aşık oldun bu amcaya?

Ama ne yapayım vallahi 5 vakit namazını kılıyo demekle namaz yetmiyormuş ben çok abartıyorum zannettim öyle normal bi hayat gibi gösteriyor ki bana bu hayatı seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni diye hergün ama hergün bunları söylüyor

Onun ilgisi olgunluğu babanin gosteredigi sevgi saygı etkilemis kapilmissin ... hic arkadasin yokmuydu onlar uyarmadimi ki seni ya... Olan olmus artık su an yapabileceğin birsey yok ... elini guclendirmeden bosanmaya kalkma... yani maddi birikim yap sonrasi kolay... Allah yardımcın olsun

Biraz bekleyin çalışıp, para biriktirin. Önce ayaklarınızın üzerinde durun. Kimseye güvenip hareket etmeyin. Bir göz ev tutabilme gücüne ulaşınca kararınızı verin.

Amin canım bekarkende sosyal biri değildim

Konu sahibi bu adamin mal varligi var mi?
Maddi durumunuz nasil?
Kenara koseye para atsan su saatten sonra sadece kendini dusunmelisin.
Adamdan ne alsan kardir.
Oda seni hizmetci gibi gormus.
Gencliginden cahilliginden yararlanmis. Cocugunu bile bu adam yuzunden aldirmissin.
Evde kendini hic yorma sende insansin, canini sıkma zamani gelince kendi yolunu cizersin insallah.

Evet maddi durumu gayet iyi ama nasıl biriktirecemki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…