Yoruldum..yoruldum artık..

tamam annenin maddi destege ihtiyacı var parayı ver
çocuga sizin evde degil kendi evinde baksın
akşamları çocugunu al evine dön
sizde kalmaları ne eşin için nede çocugun için iyi bişey degil ki

Bence çocuğunuzu kreşe verin .1.5 yaşındaki çocukları alan kreşler var hemde bakıcıya bırakırsanız daha çok gözünüz arkada kalır .kreşler hem daha güvenli hemde siz akşamları daha rahat edersiniz

kreş için de benim pedagog bir arkadaşımın tavsiyesi...
eğer bakım zorunluluğu , mecburiyet yoksa , 3 yaşına kadar çocuğun evde bakılması...

Arkadaşlar anne temizlik yapıcam diye çocuğun buharını vermemiş yahu. Bunu anneyi kötülemek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Annenizin ilk yapması gerek şey çocukla ilgilenmek temizlik değil. Sizin evinizde veya kendi evinde farketmez yine temizlik yapacaktır. Hem bu sefer çocuk orada diye hem doğalgazı siz ödeyeceksiniz hem de mutfak masrafı yapacaksınız çocuğunuz için. Artı bir sürü masraf. Senin eline ne kalacak ki bunları çıktıktan sonra.

otur çocuğuna kendin bak ...nasıl bir yaklaşım ya bu kadın istermi çocuğundan ayrı kalmak onun aklına gelmiyor dimi 600 verene kadar çocuğuna kendini bakması..
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende ayda 750 tl bakıcıya veriyorum evimin işinide yapıyor sağolsun benim cadı bir kızım var gündüz uyursa 12-1den önce yatmaz gece..bakıcı gündüz yatırmıyor artık akşam 9da uyuyor sabah 11de kalkıyor 2 buçuk yaşında ..bende sabah 6da kalkıyorum işimiz zor Allah yardımcımız olsun

Estagfirullah , ukalalık eden arkadaşlara cevap vermiyorum zaten..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Az önce eşim aradı. Sabahki dr görüşmemi soruyor. Konuşurken ağladım telde.
O da sizlerle aynı şeyi söylüyor.
Bu şekilde hem senin sağlığın ,hem de evliliğimizin selameti açısından olacak gibi değil dedi.

Bu sabah annemi aramıştım zaten 9 da oğlumu uyandırması için.
9 da değil ama 10 da uyandırmış. Bu da bişey. 12 de parka gittiler. Sabahtan bu yana 3 kez aradım oğlumu 1 de uyutması için. Şuan konuştum uyumuş. Saat 3 de arayıp uyandırmasını istiycem. Zaten 15.30 da anca uyanır.Öğle uykusunu da 1.5 saat olarak tamamlamış oluruz bugün için. Akşam 22.00 gibi oğlumu alıp odamıza çekilicem.
Kaçta uyursa artık. Elimden geleni yapıcam.
Sonra da bizde kalmaları ile ilgili konuşmayı düşünüyorum. Umarım tatsızlık olmaz.
En korktuğum şeydir annemi yada babam gücendirmek.

Ya okuduğum kadarıyla annen zaten çocuğuna bakmıyor ki
Evde annen var sadece
Çocuk bakmak bu değil
Bu evde çocuğu yalnız bırakmamak

Hayır tabiki böyle değil.
Annem oğlumun yemek saatleri,genel bakımı ile çok ilgilidir. Yani bence problemin aslı benim evimi kendi evi sanması.
Salon balkonunun dış cephesine çamaşır asmak için ekstra demir yaptırmak istiyormuş mesela.
Salona da 6 m2 halı. Ya böyle garip garip sözleri var.

Annen fedakar ama oğluna bakamıyor bence cnm.Ayrıcada temizlik hastası olduğu için hiç bişeyi kullanamıyosun kendi evinde. Ya al karşına konuş akşamları evine gitsin temizlik yapmasın sadece çocuğa baksın tmeizlik içinde haftada bi kadın getirt yanii..Yada kreşe yolla dahaa iyi bilinçli bakarlar akşam alırsın tmeizliğinide kendin gücün yettiğince yaparsın kafana göre..Annene de elinden ne kadar geliyosa destek olursun sonucta seninde bi ailen var artık..Kocanla da oğlunlada vakit geçiremiyosun ki ne anlamı kaldı evliliğin böyle..

Anlamadığın çok net ..
Neyi anlamamışım.
Ew kredisi ödüyormuşsun oyuzden çalışıyormuşsun.
Ben de diyorum ki, 600 tl annene vereceğine kendin bak çocuğuna diyorum..
Ev kredisinide eşin ödesin..

Hoş gerçi anneniz o parayı alırsada sözün bittiği yerdeyim..
Bana bir anneannenin torununa para ile bakması çok saçma gelmiştir.

annenle baban niye sizde klaıyo oraya takıldım ben
herkesin kendi özeli olmalı
kendi evinde baksın sende sabah bırak akşam al çocugunu
600tl verecegine annene bi bakıcı tut da lafın sözün ona geçsin
ben anlamıyorum insan torununa neden para ile bakar
durumu olmaz eyvallah ama yanlış bence
siz ne kadar maaş alıyorsunuz ki
600tl annenize vereceksiniz
alın karşınıza konuşun

Ben okadar hem calisan hem cocugu olan kadinlar taniyorum ama herkesin annesi kendi evinde bakiyor...
Dogalgaz demissin bence sen annenle konus bu aksam kendi evinde bakmasini ve her ay 600tl vericegini soyle.

Sabah esin biraksin aksam sen al evine git.. uyku saatlerinide konus tabi valla esinde cok bunalmistir haklida yani...
Hem sizle yasayip masrafa dahil olup, hem de 600 vermeniz zaten biraz garip olurdu bence..ama yardimsa tabi bilemem.... en mantiklisi orda bakmasi kolay gelsin cnm

Durumu olmadığı için para ile bakmak istiyor. 2 yıldır bişey vermedik. Ödemelerimiz var diye.
600 tl versem , ama sadece 600 tl ekstra masraflar olmadan..
beni zormalaz. Ama o kadarla kalmıyor maalesef.

Durumu olmadığı için para ile bakmak istiyor. 2 yıldır bişey vermedik. Ödemelerimiz var diye.
600 tl versem , ama sadece 600 tl ekstra masraflar olmadan..
beni zormalaz. Ama o kadarla kalmıyor maalesef.
anneye yada kvye minneti olmak onlara boyun egmek ne demek en iyi ben bilirim
kızıma 1,5 yaşından beri bakıyo kv
ama ayda bir falan tehditelri başlar yok köye taşıncam yok işe giricem
anlarım ki para istiyo ya alışveriş yaprım ya veririm 3 5
idare etmek gerekiyor napıcaksın
ama kendi evinde baksın lütfen
özelin kalmaz arkadaşım
benden sana bi uyarı

bizim de kredi borcumuz olduğu için seni çok iyi anlıyorum.
ben de isterdim , eminim sen de isterdin oturup çocuğuna kendin bakmayı...

ama 600 tl annene vereceğine kendin bak olmuyor işte..
belki maaşı 2600 tl..
600 annesine verecek.. 2000 tl de kredi ödüyor..
kolay mı bu şekilde işten çıkması..
eşinin tek maaşla hem bu krediyi ödemesi hem de diğer masraflara yetişmesi

Calismayi istemek hakkin tabii.

anneniz sizden biri eve girdiğinde evlerine gidecek... Zaten yemek falan yemiş oluyorlar bir tvsini cayini da kendi evin de yapsin ki verdiğin para maaş gibi zaten...esimle aram çok bozuldu bu şekilde olmuyor siz varken iletişim kurmaya çekiniyor neredeyse bitecek evliligimz (allah korusun) diye annenizi ikna edebilirsiniz..

Diğer seçenek ise çocuğunuzu krese vermek..

Kreş çağı yaklaşmış ama bir sene daha evde bakılsa iyi olabilir düzeni oturtulursa tabii
Annenin evi kira imiş evi yakına taşıyın 2+1 küçük bir ev kolayca temizler kendi evini
Babasının mesai kavramı yok sabah anladığım kadarı ile annene bırakır iş çıkışı sen alırsın oğlunla azıcık gezer
markete gider vs evine geçersin akşam babası geç geldiği için 9 da uyumaz belki ama baba gelince 11-12 gibi uyur sen de yatarsın
Böylelikle hem çocuğa annen bakar hem senin evini benimsemez hem de huzurlu olursun maddi yardımı da yaparsın
Ayrıca madem maddi durumları kötü kullanmadığı eve niye kira veriyor oldu olacak sana taşındın bir de söylemeden edemeyeceğim itildi Cumartesi çalışmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…