- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi nurumoglum
-
Bence sen bu işi kırmadan yapabilirsin,Estagfirullah , ukalalık eden arkadaşlara cevap vermiyorum zaten..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Az önce eşim aradı. Sabahki dr görüşmemi soruyor. Konuşurken ağladım telde.
O da sizlerle aynı şeyi söylüyor.
Bu şekilde hem senin sağlığın ,hem de evliliğimizin selameti açısından olacak gibi değil dedi.
Bu sabah annemi aramıştım zaten 9 da oğlumu uyandırması için.
9 da değil ama 10 da uyandırmış. Bu da bişey. 12 de parka gittiler. Sabahtan bu yana 3 kez aradım oğlumu 1 de uyutması için. Şuan konuştum uyumuş. Saat 3 de arayıp uyandırmasını istiycem. Zaten 15.30 da anca uyanır.Öğle uykusunu da 1.5 saat olarak tamamlamış oluruz bugün için. Akşam 22.00 gibi oğlumu alıp odamıza çekilicem.
Kaçta uyursa artık. Elimden geleni yapıcam.
Sonra da bizde kalmaları ile ilgili konuşmayı düşünüyorum. Umarım tatsızlık olmaz.
En korktuğum şeydir annemi yada babam gücendirmek.
Kreş çağı yaklaşmış ama bir sene daha evde bakılsa iyi olabilir düzeni oturtulursa tabii
Annenin evi kira imiş evi yakına taşıyın 2+1 küçük bir ev kolayca temizler kendi evini
Babasının mesai kavramı yok sabah anladığım kadarı ile annene bırakır iş çıkışı sen alırsın oğlunla azıcık gezer
markete gider vs evine geçersin akşam babası geç geldiği için 9 da uyumaz belki ama baba gelince 11-12 gibi uyur sen de yatarsın
Böylelikle hem çocuğa annen bakar hem senin evini benimsemez hem de huzurlu olursun maddi yardımı da yaparsın
Ayrıca madem maddi durumları kötü kullanmadığı eve niye kira veriyor oldu olacak sana taşındın bir de söylemeden edemeyeceğim itildi Cumartesi çalışmıyorsun
anneye yada kvye minneti olmak onlara boyun egmek ne demek en iyi ben bilirim
kızıma 1,5 yaşından beri bakıyo kv
ama ayda bir falan tehditelri başlar yok köye taşıncam yok işe giricem
anlarım ki para istiyo ya alışveriş yaprım ya veririm 3 5
idare etmek gerekiyor napıcaksın
ama kendi evinde baksın lütfen
özelin kalmaz arkadaşım
benden sana bi uyarı
Bence sen bu işi kırmadan yapabilirsin,
İnce biri olmasan bu kadar zaman bunca yorulana kadar beklemezdin. Eşin de öyle.
Tek tek halletmelisin.
Birini ikna et, zaman geçsin diğerini dile getir. Ne bileyim, onun vicdanını ne etkiler sen daha iyi bilirsin. Direktiften çok onun şikayet edeceğini anladığında, sen başla vicdan yap. O zaman alınmaz belki.
Bu arada, bu sene, tatile çıkmışmıydınız. Belki çocuğu 1haftalığına annene bırakıp bir kaçamak yapsanız.
Bence ne hastalık kalır ne bişey. Gerçi eşin de kendi işini yapıyormuş bırakacak biri var mı?
anneye yada kvye minneti olmak onlara boyun egmek ne demek en iyi ben bilirim
kızıma 1,5 yaşından beri bakıyo kv
ama ayda bir falan tehditelri başlar yok köye taşıncam yok işe giricem
anlarım ki para istiyo ya alışveriş yaprım ya veririm 3 5
idare etmek gerekiyor napıcaksın
ama kendi evinde baksın lütfen
özelin kalmaz arkadaşım
benden sana bi uyarı
hiç sorma palinayyy ne kadar kötü bir şey kv yaptığı. insan mecbur katlanmak zorunda olması da sinir bozucu oluyordur
burda dertleşmiycez de nerde dertleşcez boşver kafa dağıtıyoruz işteeAnnem de sık sık çocuğa bakmasaydım işe girerdim ben diyo.
Off oturdum burda annemi çekiştiriyorum..inanamıyorum..
Şu yazılarını daha belirgin yap dalacam şimdihiç sorma palin
geçen gün daha yaşlı kadın bakacagım dedi 1100tl maaşı varmış
biliyor ya elim mahkum hemen gittik eşimle evine alışveriş yaptık
3 5 de harçlık verdik sustu şükür
bakalım bi daha ne zaman başlar
ne güzel işte gizemliyimŞu yazılarını daha belirgin yap dalacam şimdi
Sen bağa cvpta yazmadın zaten,ne güzel işte gizemliyim
burda dertleşmiycez de nerde dertleşcez boşver kafa dağıtıyoruz iştee
kızıma yarım gün bakıyo artık kreşe başladı şükür
ama lafları sözlweri yetiyo valla
bi de bana ikinciyi dogur bakarım demez mi
o da iyiymiş ilkine bakmayan ikinciye hiçç bakmaz boşuna aldatmasın seni o lafları.seninki iyiymiş. benim kv ilk çocuğuma bakmadı. bana ikinciyi yap diye baskı yapıyor. sanki ona bakcak töbe töbe
burda dertleşmiycez de nerde dertleşcez boşver kafa dağıtıyoruz iştee
kızıma yarım gün bakıyo artık kreşe başladı şükür
ama lafları sözlweri yetiyo valla
bi de bana ikinciyi dogur bakarım demez mi
allahtan senin evinde değil.
bir de eşimle ailemin arasında kaldığım dönemler oluyor benim.. hem de çok sık.. bazen düşünüyorum. bu kadar sıkıntıyla nasıl ayaktayım bilemiyorum..
o da iyiymiş ilkine bakmayan ikinciye hiçç bakmaz boşuna aldatmasın seni o lafları.
gerçi kimse baksın diye çocuk doğurmuyoruz yemiyorsa çalışmayacan kardeşim oturacan evinde memur falan diilsen
valla ben ikinci olursa bir süre ara vermeyi planlıyorum ama
yok cnm benim tek eşimin çalışmasıyla geçinmemizin imkanı yok o derece. yinede bakmadı. annemin işi olduğunda bile bakmadı çoğu zaman. birgün annem şehir dışına çıktı. götürdüm kv ye ben bakamam gribim dedi. ee ne olcak anne dedim. çocuk p...ç gibi kaldı ortada dedi kahkahalarla
sevmeye gelince kimselere bırakmazlar ama..
benimki de bakmaz. Zaten Allah muhtaç etmesin,büyük söylemiyim ama ben ona güenipde oğlumu yarım st bırakmam o derece..
yok cnm işin kötü tarafı sevmiyorda kadın . öpüp okşadığını görmedim . aramaz sormaz zaten. 15 tatilde gitmek istedi tık yok kadından. erkek çocuk sevmezmiş. kızlarının çocuklarını seviyor. o yetiyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?