Yoruldum..yoruldum artık..

bu sene tatile çıkamadık. Çıkacak olsak oğlumsuz bir şey anlamayız biz o tatilden zaten.
tek tek halletmem konusunda haklısın. ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Maddi durum iyi demişsin. Bir Fırsat yaratsanız. İçimize sinmiyorsa çocuklada olur. Mühim olan huzurla ailecek zaman geçirmek. Eylenip kafayı dağıtmak.
Herkesin bir Reset atmaya ihtiyacı var.
Sıkışmışlık duygusundan kurtarır.

Yok artık, şoktayım. KV dimi bu, yanlış anlamadım.

Ya bunun yaşlılığı var, hastalığı var.
Hiç mi düşünmüyorlar. Sonra kendisi p.ç gibi kalmasın.
Ay alt tarafı bir gün. Komşuya bıraksan 1gün idare eder

bir haftalığına cnm . ifadem yanlış oldu sanırım. ama hep annem baktı aralarda annem şehir dışına kardeşimin yanına gidince bile istemiyordu. gribim badana yapcam vs bahaneler. halbuki halada yanında ilgilenir yani.
geçen sene kp tartıştı bize geldi. oğullarım bakar artık bana diyor

o kadar çok şaşırdım ki birincisi 2 yaşında çocuk gündüz 2-3 saat uyumazsa büyümez gündüz uyumayan çocuk gece de uyumaz benimde 21 aylık kızım var gündüz 3 saat gece 10 saat uyur ha bu böyle ama diş çıkarma döneminde gece 2 saat uyuduğu aylar oldu çok yıprandım işe gittim kaç kere araç kullanırken eve nasıl geldiğimi hatırlamadığım günler oldu,
ikincisi ise annen ve babanın sizde kalıp kendi düzenlerini oluşturması seni en çok yıpratan kendi evine yabancı olmuşsun depresyondasın az uyku seni daha agresif yapıyor bence hergün çocuğu eşin bıraksın annene geri alsın maden kendi işi çalışma saatleri rahat,
üçüncüsü ise annene para vermek istemeniz ve bunu annenin kabul etmesi değişik bir durum olmuş herkesin kendi aile yapısı ama benim kızıma da annem bakıyor para desem heralde bir daha bakmaz arada hediye vs alabilirsiniz ayrıca 2 yaş kreş için uygun

bunu bende garipsemiştim ama yazamadım .Annenin para istemesi bana çok absürd geldi .

O elinize bırakılmış, bomba zaten.
Ne diyim,
Yerli yersiz zamanda değil, gediğine koyarak, patlatmanızı dilerim ;-)
Mis olur misssss

yok cnm yok. onlar laftan anlamaz. bir keresinde kırıyorsun beni insan torununa bikaç gün bakmazmı dedim. ne o öyle her şeye kırılınmaz dedi. şu anda görüşmüyoruz zaten. eşim senide çocuğumuzuda haketmiyolar götürmeyeceğim dedi. adam anladı ben hep ellerimde çiçeklerle gidiyorum onlar taş atmaya bile üşeniyor bana

Yerinde olsam bakıcı tutarım.
Zaten annene para verecekmişsin.
Ee evinde de düzen kalmamış.
Bakıcı en iyisi bence.

bunu bende garipsemiştim ama yazamadım .Annenin para istemesi bana çok absürd geldi .
Aaaa ilk defa mı duruyorsunuz.
Benim xxxx imin kv si baktı çocuğa 2yaşına kadar. Kaç sene önce Duyduğunuz paranın fazlasını aldılar. KV Kp Şehir değiştirdikleri için, ekstra masraf falan da yapıldı. Zaten bunu ilk bir yılı birlikte yaşadılar. Xxxx için kabus gibiydi.
Sonra boşandılar.
Ve hep şunu düşünürüm. O yıllarda kv Kp boşanma sonrası, asıl kızının onlara daha çok ihtiyacı varken memleketlerine geri döndü.
Mision completed olayı diyorum hep.

Aman be boşver o zaman.
Gerçi, terbiyesizin terbiyesini vermek, fakiri doyurmak kadar sevaptır derler....

kusura bakma canim ama annene nasil guveniyorsun da baskasina hic guvenemiyorsun anlamadim sahsen. Yanlis anlama annene kisisel bir lafim yok, ama bazi insanlar cocuk bakamaz, annen de oyle birine benziyor. Cocugun onemli ilac tedavisini yapmiyor, cocukla ilgilenmiyor, sabah 11 e kadar uyumasina izin veriyor, bi de size kapris yapiyor ne yedirecem diye. Cokta iyi bakmiyor bence cocugunuza. Bakici bulsan bundan daha kotu bakilmazdi bence.

Haftanın 5 günü de iki ev üst üste olmaz. Çoğunuza kendi evinde baksa anneniz? Hem kendi işlerini yapmış olur. Ama nasıl söylenir bu? Zor.

Kızlar dün akşam eve girdiğimde annem hazırlanmış çıkıyordu.
Nereye dedim eve gidiyorum dedi.
Neden dedim; çocuk erken uyumaya alışsın dedi ve çıktı.

sen konuşmuş muydun canım annenle telefonda falan?
bahsetmiş miydin eve gitmelerini isteyeceğinden..

baban kaldı mı peki? o da mı gitti?

sabah geri mi geldiler sen mi çocuğu götürdün?

çok sordum ama merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…