Eşiniz çocuk mu? Böyle her şeye küserse çok yıpranırsınız ikiniz de.
Aman pek nazlı biseye benziyor eşin canım. Peki sonra bi adım atar mi senden mi bekler ?
Konularınıza baktım çocuk istiyormuşsunuz, sorunlarınızı çözünceye kadar erteleyebilirsiniz.hep böyle değil ama bıktım yaa
Ooooovvv onceki konularinizi bilmiyorum ama bir pazar kahvaltisi ancak bu kadar rezil edilebilir.
Ben srbebin sadece kapiyi gec acmak oldugunu dusunmuyorum. Normalde agresif sinirli biri midir? Evet insanin sevkini hevesini cok kiran bir durum boyle en fazla bir iki yil dayanirsiniz sabriniz sayginiz sevginiz biter.
Yerinizde olsam sabah kalktiginizdan itibaren hislerinizi yaptiklarinizi ona karsi duygularinizi ve onun size yaptiklarindan dolayi duygulatinizi anlatan bir not yazin. Sakin bir zaman da okumasi icin gorecegi bir yere birakin. Eminim anlayacaktir. Evliligimin ilk yillari b7na benzer seyleri cok yasadim. Etme ikimize de ediyorsun. Kaybeden ikimiz olacak sana olan saygim sevgim kiriliyor kopuyor diye cok soyledim. Notlar yazdim. O notlari biriktirdim. Bazen okuyunca ben cok esekmisim diyor simdi. Is isten gecmeden birbirinize siki sarilin
Konularınıza baktım çocuk istiyormuşsunuz, sorunlarınızı çözünceye kadar erteleyebilirsiniz.
Neden ozur dilediniz?
Ortada ozur dilenecek bir durum yokki.
Sadece kapiyi gec acmanizla alakalı olarak aciklama yapip, sofraya oturacaktiniz. Oturup yerse yerdi, yemezse de ziftin tekini yesin...
Asıl bir kabahatiniz olmadigi halde cemkirdigi icin o ozur dilemeliydi.
Cok yanlış davranmissin. Seni zor gunler bekler bu fıssek kocayla bu sekilde devam edersen.
Neden özür diledin ki paşadan?
Aaa kusura bakma usudun mu beklerken der gecersin. Donmadiya kapida?hava soğuk sonuçta dışarda üşüttüğüm için özür diledim
Aaa kusura bakma usudun mu beklerken der gecersin. Donmadiya kapida?
Hala kusup gidiyosa kabahatli odur artik.
Pesinde asla dolanma. Su cocuk ruhlu erkekler niye evleniyo anlamadim gitti...
pek nazlı ya da altında baska seyler var normalde de sinirli mi yeni yeni mi oluyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?