yoruldum :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Burda daha öncede evliliğimle ilgili konular açtım bazen güzel bazen kötü durumlarımı paylaştım.. Evet yeni evliyim ve burdan edindiğim tecrübe ve sizin yorumlarınızdan evliliğin ilk zamanlarının çok sancılı geçtiğini öğrendim ama artık dayanamıyorum en fazla 3 gün iyiyiz ve sonrasında saçma bi sebepten kavga çıkıyor. Bu zamana kadar hep kendimde aradım suçu ama artık son kavgalarımızda ben ne yaptım şimdi oldu. Şimdi en son tartışma sebebimizi söyleyeyim. Sabah güzelce kalktım kahvaltılık bişeyler hazırladım hamur işi bişeyler yaptım ve en son patates kızartıyorum eşimi uyandırdım güzel güzel öpücüklerle burda bi sıkıntı yok sonra ekmek almaya gönderdim döndüğünde tavada ki patatesleri alıyordum biraz kapıyı geç açtım bunun surat bi karış geldi mutfakta bilgisayarım açıktı poğaçaları yaparken sıkılmayayım diye bişeyler açmıştım ses oluyodu bana.Geldi onu kapattı sert bir şekilde sonra tavrına devam etti özür diledim gönlünü almaya çalıştım patatesleri alıyordum dedim biraz bekleseydi zaten de yakmışsın dedi sürdürdü tavrını sofraya çok geç geldi soğudu herşey neyse yedi bende biraz atıştırıp kalktım iştah kalmadı tabi. Şuan konuşmuyoruz çok basit sebepler ama gerçekten yoruldum bu kavgalardan ne yapmam gerek bilemiyorum siz ne önerirsiniz?

Aman pek nazlı biseye benziyor eşin canım. Peki sonra bi adım atar mi senden mi bekler ?

Ooooovvv onceki konularinizi bilmiyorum ama bir pazar kahvaltisi ancak bu kadar rezil edilebilir.
Ben srbebin sadece kapiyi gec acmak oldugunu dusunmuyorum. Normalde agresif sinirli biri midir? Evet insanin sevkini hevesini cok kiran bir durum boyle en fazla bir iki yil dayanirsiniz sabriniz sayginiz sevginiz biter.
Yerinizde olsam sabah kalktiginizdan itibaren hislerinizi yaptiklarinizi ona karsi duygularinizi ve onun size yaptiklarindan dolayi duygulatinizi anlatan bir not yazin. Sakin bir zaman da okumasi icin gorecegi bir yere birakin. Eminim anlayacaktir. Evliligimin ilk yillari b7na benzer seyleri cok yasadim. Etme ikimize de ediyorsun. Kaybeden ikimiz olacak sana olan saygim sevgim kiriliyor kopuyor diye cok soyledim. Notlar yazdim. O notlari biriktirdim. Bazen okuyunca ben cok esekmisim diyor simdi. Is isten gecmeden birbirinize siki sarilin

Neden ozur dilediniz?
Ortada ozur dilenecek bir durum yokki.
Sadece kapiyi gec acmanizla alakalı olarak aciklama yapip, sofraya oturacaktiniz. Oturup yerse yerdi, yemezse de ziftin tekini yesin...
Asıl bir kabahatiniz olmadigi halde cemkirdigi icin o ozur dilemeliydi.
Cok yanlış davranmissin. Seni zor gunler bekler bu fıssek kocayla bu sekilde devam edersen.

sağol canım aynen yaa rezil oldu kahvaltı dediğini yapmayı deneyeceğim zaten oturup konuşmayı denesem yine olmuyor yazmak en iyisi sanırım

hava soğuk sonuçta dışarda üşüttüğüm için özür diledim

Bizde aynı sebepten kavga etmistik bir kaç kere bende dışarısı çok gürültülü olduğu için duymuyordum eline anahtarı verdim duymuyorum bu yüzden kavga etme benimle dedim.

Önceki konularını bilmiyorum ama aynı sebepse kavgalariniz çözüm bulmayı deneyenilirsin.

pek nazlı ya da altında baska seyler var normalde de sinirli mi yeni yeni mi oluyor bunlar

Aaa kusura bakma usudun mu beklerken der gecersin. Donmadiya kapida?
Hala kusup gidiyosa kabahatli odur artik.
Pesinde asla dolanma. Su cocuk ruhlu erkekler niye evleniyo anlamadim gitti...

k.çlarını kendileri toplayamadıkları, analarını bıktırdıkları için biraz da el kızına zulüm edeyim diyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…