İran filmi miydi acaba? ismini hatırlıyor musunuz filmin? Merak ettim de...
iran filmlerini çok severim ama bu afgan filmiydi uçurtma avcısı
Peki sağolun. Ben de çok severim İran filmlerini, İran edebiyatını. Bahsettiğim Sohrap Sepehri İranlı bir şairdir. Şiirleri de çok güzeldir..
Sevgiler.
henüz evliliğiniz çok yeni ve bana göre bunlarda sudan sebepler..bu tür anlaşmazlıkların çıkması çok doğal iki ayrı insan yeni bir yaşam ve birbirinden farklı iki cinsiyet.alışma sürecinde bunlar olağan gibi duruyorBurda daha öncede evliliğimle ilgili konular açtım bazen güzel bazen kötü durumlarımı paylaştım.. Evet yeni evliyim ve burdan edindiğim tecrübe ve sizin yorumlarınızdan evliliğin ilk zamanlarının çok sancılı geçtiğini öğrendim ama artık dayanamıyorum en fazla 3 gün iyiyiz ve sonrasında saçma bi sebepten kavga çıkıyor. Bu zamana kadar hep kendimde aradım suçu ama artık son kavgalarımızda ben ne yaptım şimdi oldu. Şimdi en son tartışma sebebimizi söyleyeyim. Sabah güzelce kalktım kahvaltılık bişeyler hazırladım hamur işi bişeyler yaptım ve en son patates kızartıyorum eşimi uyandırdım güzel güzel öpücüklerle burda bi sıkıntı yok sonra ekmek almaya gönderdim döndüğünde tavada ki patatesleri alıyordum biraz kapıyı geç açtım bunun surat bi karış geldi mutfakta bilgisayarım açıktı poğaçaları yaparken sıkılmayayım diye bişeyler açmıştım ses oluyodu bana.Geldi onu kapattı sert bir şekilde sonra tavrına devam etti özür diledim gönlünü almaya çalıştım patatesleri alıyordum dedim biraz bekleseydi zaten de yakmışsın dedi sürdürdü tavrını sofraya çok geç geldi soğudu herşey neyse yedi bende biraz atıştırıp kalktım iştah kalmadı tabi. Şuan konuşmuyoruz çok basit sebepler ama gerçekten yoruldum bu kavgalardan ne yapmam gerek bilemiyorum siz ne önerirsiniz?
henüz evliliğiniz çok yeni ve bana göre bunlarda sudan sebepler..bu tür anlaşmazlıkların çıkması çok doğal iki ayrı insan yeni bir yaşam ve birbirinden farklı iki cinsiyet.alışma sürecinde bunlar olağan gibi duruyor
ikinizinde zamana ihtiyacı var bence..ortamı güzelleştirin,ona sevdiğinizi hissettirin,şöyle baş başa bir film izleyin.bende önceleri öyle düşünüyordum ama 2 günde bir olunca çok yıprandım inanın sinirlerim berbat halde
ikinizinde zamana ihtiyacı var bence..ortamı güzelleştirin,ona sevdiğinizi hissettirin,şöyle baş başa bir film izleyin.
kocanı seviyorsan yapmalısın,,sıkıntıları biriktirirsin böyleinşallah zamanla daha kötü olmayızönceden olsa bu tavsiyenizi muhakkak değerlendirirdim ama artık hiçbir şey gelmiyor içimden...
kocanı seviyorsan yapmalısın,,sıkıntıları biriktirirsin böyle
prensip önemli mesela benim kocam hiç anahtarsız gezmez kapıda kalmayı sevmediği için açar girer tabi daha değişik durumlarda cevap verme ben öyle yapıyorum konuşuyor susuyor sonra oda anlıyor boşa sinirlendiğini..
ben olsam 2 neden anahtarı almadın diye bi güzel fırçalardım.. oda ağzını açamazdı..
erkeklere çok yüz veriyoruz çoook
Bak eşinle küs olmanızın sebebini şimdi okudum. Eşiniz biraz kaprizli çok haklısınız fakat birde şöyle bir durum var. Eşiniz size karşı güzel bir davranışta bulunmuş. Çok kaprizli olabilir ama demek iyi yanları da var. Bu konuda şanslısınız. Çünkü bazı insanların eşleri kendileri haklı olsa bile eşleri haksızmış gibi hiç bir adım atmaz, genelde adım atan barışanda haklı olan taraf oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?